Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 9 valandas, AGROMAN pranešimas:

o tai kam jų klaust? 

Jie iprate reikalus tvarkyti po kilimu . Vel prades maikes plesyti kad nesikalbama ir nesitariama . Kaip galma tartis kai reikalavimai i vienus vartus ,tiksliau kisene .

Paskelbta
Prieš 12 valandų, UK. POVILAS pranešimas:

Kaip kulasi Duplo, nes labai sunkiai lukštenasi ankštaros 

Čia rankomis kai trini, tai tikrai kaži kaip sunkiai, o kombainas gerai iškulia.

Paskelbta
prieš 51 minutes , Robertas08 pranešimas:

Pjaunu ir aš fenomen, 3klasė, pritrūksta vos 1-1.5 glitimo.

15drėgmė.

Helektrolito masė virš 81.

Bent jau hektrolitras džiugina. Draugas ir vežė vakar etaną tai 77 hl ,bet tik 18 glitimas , tai pašaras. Tiesa atsėliuoti.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Mantas2342 pranešimas:

Bent jau hektrolitras džiugina. Draugas ir vežė vakar etaną tai 77 hl ,bet tik 18 glitimas , tai pašaras. Tiesa atsėliuoti.

Kuris parametras pagerėja palaikius grūdus sandėlyje, glitimas? 

Paskelbta
prieš 53 minutes , Jaguar08 pranešimas:

Pas mane irgi duplo, kulesi gerai visai. Šiūkšlių 2-3proc byrejo 4t/ha. Dregme 9-10,5proc. 

Mercedes,4,4t/ha duplo šiandien bandysiu pradėt, bet duplo atrodo stambesnės ankstaros tankumas panašus 

Paskelbta
Prieš 4 valandas, Robertas08 pranešimas:

Tai kai  dar panoks gali būt,kad pakils tuo 1etu glitimas? Helektrolitas tai žvėriškas seniau vilkdavau 16t dabar 19t

Gal nebesvaikit :) 81 hektolitras 19t, tai ka seniau nei 70 nesiekdavo jei tik 16 t vilkdavai?

Paskelbta
Prieš 6 valandas, Jaguar08 pranešimas:

Pas mane irgi duplo, kulesi gerai visai. Šiūkšlių 2-3proc byrejo 4t/ha. Dregme 9-10,5proc. 

Pas mane - 3 t/ha, ne sertifikuota - 4 t

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Mantas2342 pranešimas:

Rapsas, pabandytas, drėgnas, kaip velnias , reikia nokint 😀 byra kažkas apie 4t  prastesnis. Kai duos oras reiks gal rapsą palikt,o kviečių prinokusių paieškot. 😀

Pernai turejau rapso lauka kuris neturejo atsparumo ankstaru atsidarymui. Kuliau beveik po kvieciu ir biro geriausiai is visu rapsu.. 

vakar pabandyta etana, dabar dziovinu, nes dar truko keletos dienu. Taciau reikia dirvos rapso sejai, kitaip vel viskas uzsites ir bus sh

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...