Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Baikit hebra verkti, visiem tie metai vienodi, euras kainas pakele ir tiek tos... Ziurekit i dangu  nueikit i baznicia ir ryt ar poryt i pradalgius. Aisku kad visi sudige nes taip orai leme, nebus visi kulimai kaip pernai metais. Like 40ha kvieciu su daigais per dvi dienas iveiksim, sekmes kolegoms ir relax :icon-wink:

Paskelbta

Prisikuliau 20 dregmes mieziu, pastovejo kelias dienas kruvoj, atsirado vabaliuku kazkokiu straubliuku, isimete i visa sandeli ir po sausus miezius jau laksto ! Ka daryti, patarkit !

Mano galva tai tie straubliukai iš lauko atvežti, panašiai man buvo, pradėjom bijot, po 2-3 dienų patys išėjo atgal į laukus.

Šiemet irgi kažkokių drozdofilu neaiškių iš lauku parsivežiau, tai per savaitgalį išėjo namo.

Paskelbta

Mano galva tai tie straubliukai iš lauko atvežti, panašiai man buvo, pradėjom bijot, po 2-3 dienų patys išėjo atgal į laukus.

Šiemet irgi kažkokių drozdofilu neaiškių iš lauku parsivežiau, tai per savaitgalį išėjo namo.

Sandeli isdezinfekavo dezinfa pilnai "slapiai", pries tai isvalyta ir su siurbliu pereita - jokiu striaubliuku. Bet symet is lauku masiskai po valomosios iskrenta vabaliuku - panasus i striaubliukus bet "snukutis" mazesnis. Pastebejau kad anie susiruose kazkur keliauti, bet tik uzlipa ant grindu is siuksliu didmaisio ir dvesia, matyt chemija veikia. Zirnius vakar valem - tai vabalu visokio dydzio veisles ir spalvu ir visi is lauko.

Paskelbta

Pas mus miežiose tokių buvo, iš lauko su grūdais važiavo, sienom lipo. Pagal google tai čia surinaminis aruodvabalis. Dabar nebesimato, todėl nėra ko parintis, sandėliai dezinfekuoti buvo akteliku.

Paskelbta

Pas mane vanekas jau sandely guli. Kieti kaip velnias vos perkast gali. Savaitgali nureziau. Bet skysti labai buvo. Kitamet sakiau kokius 3ha tik sesiu kvietuku kad butu seklai ir zieminiu atsejimui jeigu kas

Paskelbta

Ka iki 2016 metu mes zinojom apie sudetingas salygas per javapjute ?....nieko. 

Trumpai vadinasi ūkininkauji kolega.  :icon-wink:  Keli pastarieji sezonai užliūliavo. Mes buvom trečdalį nukūlę,  o kiti dar džiovino. Ir tik dabar išdžiūvo.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...