Jump to content

Trašų kainos


bLiudas

Recommended Posts

Atsiprašau kad gal ir ne į temą.

Bet ar Jums atrodytų normalu.... 1 nuotraukoj trąšos, 2 nuotraukoj žvyras, likęs ištipdžius trąšas vandenyje, nes kilo įtarimai pastebėjus trąšose labai daug akmenukų. Gamintojas Arvi tąšos NPK 5-15-30. Gamintojai sakė čia taip turi būti dėl balasto. 

O tai ir į grūdus ar rapsą irgi galima tada smėlio dėl balasto

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Granuliuotas-stabilizuotas karbamidas, skirtingai nei paprastas, neskleidžia amoniako kvapo, tad galima naudoti ir barstymui ant dirvos paviršiaus nesibaiminant azoto nuostolių dėl garavimo. Kadangi šio karbamido granulės yra stambesnės, jį paprasčiau paskleisti.Tel 865676628

Granuliuotas-stabilizuotas KARBAMIDAS (1).docx

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Atsiprašau kad gal ir ne į temą.

Bet ar Jums atrodytų normalu.... 1 nuotraukoj trąšos, 2 nuotraukoj žvyras, likęs ištipdžius trąšas vandenyje, nes kilo įtarimai pastebėjus trąšose labai daug akmenukų. Gamintojas Arvi trąšos NPK 5-15-30. Gamintojai sakė čia taip turi būti dėl balasto. 

reiktų taip pat pasverti įpilto vandens ir išpilto tirpalo kiekį, išdžiovinti ir taip pat sverti ir nuosėdas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Realiai tu moki pinigus už Npk veiklios medziagos kieki kurios tavo minėtoje trasoje Npk 5-15-30 vienoje tonoje yra 50kg N + 150kg P + 300kg K = 500kg kas sudaro likusius 500kg man tai nesvarbu tai gali but ir žvyras.

Oi gerbiamasis labai klystate, veiklioji mum reikalinga medžiaga gali buti tik junginiuse su deguonimi ir vandeniliu, todėl jei yra žvyro drąsiai galima teigti jog veikliosios medžiagos trūksta

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...