Jump to content

varmas

Nariai
  • Pranešimai

    177
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    lazdijai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

varmas pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

5

Reputacija

  1. varmas

    ar reikia kam atkurti pievas

    Niekas šiuo metu negali pasakyti ar gausi laišką. Bet logiškai galvojant, jei dabar suarsi, uždeklaruosi, tikėtina, kad gausi laišką, jeigu suarsi rudenį gal nespės nuskenuoti ir negausi laiško.. Aš ir pats savo žemėj turiu nemažai daugiamečių pievų, ir po rudeninių naujienų dėl natūralių pievų pasiūlymų, nusprendžiau visas tas daugiametes paimt ir išarti.
  2. Noriu rusiškam fortaliniui uždėti trosinio valdymo dėžutę, džoistiką ir elektro magnetą. Klausimas kaip geriau pajungti naujai dėžutei tepalo padavimą ir grįžtamą, ar nuo orginalaus paskirstytojo sekcijos ar tiesiogiai nuo siurblio ir grįžtamas į hidraulo tepalo bakelį? Ir dar klausimas dėl elektro magneto, kaip jam tepalo padavimą ir grįžtamą pajungti, ar nuo orginalaus paskirstytojo ar nuo naujo trosinio valdymo dėžutės?
  3. Pavyko šiek tiek pravalyti. Ar verta bandyti padengti kažkuo cisternos vidų, kad nerūdytų? Gal rekomenduotumėt kokia medžiagą tam tiktų?
  4. Sveiki, turiu metalinę cisterną, kurioje prieš daug metų buvo vežioti naftos produktai, greičiausiai mazutas. Dabar atrodo lyg ir sausa, rankų netepa. Norėtųsi tą cisterną prasivalyti ir naudoti gyvuliams vandeniui vežioti. Gal turite patarimų, kaip pravalyti cisternos vidų? Vieną įdėją turiu, viduje pridėti šieno ir išdeginti, tik nežinau ar tai saugus variantas, negali sprogti?
  5. Tiko man jie, kadangi mano mažoji priekaba skaitosi lyg ir naujesnės laidos, t.y. jos stebulės 8 špilkų, ir orginalūs, hidrauliniai stabdžiai buvo sumontuoti ant priekinės ašies.
  6. Gal kas pirkote komplektą frontaliniui krautuvui?, t.y. dėžutė, trosai, elektromagnetas ir džoistikas. Ar verta visą komplektą pirkti? Ar geriau viską atskirai pirkti? Kokio ilgio trosų reikėtų mtz 82 didelė kabina, džiostikas kažkur montuotųsi prie rankinio gazo svirties.
  7. Esu mažajai keturtonei priekabai vietoj orginalių hidraulinių stabdžių sudėjęs nuo (turbūt rusiško) šieno/žolės rinktuvo. Viskas tiko idealiai, t.y. nuo minėto rinktuvo nuėmiau su visais tvirtinimais skardas, kurios laiko kaladėles ir uždėjau ant priekabos ašies - prisukimas tiko. Teko tik stabdžių būgnus nuo didžiosios keturtonės uždėti ir viskas. P.s., šiuo metu naudoju labai retai, praktiškai tik technikinei. Stabdžių sistemą jungiu taip pat nuo hidraulo rankenėlės, bet tik dėl to, kad traktoriui neveikia oras. Bet padaryta taip, kad bet kada galima uždėti oro kameras ir tuomet veiktų nuo oro.
  8. varmas

    Trasos ir ju pardavejai

    Supratau, jeigu nereikia tada gerai. Tik dėl sąvokos, tai mėšlas turėtų būti organinė trąša
  9. varmas

    Trasos ir ju pardavejai

    O mėšlo kiekius irgi reikia į tą žurnalą suvesti? Gal galite įmesti nuorodą, kur apie tai rašo?
  10. varmas

    Išmokos 2014-2020

    Negavau nieko dar. Prisijungus sistemoje, rodo, kad paraiška vis dar vertinama ir tiek žinių. Įspėjimų apie patikrinimus nebuvau gavęs.
  11. Bandysiu sudėlioti pagrįstą raštą ir pateikti prašymą, kad nesutinku su sąlygų nustatymu.
  12. varmas

    ar reikia kam atkurti pievas

    Gavau laišką, dėl žemės sklypo spec. sąlygų nustatymo. Registrų centro išrašo lape atsiras įrašas - natūralios pievos, šaltinynai. Pranešimas parašytas gudriai, sutikimo atveju galima ir paramą gauti 3 metus. Yra galimybė ir teikti prašymą, dėl nesutikimo su šia sąlyga. Galvoju sudėlioti raštą ir pateikti prašymą. Gal kas jau esat su tuo susidūrę?
  13. MTZ 50 variklio pro vandens pompa pradėjo lašėti antifrizas, ar ji remontuojasi? t.y. keičiasi joje gumos? Ar prieš ardant iškarto pirkti visą pompą?
  14. Tavo purkštuvas senesnės kartos ar šiuolaikinis lenkiškas (mėlyna talpa)? Maniškis purškia kaip ir neblogai, bet irgi įjungus darbinį ar ant maišymo ar ant purškimo padėties per tepalo įpylimo kamštelį taško vandenį - vadinasi į siurblio vidų patenka vanduo turbūt reikia irgi bandyti keist siurblio gumas? Gal jiems būna pirkti rem komplektai, ar pavienes gumas pirkti?
×
×
  • Create New...