Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
On 2020-09-07 at 09:15, manttys pranešimas:

KAIP JUMS SEKASI BARSTYTI TRUPINTĄ KALCITO KLINTĮ? man su rumu tai visiskai prastai. kažkokiu būdu ji man visiškai nebyra. gal labai drėgna, ar kas jai, bet suvargau baisiai

As agrokalkes su mvu-5 barstau. Viskas gerai sekasi. Tik kad kas 3furas reikia dugna po tramsporteriu isvalyt nes prisitrombuoja. Foto frakcijos ikelsiu veliau

Paskelbta
Prieš 4 valandas, Brukshnys pranešimas:

As agrokalkes su mvu-5 barstau. Viskas gerai sekasi. Tik kad kas 3furas reikia dugna po tramsporteriu isvalyt nes prisitrombuoja. Foto frakcijos ikelsiu veliau

Kiek agrokalkes kainuoja?

Paskelbta
On 2020-09-07 at 09:15, manttys pranešimas:

KAIP JUMS SEKASI BARSTYTI TRUPINTĄ KALCITO KLINTĮ? man su rumu tai visiskai prastai. kažkokiu būdu ji man visiškai nebyra. gal labai drėgna, ar kas jai, bet suvargau baisiai

Kiek kainuoja klintis?

Paskelbta
prieš 1 minutę , stapcius pranešimas:

O kokia normą barstai klinčių? 

Ivairiai, bet apie 4t, kitur bandysiu miksuot 3t ventos ir 3 klinciu, nes bendras vaizdas pas.mane, kad reikia 10t fiziniu, tai cia reiks keletos metu

Paskelbta
Prieš 11 valandų, manttys pranešimas:

Na tos ventos kalkes mane isvis zajibali. Tiek po transporteriu priklikavo, kad gavosi arka :D byra gal vos geriau, bet ne kazka. Sitom dirzas labai pagerintu darba. Siaip is tu dvieju su klintim maziau bedu

20200912_170714.jpg

20200912_190610.jpg

Man po transporteriu panasiai susidaro. Bet paciam kuzove gai nebent priekyje susilaiko pora šimtų kg nes yra toks metalinis intarpas kad ale pirmiau nuo galo nusibarstytu ir tik tada nuo priekio imtu.

Paskelbta
Prieš 8 valandas, manttys pranešimas:

Nzm kas jom blogai, dregnos ar koks velnias

Drėgnos. Kiek esam barstę šitų kalkių, tai tik vieną kartą pavyko gauti visiškai sausas, tai lengvai issibarstėm. O šiaip dažniausiai be kastuvo niekaip. Tai tunelis pasidaro, tai šonai nenubyra.

Paskelbta

Su tokio stiliaus amazone barstom apacio dirzas tai viskas subyra ant jo gal sonai statesni nes ir slapias ir per lietu visko teko pabarstyt. Blogiausiu atveju galima ilipt i vidu veikiancios vienam vaziuojant ir pakrapstinet jeigu reiktu nes stebejau ilipes kaip byra tai kaip begimo takeliu letai slenkanciu

kalkiu-barstytuvas.jpg

Paskelbta
Prieš 5 valandas, Gnytasis pranešimas:

Su tokio stiliaus amazone barstom apacio dirzas tai viskas subyra ant jo gal sonai statesni nes ir slapias ir per lietu visko teko pabarstyt. Blogiausiu atveju galima ilipt i vidu veikiancios vienam vaziuojant ir pakrapstinet jeigu reiktu nes stebejau ilipes kaip byra tai kaip begimo takeliu letai slenkanciu

kalkiu-barstytuvas.jpg

Su rumu pavojingiau, ten transporterio geitis didelis, kazkaip nesinori prisidaryt nesamoniu

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...