Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Čia ne klaida, tiesiog puikiai žinojau kad tas ūkininkas nesutiks laisvanoriškai ją nutraukt. Nemačiau prasmės vilkint sklypo pirkimo - pardavimo procedūras. Sklypas yra reikalingas mano ūkio reikmėms. Gal reiks tekstą dar pasiderint su Registrų centru, kad po tų trijų mėnesių išregistruojant jie nesikabinėtų.

Paskelbta

Čia ne klaida, tiesiog puikiai žinojau kad tas ūkininkas nesutiks laisvanoriškai ją nutraukt. Nemačiau prasmės vilkint sklypo pirkimo - pardavimo procedūras. Sklypas yra reikalingas mano ūkio reikmėms. Gal reiks tekstą dar pasiderint su Registrų centru, kad po tų trijų mėnesių išregistruojant jie nesikabinėtų.

RC kažin ar kabinėsis, jie tik registruoja faktą. Jei jaučiat, kad gali būti problemų su panaudos gavėju, pasikonsultuokite su teisininkais.

Paskelbta

O kaip tu rc parodysi, kad nusiuntė pranešimą?Kiek pamenu norint iš rc išregistruoti sutartį turi atnešti nutraukimo sutartį su abiejų parašais.Cia keblus reikalas, aš pirmą kalbėčiau su nuomininkų, kaip sprendžiam ta reikalą, juo labiau kad tu pirkdamas pasirašiai, kad tau yra žinoma jok sklypas išnuomotas ir tu neprieštarauji, kad nuoma liktų.Tai dar labiau apsunkina nuomos nutraukimą.

Paskelbta

o naudotojas pats neketino jo išpirkti?

Paskelbta

po 200e jau pas mus vaiksto.

eurai beverčiai, kiek nori tiek prašo, jei duoda tai ima... su tokiom ž.ū. produkcijos kainom tai dar turėtų ir primokėt kad iš jų ji imama ir palaikomas aukšta dirvožemio būklė. 

Paskelbta

gal kas galit parekomenduot advokata zemes ukiu apsiimanti? reikia labai skubiai

Pabandyk susisiekt su Vytautu Šenavičiumi ir man papasakosi ar jis užsiima, nes ir pats pavasariui ieškausi rimto teisininko. Tel. 8 - 670 - 04194, Vilnius. tvinslaw.com

Paskelbta

:icon-mrgreen:  :icon-mrgreen:  :icon-mrgreen:  :icon-mrgreen:  :icon-mrgreen:  :icon-mrgreen:  :icon-mrgreen:  :icon-mrgreen:  pries situos ir reik atsikirst   :icon-evil: antradieni atsakyma pateikt reik o maniskis kur anksciau bendravau tj konkreciai sustume sh.. :icon-twisted:

Ar patari man su jais užsidėt dėl fiktyvaus dovanojimo ar neverta?? Manai rimti jie?? Ką gali pasakyt apie juos??

• po 1 mėnesio...
  • po 7 mėnesių...
  • po 2 mėnesių...
Paskelbta

Kas žino,ar žemės savininkas gali nutraukt žemės panaudos sutartį įregistruotą RC,man nesutinkant?

jei tu nesutinki tai be teismu nusitraukt jam bus sunku,bet velgi reiktu priimt abiejom pusem palanku sprendima,kitaip niekaip

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...