Jump to content

Kombaino išsirinkimas


Algis...

Recommended Posts

Savo kombaino radijatoriu isplaunu po javapjutes (kartu plaudamas visa kombaina), o javapjutes metu, kai uzsinesa (ypac miezius kuliant), atsidarau radiatoriu grudus beleisdamas, ranka nuzeriu visas nesamones. Visas valymas, kuris per javapjute buna ~ 4 kartus. Plaudami aukstu slegiu, srove laikykit statmenai radiatoriaus groteliu, plius, slegis plovyklose reguliuojasi ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

esminis klausimas, ar reikalinga kombainui (neskaitant gaubto su šepečiais ir nusiurbimu) papildoma įranga (pvz besisukanti sparnuotė su šepečiais) dulkes nuo paties radiatoriaus valyt?

siaip nemanau, jej ten perkrausi visokiu tu nesamoniu tai paskui ir nekas gaunas...gaubtas su sepeciu ir nusiurbejas manau pats tas, dar galinga sparnuote :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

va visai pamirsau pas mane kai tas kombainas kaista tai nusipirkaugalinga benzinine oro putekle NU kaip cia paaiskinus ta su kuria lapus rudeni kapitalistai pucia Geras daiktas laukuose kombainus profilaktiskai prasipusti ir sandelius bei aruodus vietoje slavimo su sluota prapusti Maziau lieka liekanu kenkejams veistis is visu plisiu isvaro

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip yra optionas (o gal ir ne) bet pas 600 claas yra kompresorius kai daznai kaista gerai laukuose isipucia ir dar slegi duoda belekoky nes per siaura vamzdeli varo :icon-wink:

tai čia gal virš variklio. Yra tokia "opcija" virš variklio išvedžioti vamzdeliai ir kas kelios sekundės nuo kolektorių dulkes nupučia

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nea... yra kompresorius balionai, kada tau reik tada pasijungi ir puti nori padangas, nori radiatorius nu zodziu ka nori...geras daiktas is tirko tik neaiski to malonumo kaina... :icon-wink:

na taip kompresorius recyveris ir priedo vamzdeliai virš variklio (tą patį kompresoriu niekas netrukdo ir padangų pūtimui naudot)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Į NH TX kai kuriuos dėdavom, kadaise būtent tiems modeliams reikėjo, nes ventiliatorius buvo laukinėj radiatoriaus pusėje + geriau aušina radiatorius mažiau užsineša, nes oro slėgis visam radiatoriaus plote vienodas - neapipučia variklio todėl kaupiasi šiukšlės todėl nekenkdavo toks navarotas. šiaip tai pinigų švaistymas nes už tą reikalą kokį 3500 eurų dasidėdavo

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad tik nebūtų bėdų su tuo "rotorius Case Axial Flow 7010", kai reiks kokius liesesnius pasėlius kulti. Na šiaip tai labai našus turėtų bųti tam tikromis sąlygomis, sėkmės laukuose.

Retorinis klausimas: kas geriau ar kombainas imantis slapius, zoletus, tankius (didelis derlingumas) ar sausus bet "liesus"

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...