Jump to content

Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas 2014-2020 m.


MTZokas

Recommended Posts

Pamatysi,ten yra tokia zuliku kontora,kad tik ir bando isviliot pinigus. Paraisku kruvos yra,bet jie ju nerodo visu,kad kuo daugiau teiktu,kad kuo daugiau pinigu surinktu firmos. 

Tamsta link paranojiko užneši  :icon-evil:  Susidaro toks vaizdas, kad didžiausi kenkėjai tie, kas rašo tuos projektus. Kas gi jums liepia į juos kreiptis?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Parasyk kai viesai paskelbs ;) Pamatysi,ten yra tokia zuliku kontora,kad tik ir bando isviliot pinigus. Paraisku kruvos yra,bet jie ju nerodo visu,kad kuo daugiau teiktu,kad kuo daugiau pinigu surinktu firmos. Pamatysi minimum bus 800 :)

ka tu cia nusisneki?? Kokios kruvos? Pati konsultavimo tarnyba gavo uzsakyma 87 paraiskoms... 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar kitais metais numatomi du paraisku rinkimo etapai?

Labai slidus reikalas, nes faktiskai deklaravimas bus pasibaiges kai teiksi paraiska, tai jei nepasiseka,kitam etape teikti paraiskos nebegalima, nes paseliai bus deklaruoti

http://www.infolex.lt/ta/348623

Vienas numatomas 2016.07.01-2016.07.29

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Apie 2015 m.  pavasarinį šaukimą.

Kaip ankščiau rašiau, paraiška su 80 balų buvo atmesta pagal tą 60.3 papunktį. Apskundėm ministerijai, tai šiandien atėjo laiškas. 3 lapus prirašė pilstydami iš tuščio į kiaurą :D.  Skundą atmetė- NMA veiksmai teisėti. Pacituosiu porą perliukų: "Skunde Ministerijai nurodote, kad administravimo taisyklių 60.3 papunkčio taikymas pažeidžia teisės principą "lex retro non agit". Svarbu pažymėti, kad Administravimo taisyklių 60 punkto redakcija, galiojusi iki 2015-06-08, numatė galimybę, bet ne įsipaireigojimą Agentūrai, suderinus su Ministerija, paramą proporcingai mažinti visiems vienodą atrankos kriterijų balą surinkusiems tinkamiems gauti paramą pareiškėjams, todėl visiškai negarantavo, jog parama( atlikus paraiškos tinkamumo vertinimą) būtų skirta."

 

"Taip pat pažymime, kad pateikus paraišką, tarp pareiškėjo ir Agentūros susiklosto trunkamieji teisiniai santykiai, besitęsiantys iki visiško įsipareigojimo įvykdymo. Atitinkamai, būtų visai nelogiška, jeigu pareiškėjo atžvilgiu negaliotų jokie teisės aktų pakeitimai, priimti po paraiškos pateikimo."

 

Tai va, užsimena jie apie teismo galimybe, bet gal užteks :D tai teikdami paraišką išsiaiškinkit, kurie taisyklių punktai vykdomi visada, kurie tik kaip rekomendacijos :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...