Jump to content

Technika iš kitų šalių


Zipasi

Recommended Posts

Jei esate pvm mokėtojas ir perkate taip pat iš pvm mokėtojo tai iš užsienio tarifas nulinis. Parvezimas tai priklauso iš kurio galo ? Gabaritas negabaritas.. jei į tentine pakrauti telpa tai pigiau.. jei platformos reikia tai brangiau.. ir kaina LABAI didelis derybų klausimas. Beto aišku transporto reikia ieskot kas pakeliui vaziuoja.. arba sedi ten kur netoli tuščia fūrikė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O tai nieks nebandete atsivezt? Gal kokia imone yra kur vezioja technika europos.

Su rimta imone reikia tartis jei tilps i fura ir parves kiti nuvaziuoja pilni o atgal laukia krovinio visaip zodziu  ...  pinigus moki kai matai naturoje vietoje, pravaziuoji- tada ir moki o ne siuntimu is nuotraukos ..

cia man vieni ir is skuodo skambino tu sumokek mes tau atsiusim -galvoju radai cia kam paskambinti ,bet va -3.14 d.rai  jie iesko gal uzkibs kokia zuvele  

Jei nera pazystamu firmu ar panasiai bandyk cia http://www.trans.eu/lt/form-new-short-2-v3?gclid=CMbY7cbGisgCFQH3cgodKuQC7g     

http://transbid.lt/laisvi-kroviniai

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ok aciu. o tai jai pirks ne juridinis asmuo ta prasme  paprastas zmogus tai PVM sumoka jai juridinis tai nemoka  ir ta pvm neiskaiciuoja i kaina jai perki is pvm moketojo? ar sumoki visa kaina ir poto grazina pvm. kur tuos visus niuansus suzinot :D pvz pirks imone traktoriu uz 10000e is kitos imones vokietijoje ka reikia zinot ?:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ok aciu. o tai jai pirks ne juridinis asmuo ta prasme paprastas zmogus tai PVM sumoka jai juridinis tai nemoka ir ta pvm neiskaiciuoja i kaina jai perki is pvm moketojo? ar sumoki visa kaina ir poto grazina pvm. kur tuos visus niuansus suzinot :D pvz pirks imone traktoriu uz 10000e is kitos imones vokietijoje ka reikia zinot ?:)

jei paprastas zmogus, taip, sumokės visa kaina su pvm, jei pvm mokėtojas pvm išvis mokėt nereikia perki iškart be pvm. Viso to galima i mokescius pasisukt ir pasiklaust. Beja per mokesciu inspekcijos puslapi eina patikrinti kitų valstybių pvm moketoju kodus, ar jie tikri. Na cia tarp kitko.. labiau aktualu parduodant ka nors lenkams..
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Buhaltere atsakys,jei dirbusi ar dirba prekybineje firmoje,Prekyba savi niuansai kaimynui teko susimoketi mokescius Lietuvoje, ir dar kitose salyse istatymai keitesi PVZ Vokietijoje registravimai,pirma karta jei veziesi vistiek normaliai permokesi ir uz preke ir uz parvezima.Vakarieciai labai neatsakingai pildo,israso dokumentus,nes pas juos viskas paprasciau,pas mus visko daugiau reikia,nes parvezus galima ir nepriregistruoti,tuo labiau,kad cia istatymai keiciasi ir jie griezteja.Antras niuansas gal ir nupirksi,bet gal is pacios blogiausios aiksteles kur exportui suvaryti,atgrusti?Anglijoje pries du menesius kazkas is lietuviu ukininku paliko rankpinigius uz MF, nepirko, rankpinigiai nuplauke.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 metų...

Sveiki, 

Gal kam tekę pirkti naudotą traktorių iš Vakarų Europos?

Kaip vyksta pirkimas? Kokius dokumentus reikia užpildyti, kad

tvarkingai priregistruoti Lietuvoje?

Kaip dažniausiai vykdomas apmokėjimas? Padarai pavedimą ir tada ieškaisi, kas parvežtų?

Tai nupirktas traktorius dar pas pardavėją kelias savaites stovi?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
7 valandas ago , Bulvinykas said:

Kažkas forume rašė, kad užsiima krovinių vežimu iš GB. Arba gal kas galit ką parekomenduot. Krovinys nedidelis, turėtų tilpt į dviejų euro padų vietą.

kažkada esu klausęs dėl paletės tai paprašė 400 eurų. Ko gero yra kažkokia minimali stafkė, o vėliau už metrą.. nes tie patys 7 metus už 1050 eur  vežė. Beje, kurioje vietoj randasi?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...