Jump to content

Kombaino išsirinkimas


Algis...

Recommended Posts

tiek daug nežinau nes ant hederio lentelės parašyta:typas 24V ir serijos numeris 249940119 pavarčius daliu kataloga sužinojau kad jei trečias skaičius devintukas tai pagamintas pas brolius lenkus.Nors lytagriniai visada teigė kad varifeed hederis iš belgu .Ir jei teisingai suprantu detaliu kataloga tai turėtu buti originalaus peilio nr.84435373.Manau 24 tai ilgis pėdomis, V- varifeed,as.

Tspai reiškia 24 pėdų, mūsiškai 7,3 metro, tiksliau modelis 2050/24. Kreipkis http://www.dotnuvosprojektai.lt/kategor ... ines-dalys tikrai yra ir originalai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

radau pas anglus surenkama gabalais 2,6m tipo originalus kaina apie netoli keturiu šimtu svaru plius atvežimas ar atsiuntimas.Tik velnias žino kaip su tais surenkamais pas mus tik claas tokius pardavinėja.

As tik surenkama bepirkciau :)

Uzpernai nupirkau dalgi naja kniedita tai prisiminiau dona :D Pernai pasidariau trukstama dali ir dabar nebereikia nagu dauzyti

Luzo dalgis ant lauko nusukau astuonis varztelius uzdejau plokstele ir pabaigiau diena kulti bevargo :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Perkant nauja tas dalgis visada buna

ne visada

nezinau nuo ko priklauso, bet buvo metai kada budavo dalgis po to buvo gal kokie 2-3 metai kai dalgio nebudavo, o budavo prie hederio prisukta koki 20 peiluku po to vel budavo dalgiai

Buvo tik metai, bet kai visa Europa triukšmą pakėkė jau kitais metais vėl įdėjo. Jei nėra tei nedakomplektavo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki,

ka manot apie claas mega 203 kokie butu atsiliepimai,tiesa gal kai kam kvailas klausimas bet man rupi kaip atskirti kopijuojanti kederi kokia ten sistema

kopijavimo sistema manrodos vadinas "autocontur" bet idomu ir paciam tai kaip pasididint kopijavimo auksti kad auksciau chederi laikytu? (mega 218) nes kai ijungiu kopijavima chederis iki zemes nusileidzia skuta 5cm auksti gal..... nes per viena sezona nespejau ismokt zaist su autoconturu. ir dar kokiu greiciu kuliat? laukas lygus javai 5-9t ha?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pirma kart girdziu bet mintis tikrai nebloga ir logiska,tik reikia bandziusiuju pasisakymu... nes dabar tai is rudens nuduodam su kerheriu ir su salerkos-teparo misiniu pries pjuti sudedant sietus i kombaina su kerheriu ir sampunu nuplaunam riebalus. ir i kombaina sudedam. tai su visais sietais ir kratomom lentos kas met darom. :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pirma diena minimalus, o jau jos vakara visas lakas butu naciort nuejes, sitiek mases per situos pavirsius praeina, tai netikiu kad koks lakas stebuklingai tai issprestu,

svarbu kratomajai neduoti surudyti ir viskas bus ok, aisku rapsas yra rapsas, uzklijuos betka

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Galvoju tikrai nebloga mintis nulakuoti netik sietus bet ir kratomaja lenta , tereiketu tik gerai nusveisti ir paruosti pries lakavima , pasipriesinimas ir klijavimas butu minimalus :eusa-think:

Butent taip siemet padariau sumastes. ziuresiu koks efektas. Sietus ir lauko lenta nusveiciau, ir galvojau dazyti jau, bet tada sumastem kad reikia nusmeliuoti, nuvezem, nusmeliavo, nugruntavau(x2) ir nudaziau(x2). O tada lakas. Ziuresiu kaip laikys. :):eusa-dance:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...