Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 35 minutes , justis pranešimas:

Paemem bendra meginis is 800t eko Ados ir ka jus galvojat - ekstra.. cia pamastymui kiek visi purskimai klase jum pakelia o gal ir sumazina

nieko nuostabaus,taigi ne pašarinių veislės Ada

Paskelbta
Prieš 11 valandų, chefas pranešimas:

Labai gražūs kviečiai, kiek byra ?

Čia turėjau padėjęs sėklinių Etanos ir zepelino. Zepelino atrodė gražiau bet byrėjo blogiau, nes grūdai smulkesni. Tame pačiame lauke vieni šalia kitų viskas daryta vienodai. Etanos 8.4t/h zepelino 7,9 t/h

Paskelbta
Prieš 8 valandas, grumas pranešimas:

Skagenas lieka bent jau man viena iš patikimų veislių. Azoto vm po 120kg buvo gavę.

Kazkaip nesitiki kad prie tokio tręšimo 8 t, pats 6 m auginau skagena... Kokia klasė?

Paskelbta
Prieš 8 valandas, Witalikas pranešimas:

Prieziura ta pati kviecio ar  kvietrugio. Plius kvietrugio reik minimu 1t daugiau pjauti

naturoje gaunasi kad beveik ant tonos buna mažiau kaip  ž.kviečiai.Sutinku kad trešimas turi buti tas pats arba max dešimt proc. mažesnis.fungicidai du,reguliatoriai tie patys.Na ir lyginti reiktu turbut su vas.miežiais blogiausiu atveju su vas.kviečiais bet jokiu budu ne su ž.kviečiais.

Paskelbta
Prieš 10 valandų, Witalikas pranešimas:

Nesuvokiu, kaip tokius derlius uzauginot. 

Verke visi, kad lietaus negaves o pjauna kaip turi buti

Lietuvio mada tokia dejuot visada. Kai parašiau kad pas mane kviečiai šiemet traukia link mano rekordo tai buvo tokių kad net pasišaipė. Bet dabar kai pasirodo pas daugelį normalūs derliai. Gerų darbų visiems.

Paskelbta
prieš 9 minutes , dzipas pranešimas:

O kas trukdo paciam pasakyti kad po 8 kuli :).

O kam save apgaudineti, kiek byra tiek. Svarbu sausi paimti ir su klase. 

P.s dar tik siandien startuojam su kvieciu. 

Zirnius ir rapsus dorojom

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...