Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 22 minutes , dvidas pranešimas:

pafiksavau 100t pas latvius 2kl 175eu is kiemo ,ir dar pafiksavau formule kitam kiekiui antra-5 irgi is kiemo

Super. Įdomiai, kad latviai duoda -5. Prieš gerą savaitę KG -18, Avena -22 be derybų ir  čia į elevatorių. 

Paskelbta
prieš valandą, Ukmin pranešimas:

Super. Įdomiai, kad latviai duoda -5. Prieš gerą savaitę KG -18, Avena -22 be derybų ir  čia į elevatorių. 

cia tokia pat firma kaip kauno grudai,tik kad nuo manes tera 60 km

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Ukmin pranešimas:

KG 2kl is kiemo -6 1kl -1 ir  E+3. pasiima spalio men. tai latviai sauniai darbuojasi..

Paskelbta
prieš 36 minutes , gerasukis pranešimas:

Kad jūs kaip visada pradedat pardavinėt kai tik kilimas (korekcija) prasideda. Nors ir neilgas tas augimas turėtų būt....

Tai juk kazkas is didziuju investuotoju pasake: -man pavyko tiek metu auginti savo kapitala nes visad parduodu per anskti...?

Paskelbta
Prieš 5 valandas, Gintaras75 pranešimas:

Kad Kauno grūdai uoste  tik -6 rugpjūčiui siūlo

is kiemo 2 klase -6eur, bet pasiims spali. tavo kaina -6 ir dar nuvezimas 7-8eur tai tau minus 13eur

Paskelbta
Prieš 8 valandas, panjabis pranešimas:

Nevisai kaip 1, glitimo maziau reikia, o jis man daznai koja kisa. 

Aš pagal savo praėjusių poros metų parduotus susitikrinau. Tai man taip. Kitam bus kitaip. Bet iš principo, tiesiai nuo kombaino išleisti geros kokybės grūdus labai rizikinga, hektolitro masė aukštesnė LV.

Svečias
This topic is now closed to further replies.

• Create New...