Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

pigesnes nes blogesnes :) tiek diogonalines ,tiek radijalines turi savo pliusu bet turi ir minusu. radijalines maziau slegia dirva yra minkstesnes ir ilgiau laiko . diogonalines labiau tinka po miskus vazineti bet joms pagal oboda atitruksta kordas.

Paskelbta
Kodėl diagonalinės padangos pigesnės už radialines?Kuo skiriasi jų kokybė ir ekspluatacinės savybės?Gal kas naudojat Taurus padangas,ar jos pranašesnės už rusiškas ir kuo?

Tipo ir minkščiau važiuot ir geriau laiko už rusiškas. Priekines nupirkom, dabar lauksim galinių. Padarytos gražiai.

Paskelbta
Kodėl diagonalinės padangos pigesnės už radialines?Kuo skiriasi jų kokybė ir ekspluatacinės savybės?Gal kas naudojat Taurus padangas,ar jos pranašesnės už rusiškas ir kuo?

Taurus padangos pas mane ant case'o uzdetas, vienas zodis - slamstas. Kaip bulvinykas sake tikrai minkstos, bet cia ir yra beda jei ka sunkesnio pakabini plojasi iki dugno nors pripustos iki max leidziamo. Dyla gana sparciai. Dabar rusikos - nesu mates ne vienos firmos padangu rusu gamybos. Yra ukrainieciu dneproshina ir baltarusiu belshina. dneproshina labiausiai konvertuojamos nes pigiausios, bet nieko gero. belshina esu mates tik ant naujai pareinanciu belarusu (pas mane ant 820 yra 18,4 R34 galines ir 360/70 r 24), jos brangesnes uz dneproshina kaip teige padangu pardavejai, bet eksploatuojasi daug geriau. mano belkius su pakroveju ir vazinet asfaltiais daug tenka tai per du metus nieko nejuto esu patenkintas.

Paskelbta

o mums tai tos originalios belshina vienos pusės suplyšo, galinė laukuose iššovė, o priekinei kyla išlindo. kažkaip man jos nepatinka, dabar uždėjom dneproshina ir taurus, matysim ar bus kokių negerumų

Paskelbta

Nu gal ant bielkio ir neverta deti geresniu padangu, arba jei daug dirbama su krautuvu, tada reikai kad gerai laikytu, bet jei i laukus dirbti taj tik kokius michelin ar pirelli ar good year'us, nu kazka is geresniu, nes nepalyginamai geresnis sukibimas, galima kuo puikiausiai dirbti ir su 0,6 bar slegiu ( jei nereikai kazko labai sunkaus kilnoti ant galo) o kai toks mazas slegis taj padanga beveik neslegia dirvos. Tokie mano pastebejimai. Aisq tos uzsienines padangos dvigubai o gal ir daugiau brangesnes, bet jei norisi patausoti dirvozemi nors kiek taj patarciau neziuret i ruskas padangas.

Paskelbta

belorusi 10 metu ir apie 4000mh ant priekio taurus originalios tebestovi, dar manychiau kokius 5 metus laikys, tik va suaizejo nuo stovejimo lauke, bet man tai jos liuks, galines buvo voltyre tai shiemet viena montuodamas susprogdinau teko deti naujas

• po 2 metų...
Paskelbta

reikia pasirinkti tarp dvieju padangu gamintoju : Alliance ir Firestone. aisku jos nera tarp geriausiuju, taciau kaina viska lemia. gal teko su siais gamintojais susidurti ? kokie atsiliepimai ? buciau dekingas uz informacija

Paskelbta
reikia pasirinkti tarp dvieju padangu gamintoju : Alliance ir Firestone. aisku jos nera tarp geriausiuju, taciau kaina viska lemia. gal teko su siais gamintojais susidurti ? kokie atsiliepimai ? buciau dekingas uz informacija

aliance jau turim uzdeje ant vieno traktoriaus prieki jau pora metu laiko gerai, nesiojas gerai atsizvelgiant kad suvedimas nera stebuklingas... Aliance zydu gamybos, firestone ar ne anglu? Kokios kainos? jei skirias nedaug imciau firestone, jei daug tai alliance, na aisku priklauso ant ko desi dar...

Paskelbta
na taip, alliance zydiskos, firestone lygtai angliskos, Bridgestone grupes padangos.. kaina ant 100lt skiriasi :) desiu galingam case ant priekio, linkstu prie firestone..

alliance ant kombaino yra ir naujos 2 metai dar tik tai jokiu pakitimu ;)

Paskelbta
na taip, alliance zydiskos, firestone lygtai angliskos, Bridgestone grupes padangos.. kaina ant 100lt skiriasi :) desiu galingam case ant priekio, linkstu prie firestone..

jei tik toks skirtumas tai deciau firestone is nesukciau galvos.... :icon-wink:

• po 1 mėnesio...
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta

Guma yra jautri UV spinduliams (saulei) - skilinėja greičiau, kad kokios firminės nebebūtų. Juoda spalva sugeria maximum spindulių, balta (veidrodinė) - minimum, daugiau atspindi. Dėl to ir stengiamasi kuo balčiau nuspalvint gumas, kad gautų mažiau UV (šviesos).

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Jupojoj pamaciau 9-16 gan papigiai, 270 su PVM (Voltyre). kaina tai gera, tik kazin ar jos normalios? tik nepaklausiau keliu jos sluoksniu. gal kas jau pirkot tokias padangas? dar pigesnes buvo su zveriuku, tik neaisku kas gamintojas?

• po 4 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Nuotraukos

• Create New...