Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Ką tik, Juodas pranešimas:

Kas dar ritinius presuoja? Ar apie kaupą-tranšėją kalbi? 

kokios bedos ta kaupa sudet? pries koki 10 metu kai laikem karves turejam gal 10 karviu sedavom 3 ha kukuruzo smulkindavo su bielkiu ir vienvagiu smulkintuvu mindavau su t-25 uzbaigdavo su bielkiu baiges smulkint ir budavo puiku nieko neissimesdavo nebent pavasarop o su dabartine technika tai juokas ta kaupa sudet pasisamdai smulkintuva vezi pili mini butum arciau patalkauciau.

Paskelbta

Man kukuruzo reiks ir vasara, tai pabijojau kad nepajėgsiu suserti reikiamo kiekio ir pradės kaisti. Be to neaisku kiek susersiu į diena. Viską pasvarsčiau ir rinkausi rulonus. Kita meta Kaupas + rulonai 

Paskelbta
Prieš 7 valandas, Juodas pranešimas:

Man kukuruzo reiks ir vasara, tai pabijojau kad nepajėgsiu suserti reikiamo kiekio ir pradės kaisti. Be to neaisku kiek susersiu į diena. Viską pasvarsčiau ir rinkausi rulonus. Kita meta Kaupas + rulonai 

Aš pernai pirkau kukurūzų rulonų,tai 50 čiai karvių per dieną 1 rulio nelabai sušerdavau,žinoma sušerdavau ir vieną ruloną šienainio.

Paskelbta

važiuoja jei bus 200,jei mažiau reikės papildomai primokėt,o be to reikia pasidaryt paslaugų teikimo sutartį ir sumokėt avansą 120eurų.Dabar jei ir pasidarysi tą sutartį atvažiuos pas paskutinį,nes sutartis pradėjo sudarinėt jau pavasarį.

Paskelbta
Prieš 5 valandas, Artojus pranešimas:

Aš pernai pirkau kukurūzų rulonų,tai 50 čiai karvių per dieną 1 rulio nelabai sušerdavau,žinoma sušerdavau ir vieną ruloną šienainio.

Kiek mokėjai už ruloną?

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Juodas pranešimas:

Važiuoja ir dėl mažiau bet toje vietovėje daugiau turėtų kas sukti. Idomu koks to preso našumas. 

Sparciai dirba, gal kokie 30 i valanda. Pries pora metu padejau vezti kukuruzus i ta presa, tai nasumas didelis, tik spek rinkti rulonus ir krauti ...

Paskelbta
Prieš 2 valandas, niino pranešimas:

Sparciai dirba, gal kokie 30 i valanda. Pries pora metu padejau vezti kukuruzus i ta presa, tai nasumas didelis, tik spek rinkti rulonus ir krauti ...

Tai realiai 0,5 - 0,6 ha/h kolega darėsi ir samde savaeigi smulkintuvą, tai š gavosi savaeigiui prastovos. O kai prastovos tai ir nepatenkintu atsiranda. Tai aš ir sakiau staigus sprendimai patys ir smulkina, tai paciu ir problemos dėl prastovu...

Paskelbta
prieš 1 minutę , kestoxs pranešimas:

Tai realiai 0,5 - 0,6 ha/h kolega darėsi ir samde savaeigi smulkintuvą, tai š gavosi savaeigiui prastovos. O kai prastovos tai ir nepatenkintu atsiranda. Tai aš ir sakiau staigus sprendimai patys ir smulkina, tai paciu ir problemos dėl prastovu...

Mes vezem ir i kaupa ( dar nebuvo silosiniu) jei kaskas issikrovinejo prie preso. Taip prastovu ir nebuvo smulkintuvui. Poto ir turejo kaupa kuri sere iki vasaros, o vasara sere rulonais.

Paskelbta

Kaip kukurūzų silosavimas lyjant? Sako, kad negalima, bandžiau iš klausti paslapties neišdavė. Galvoju, kad neturėtų stipriai į lyti kukurūzas jis pats viduje sausas. 

Paskelbta
On 2019-09-13 at 12:58, Juodas pranešimas:

Brangiai gaunasi, kiek pamenu 12euru už ruloną be PVM. Pirmi metai kai kukuruzo turėsiu, su kaupu nusprendžiau nerizikuoti.

pas mane irgi agroteka atvaziuos. 

Ną kaip ar atvažiavo? man buvo žadėję šį savaitgalį arba kitos pradžioje,o kai šiandien paskambinau tai jau šneka apie spalio pradžią....šūdo malimas ir tiek,reiks kažką galvot,nes spalio pradžioj gali vėl užgiedot ,kad vėl už savaitės.

Paskelbta

Penktadienį vakare užsakytas smulkintuvas, šiandien pabaigtuvės. Šiaip jo, kartas ir viena diena pradelsta, kortas gerokai sumaišo, kalbant apie orus.

Paskelbta

Iš pradžių planavo savaitgalį, bet atvažiavo pirmadieni iš ryto. Nuo 9 pradėjom ir 12 valanda baigėm 11ha. Siaip dar 2 valandas prastovos turėjom dėl preso trukusių grandinių 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...