Jump to content

Traktorių priekabos

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 41 minutes , Eduardas pranešimas:

Nuo kada? Dar pavasarį buvau užėjęs, klausiau, tai sakė galima

Lyg nuo 2018-07-01, šitam forume skaičiau ir kitur nemažai girdėjau, gal ne taip suprasta buvo.

• po 5 mėnesių...
Paskelbta

Renkamės pirkt sunkiasvorę puspriekabę su paukštinamais bortais grūdams. 15 tonų krovos, kas kolegų manymu būtina prisidėt. Ar labai jaučiama amortizuojančio dišliaus (grąžulo) nauda?

Ar nebus per maži ratai 500-50-R17?

Kaip hidraulinių stabdžių efektyvumas? Nes vienas traktorius tik hidro turi.

Zemaitukas-grudu-priekaba-universali-puspriekabe-dumper-grain-John-Deere-green-scaled.jpg

Paskelbta
prieš 20 minutes , belaruskis pranešimas:

Renkamės pirkt sunkiasvorę puspriekabę su paukštinamais bortais grūdams. 15 tonų krovos, kas kolegų manymu būtina prisidėt. Ar labai jaučiama amortizuojančio dišliaus (grąžulo) nauda?

Zemaitukas-grudu-priekaba-universali-puspriekabe-dumper-grain-John-Deere-green-scaled.jpg

Stabdziai ok,

Ratai ir padangos blogai

Amortizuojamas dišlius gerai bet nebūtina.

Paskelbta
prieš 32 minutes , belaruskis pranešimas:

Kokia kaina, jei ne paslaptis?

Paskelbta

Didesnės geriau būtų?

Yra galimos 560-45-R22,5. 

Vežt noriu prie ūkio viską, akmenis, žvyrą, mėšlą, rudenį grūdus. Elevatorius tolokai tai tik likučius iš sandelio nebent. Gal tikrai paprasto grąžulo gana, amortizuojantis su hidraulu +1000€. 

Paskelbta
Prieš 2 valandas, belaruskis pranešimas:

Apie 25-26k. +pvm.

Pasiklausk kiek andrava prašo, nes kai rinkausi, pas juos gera kaina buvo, kai kiti gerokai daugiau prašė. 2015m 14t, puspriekabė, amortizuojantis dišlius, hidro bortas, ratai 560, paaukštinimai, kopėčios, tentas, oriniai stabdžiai, 14k su pvm kainavo. Kviečių daugiausiai 19,2t buvau nuvežęs. 

Paskelbta
Prieš 2 valandas, belaruskis pranešimas:

Didesnės geriau būtų?

Yra galimos 560-45-R22,5. 

Vežt noriu prie ūkio viską, akmenis, žvyrą, mėšlą, rudenį grūdus. Elevatorius tolokai tai tik likučius iš sandelio nebent. Gal tikrai paprasto grąžulo gana, amortizuojantis su hidraulu +1000€. 

Būtinai didesnius ratus nes tie maziukai nesisuks ant buzos, ir cilindras žiurėt kurio gamintojo arčiau priekio, bortas galinis butu geriau pakeliamas aukštyn nes mešlas užkiš kaip pleištas taspats su šakom ir kelmais,  neivieno nepažytu kuris kaupo nekrautu 😀

Paskelbta
prieš valandą, Zilvis55 pranešimas:

Tu čia per paramą imi?

Už savus, reik biški išlaidų ir reik priekabos universalios, yra pts9, pts13 bet šiemet kažko tai ir padongos nelaikė ir manžetai išlakstė cilindram per sezoną... atidirbo savo gal sakau nusipirkt naują ir kelis metus ramu bus.

prieš 39 minutes , JCB pranešimas:

Pasiklausk kiek andrava prašo, nes kai rinkausi, pas juos gera kaina buvo, kai kiti gerokai daugiau prašė. 2015m 14t, puspriekabė, amortizuojantis dišlius, hidro bortas, ratai 560, paaukštinimai, kopėčios, tentas, oriniai stabdžiai, 14k su pvm kainavo. Kviečių daugiausiai 19,2t buvau nuvežęs. 

Buvau užsukęs kalbėjom su Andravos vyrais, bet nebeturi licenzijos sunkiasvorėms gamint. O turiu planuos gruzo, akmenų daug vežt, tai grūdinė didelė man nelabai tinka. Kaip tas amortizuojantis dišlius tau, su linge ar ant cilindrų? Mažiau supa transporte?

prieš 16 minutes , simasd pranešimas:

Būtinai didesnius ratus nes tie maziukai nesisuks ant buzos, ir cilindras žiurėt kurio gamintojo arčiau priekio, bortas galinis butu geriau pakeliamas aukštyn nes mešlas užkiš kaip pleištas taspats su šakom ir kelmais,  neivieno nepažytu kuris kaupo nekrautu 😀

Dėl ratų ir man kažkaip maži atrodo, gal su panašia dirbi pats? Cilindras priekį, 24t keliamos tai kaip ir gana manau. O dėl borto galinio tai paaukštinimai tik grūdams, mėšlui vežt be  jų naudosim. Perkrovos pagal kėbulo tūrį nebijo. 8,2kub standartas, 19,5kub su paaukštinimais talpa.

Paskelbta
prieš 31 minutes , belaruskis pranešimas:

Už savus, reik biški išlaidų ir reik priekabos universalios, yra pts9, pts13 bet šiemet kažko tai ir padongos nelaikė ir manžetai išlakstė cilindram per sezoną... atidirbo savo gal sakau nusipirkt naują ir kelis metus ramu bus.

Buvau užsukęs kalbėjom su Andravos vyrais, bet nebeturi licenzijos sunkiasvorėms gamint. O turiu planuos gruzo, akmenų daug vežt, tai grūdinė didelė man nelabai tinka. Kaip tas amortizuojantis dišlius tau, su linge ar ant cilindrų? Mažiau supa transporte?

Dėl ratų ir man kažkaip maži atrodo, gal su panašia dirbi pats? Cilindras priekį, 24t keliamos tai kaip ir gana manau. O dėl borto galinio tai paaukštinimai tik grūdams, mėšlui vežt be  jų naudosim. Perkrovos pagal kėbulo tūrį nebijo. 8,2kub standartas, 19,5kub su paaukštinimais talpa.

Neturiu tokios, tekę daug kukurūzų vežt iš visokiu pizdrinu nevienam kieme tai prisižiūrėjas nemažai puspriekabiu, tas paaukštinimu dėliojimas irgi nk gero akmenų paveši jau bus kasnors linkę ir žiūri be mantiruotes nebeuzmuontuosi atgal, nebent ten konkretus kaulas tie bortai mažieji 

Paskelbta
Prieš 14 valandų, belaruskis pranešimas:

Ai tiksliai... užtai naudojasi kaina..

Lingė, ta didelė į dišlių įkišta. Viskas ok, kol greičiai buvo iki 40 ir jei krauni apie 17t, tai praktiškai nesijautė ar su tuščia ar su pilna važiuoji.

• po 1 metų...
Paskelbta

Reiktu puspriekabes kad tilptu apie 18 T kvieciu. Kaip laiko  Edo Sasnauskio puspriekabes ? Kaina kaip ir gera, bet kontrukcija ? Deda furinius ratus, nors man geriau paprasti platesni ..

Geriausias variantas butu kaip palms priekabos, kur nusiima bortai virsuje, tada gali zemes ( retai taip naudociau), trasas, seklas vezti ...

PT1600_12-scaled.jpg

• po 2 mėnesių...
Paskelbta
Prieš 1 valandų, UK. POVILAS pranešimas:

Walton puspriekabe valgo padangų kraštus viena puse išore kita vidu kur problema ?

20260720_135209.jpg

20260720_135202.jpg

Nebus ašis pasislinkus įstryžai?

• po 1 mėnesio...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...