Jump to content

Išmokos 2014-2020

Recommended Posts

Paskelbta

Pas mane irgi praeje du metai administruojami.....uz 2014 vakar uzsake dar 292 euriukus. Ten tik nelabai supratau uz ka jie....na bet i kisene tai ne is kisenes,vis linksmiau. :D

pas mane ir uz 2014 metus 163 eurai,

Paskelbta

Žiūriu jūm nuskilo. Atsiverčiau ir aš savo portalą. Tai užsakė ir man pinigų. 1,67 Eur. :D absurdo komedija

gausi i saskaita, tai dar ir bankas atsirieks savo dali uz ieinancius pinigus  :twocents-mytwocents:

Paskelbta

Gal kas zino kaip ten su avansais bus, jei siemet pirma karta deklaravau, buvo patikra, tai man tiketis avanso ar nusiteikt kad gausiu ismokas vienas is paskutiniu? :)

ir dar, kaip bus su pieninem karvem, jei as jas tik nuo balandzio laikau, tai ismoku uz jas negausiu? Piena vezu.

Jei gerai pamenu tai jei laikiai karves iki siu metu liepos 1dienos turetum gauti susietaja ismoka uz pienines karves

Paskelbta

09.29 pravede 1 eura., 10.02 dar uzsake 177eurus. uz 2013m minus 62 eurai... nu pz dalbajobu krastas, nk nesuprantu kas ce bevyksta... sori, bet kitokiu zodziu nebera...

na jei ne dalbajobu, tai runkeliu krastas ... pazystu asmeniskai tokiu :icon-biggrin:

Paskelbta

Šiemet vėl skaičiuoja mažiukam, spalio 6 užsakyti pinigai, didesniem patikras meta.

kogero  taip daro del % skaiciau, kad butu kuo  didesnis ukiu skaicius kuriems ismoketa.

Paskelbta

As tai ryte visai netcia uztikau naujus irasus.....ir tik poto gavau i El.pasta laiska del tu neatitikimu.

Kartojasi situacija kuri buvo berods pries du metus. NMA darbuotoju deklaravimo sistemoje pasikeite bloku ir lauku numeriai,o pas mus prisijungus per el.bankininkyste islieka viskas taspats. Tai dabar jie raso jog yra neatitikimu bandraai blokuose,ir butent tavo kazkuriam deklaruotam lauke,o kai atsidarai savo deklaracijas,tai butent tokio lauko pas tave isviso nera..  :D  Viskas butu juoko formoj....jeigu ne tai,kad avanso galim nelaukti,jeigu turim kazkokiu neatitikimu.....px kad neatitikimai visiskai oriniai. :D

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...