Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
man tikriausiai butu sunku "perlipti" per save ir moketi uz kombaina 1mln ir daugiau... :eusa-shifty:

nors ka gali zinoti... 20t metalo tik 1mln. :D

kai buvo parama, kodėl gi ne...

Paskelbta
man tikriausiai butu sunku "perlipti" per save ir moketi uz kombaina 1mln ir daugiau... :eusa-shifty:

nors ka gali zinoti... 20t metalo tik 1mln. :D

kai buvo parama, kodėl gi ne...

sakai dings parama? as taip nemanau, vienu ar kitu budu ji bus... :eusa-shhh:

Paskelbta
liaudis pajutus skoni naujos technikos perka be paramos

tai kad skaičiuojant kainą be paramos, tai daugumos technikos vertė neatitinka kainų(kainos didesnės negu yra ju reali vertė)..... :icon-idea:

Paskelbta
Uzsinorejau blac lady :icon-wink:

tai mada pas ūkininkus užėjo - juodi džipai, traktoriai, o dbr jau ir kombainai... :lol: Algi, daugiau rapso auginkit ir turėsit "black" case AFX 7120 :icon-wink:

Paskelbta
:eusa-shhh: reiketu dar ir drauges juodos tokios krutingos... uch..., ne ne ne man o tiems pas ka juoda viskas :lol:

Velnias, ne labai kada apie kombainus skaitinėju, o pasirodo čia pati linksmiausia forumo tema. :lol:

Kad daugiau tokių. :D

Paskelbta
Kazko tai velkasi :icon-rolleyes: oturetu sluoti

kai tuo tarpu efektiviau atrodo

Vokiečiai iš Profi žurnalo testavo S 690, tai pasiekė 70t/val, prie mažiau nei pusės proc. nuostolių. Kaip ir nėr blogai manyčiau.

Paskelbta

Vokiečiai iš Profi žurnalo testavo S 690, tai pasiekė 70t/val, prie mažiau nei pusės proc. nuostolių. Kaip ir nėr blogai manyčiau.

Jo smagu būtu tokiam lauke pažaisti su tokiu derlingumu

Paskelbta

Na o cia tipo tirimai , tik kazkodel lexionas paimtas 600 (o ne 770) ir kazkaip i vienus vartus , neikertu pracuziskai bet is pateiktu bandimu lenteliu jau pazistamas braizas i vienus vartus

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...