Pofke Paskelbta Liepos 28, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 28, 2024 kai toki klausia, tai vadinas jie neiesko, o pasitikrina kiek gali gaut nuomos, patys nor isnuomot arba esama ukininka biski paspaust
Marijus197 Paskelbta Liepos 28, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 28, 2024 100-150€, jei kalbant apie pieskų žemių apylinkes.
Raimis45 Paskelbta Liepos 28, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 28, 2024 Čia gal ūkininkai tarp savęs sakot kad tiek mokat. Šiemet užsipraše 350€ keli savininkai
AG Paulius Paskelbta Liepos 28, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 28, 2024 prieš 5 minutes , Raimis45 pranešimas: Čia gal ūkininkai tarp savęs sakot kad tiek mokat. Šiemet užsipraše 350€ keli savininkai Normalu derlius tai geras o nuomininkas ir svajonių turi. kostela 1
Burokėlis Paskelbta Liepos 28, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 28, 2024 prieš 24 minutes , AG Paulius pranešimas: Normalu derlius tai geras o nuomininkas ir svajonių turi. Čia kažkokia nauja mada sutartyse įtraukt punktą, kad savininkas kiekvienais metais kainą per naujo nustato? Aš dar tokių nematęs
manttys Paskelbta Liepos 28, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 28, 2024 prieš 9 minutes , Burokėlis pranešimas: Čia kažkokia nauja mada sutartyse įtraukt punktą, kad savininkas kiekvienais metais kainą per naujo nustato? Aš dar tokių nematęs Kaina nustato rinka ir tos sutartys realiai shudo vertos. gal tik isigyti zeme lengviau butu
AG Paulius Paskelbta Liepos 28, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 28, 2024 prieš 30 minutes , Burokėlis pranešimas: Čia kažkokia nauja mada sutartyse įtraukt punktą, kad savininkas kiekvienais metais kainą per naujo nustato? Aš dar tokių nematęs Mada atsiranda tada kada ūkininkas sutinka kelti kaina o jei nesutinka kaimynas tada duoda. Kol nebus normalaus sąnaudų skaičiavimo tol žemės nuomos rinka kaifuos.
imortaIIt Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 Prieš 9 valandas, AG Paulius pranešimas: Mada atsiranda tada kada ūkininkas sutinka kelti kaina o jei nesutinka kaimynas tada duoda. Kol nebus normalaus sąnaudų skaičiavimo tol žemės nuomos rinka kaifuos. vienetai sąnaudas skaičiuoti. dabar patys ūkininkai siūlo 300 ir į daugiau, kad tik atimtų iš kitų. nesvarbu, kad į minusą dirba AGROMAN and Gintas. 2
AG Paulius Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš 17 minutes , imortaIIt pranešimas: vienetai sąnaudas skaičiuoti. dabar patys ūkininkai siūlo 300 ir į daugiau, kad tik atimtų iš kitų. nesvarbu, kad į minusą dirba Ir čia niekada nebūsi konkurencingas prieš hobininką arba dirbanti iš idėjos ūkininką. Čia yra šio sektoriaus paradoksas.
M&M Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 Prieš 11 valandų, Burokėlis pranešimas: Čia kažkokia nauja mada sutartyse įtraukt punktą, kad savininkas kiekvienais metais kainą per naujo nustato? Aš dar tokių nematęs Aha, man irgi pasiūlė sutartyje punktą, kad savininkas vienašališkai kasmet nustato kainą, kažkaip įdomiai, nes mano nuomone, abipusiu susitarimu kaina turėtų būti derinama, nes dabar ateis laikas mokėti nuomą - sakys žinai aš čia pagalvojau, kad noriu tiek ir tiek Ukius_bulvinskis 1
manttys Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 Prieš 3 valandas, AG Paulius pranešimas: Ir čia niekada nebūsi konkurencingas prieš hobininką arba dirbanti iš idėjos ūkininką. Čia yra šio sektoriaus paradoksas. Tkad tukstantiniai ta kaina kelia, bet patys neisivertina, kad lazda turi du galus ir ta kaina padideti gali ne tik naujiem sklypam, bet ir seniem
imortaIIt Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 Prieš 1 valandų, manttys pranešimas: Tkad tukstantiniai ta kaina kelia, bet patys neisivertina, kad lazda turi du galus ir ta kaina padideti gali ne tik naujiem sklypam, bet ir seniem ne tik kainas išsikelia. po šitos audros kviečiai praktiškai 100% suguldyti. dar yra likusių rapsų, ten ne tik sulaužytas, bet ir beveik visas išbyrėjąs. jei po 1t surinks, tai bus stebuklas. uždarbis vos nuomą padengs. AG Paulius 1
heva Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš 18 minutes , imortaIIt pranešimas: ne tik kainas išsikelia. po šitos audros kviečiai praktiškai 100% suguldyti. dar yra likusių rapsų, ten ne tik sulaužytas, bet ir beveik visas išbyrėjąs. jei po 1t surinks, tai bus stebuklas. uždarbis vos nuomą padengs. Dar vieni kiti metai ir bus žemių pilna tie kur labai kelia ilgai netems su sanaudom pakilusiom 3 kartus, o produkcija dar nukritus nei buvo 2021
manttys Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš 15 minutes , heva pranešimas: Dar vieni kiti metai ir bus žemių pilna tie kur labai kelia ilgai netems su sanaudom pakilusiom 3 kartus, o produkcija dar nukritus nei buvo 2021 cia yra wishfull thinking. Aš labiau manau, kad galima arba piktintis kainomis ir nebemoket, arba sokti i ta traukini
heva Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš 9 minutes , manttys pranešimas: cia yra wishfull thinking. Aš labiau manau, kad galima arba piktintis kainomis ir nebemoket, arba sokti i ta traukini Išlieka tik stipriausi, čia gamtos dėsnis
sgts Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš 41 minutes , manttys pranešimas: cia yra wishfull thinking. Aš labiau manau, kad galima arba piktintis kainomis ir nebemoket, arba sokti i ta traukini Kad ir isoke i ta traukini, jau islipanciu pirmoje stoteleje yra nemazai, nes nebeuztenka pinigeliu testi keliones. O zemiu savininkai tai matydami ir suprasdami, kad tokiu daugeja bet dar atsiranda norinciu pasitaskyti pinigais, tai jau prašo susimokėti uz si malonuma tik iš anksto.
manttys Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš 11 minutes , sgts pranešimas: Kad ir isoke i ta traukini, jau islipanciu pirmoje stoteleje yra nemazai, nes nebeuztenka pinigeliu testi keliones. O zemiu savininkai tai matydami ir suprasdami, kad tokiu daugeja bet dar atsiranda norinciu pasitaskyti pinigais, tai jau prašo susimokėti uz si malonuma tik iš anksto. ar tu žinai tokių pavyzdžių?
heva Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš 22 minutes , manttys pranešimas: ar tu žinai tokių pavyzdžių? Asmeniškai žinau 3 pavyzdžius, kur savininkai žemės gavo ragų nemažas sumas, kaip manai naujam nuomininkui duos be pinigų į priekį čia kalba eina apie plotus 30-20ha.
sgts Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 Taip. Pats nuomuoju keleta sklypu, kuriu savininkai primygtinai praso pinigu is anksto (t.y. rudeni) ir sutarti pasiraso tik metams (iki kito rudens). Nes vieni taip yra isitikine, kad visada gaus pinigu, kiti yra nukelteje, nes ankstesni nesugebejo susimoketi (atejus mokejimo terminui prase sumazinti nuoma, mokejo dalimis), kiti tiesiog gaudo kas brangiau sumokes (pastaruju ir pats esu atsisakes, nes uzsiprasyta nuoma gerokai virsijo greta nuomuojamu sklypu vidurki, na bet atsirado kuriems tai buvo priimtina). Ukius_bulvinskis 1
Andriusfeat Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 Kai nuosavybės forma valdomi sklypai priartėja prie 100 proc., tada visai neaktuali nuomos kaina pasidaro, imi už bet kiek ir tiek. Ir tokių ūkių jau yra ir jų daugės, siūlyčiau mėgėjams nuomoti susimąstyt apie ūkininkavimo ateitį ir perspektyvas. Sauklys and kostela 1 1
manttys Paskelbta Liepos 29, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 29, 2024 prieš 19 minutes , Andriusfeat pranešimas: Kai nuosavybės forma valdomi sklypai priartėja prie 100 proc., tada visai neaktuali nuomos kaina pasidaro, imi už bet kiek ir tiek. Ir tokių ūkių jau yra ir jų daugės, siūlyčiau mėgėjams nuomoti susimąstyt apie ūkininkavimo ateitį ir perspektyvas. Susimastyti apie ka? Andriusfeat 1
ceck Paskelbta Liepos 30, 2024 Pranešti Paskelbta Liepos 30, 2024 Prieš 16 valandų, manttys pranešimas: ar tu žinai tokių pavyzdžių? žinau ir aš, šitie metai kažkam tikrai nebus lengvi, pats netgi atsisakiau nemažo ploto, vien todėl kad nebesudengiu išlaidų to sklypo dėl pabrangusių kaštų ir atpigusios žaliavos supirkimo kainos, kaip kas sakė turi dirbti ir uždirbti, o ne dirbt iš įdėjos
Alvydas 1 Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 1, 2024 On 2024-07-30 at 07:45, ceck pranešimas: žinau ir aš, šitie metai kažkam tikrai nebus lengvi, pats netgi atsisakiau nemažo ploto, vien todėl kad nebesudengiu išlaidų to sklypo dėl pabrangusių kaštų ir atpigusios žaliavos supirkimo kainos, kaip kas sakė turi dirbti ir uždirbti, o ne dirbt iš įdėjos Jei idėja gera galima ir iš juos uždirbti.
ceck Paskelbta Rugpjūčio 2, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 2, 2024 On 2024-08-01 at 19:27, Alvydas 1 pranešimas: Jei idėja gera galima ir iš juos uždirbti. vaikinai dirbkit iš įdėjos jūs, man jau gana
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti