Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 52 minutes , Remse pranešimas:

Dar šiek tiek palauk, kokią savaitėlę, dabar sušils dirva, gali sudygti žolės. 

Jau ten tiek pridygę, kad vietos naujoms nėra. Nuo vienaskilčių teks važiuoti dar kartą, tai tada persipurkš jei ką. Man klausimas del klimatinių sąlygų. Kažkaip kalendorius su orais nesutampa, tai ir nedrąsu. 

Paskelbta
Prieš 5 valandas, Planetarke pranešimas:

Jau ten tiek pridygę, kad vietos naujoms nėra. Nuo vienaskilčių teks važiuoti dar kartą, tai tada persipurkš jei ką. Man klausimas del klimatinių sąlygų. Kažkaip kalendorius su orais nesutampa, tai ir nedrąsu. 

Kažkaip nelogiška, vėliau važiuoti nuo vienskilčių, kai gali vienu važiavimu viską sutvarkyti.

Paskelbta
prieš 17 minutes , Remse pranešimas:

Kažkaip nelogiška, vėliau važiuoti nuo vienskilčių, kai gali vienu važiavimu viską sutvarkyti.

pernai toks sprendimas labai pasiteisino. vienskiltes su fungiu kartu numusiau

Paskelbta
Prieš 5 valandas, Planetarke pranešimas:

Važiuok su herbiu, 21metais, balandžio pradžioje buvo viena diena tinkama purksimui ir tada atšalo. Tombo puikiai suveikė. 

Paskelbta
prieš valandą, AGROMAN pranešimas:

būtų pradziuvę laukai tai jau ir pamiršta būtų, dabar laukiam... 

laukai sausi, zirnius rytoj baigiam seti…dvejoju ka daryti su mieziais

Paskelbta
prieš 24 minutes , Mantas2342 pranešimas:

Baisu jog gali nušalt. O šiaip dar tas laukas ir šlapias pas mane .

vakar miezius pasejau…savaite salnu nenumato, o jei laukti ilgiau, tai ir geguze ateis :) 

Paskelbta
Prieš 5 valandas, Dainius48 pranešimas:

Kad kaip tik mieziai vieni labiausiai pakandami salnu. Ziurek po salnos nugelsta kapitaliai visi. 

Kiekvienas sprendžiam pagal save.Aš tik išsakiau nuomone,nebūtinai ji turi būti teisinga.Tiesiog tai pastebėjimai per eiię metų.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...