Jump to content

Išmokos 2014-2020

Recommended Posts

Paskelbta

Bet uždeklaruoti galejai?

as tik pasiruosiau, surasiau paselio kodus, bet nepatvirtinau, ir kalbejau su seniunijos darbuotaju tai sake kolkas ir jie negali patvirtint paraiskos. kazkas dar iki galo nesutvarkyta toj sistemoj.

Paskelbta

Naujose tiesioginių išmokų taisyklėse nerandu nurodymo išlaikyti pirmais metais deklaruotą plotą mažiausiai 5 metus - tokios taisyklės dabar nebeliko ir kiekvienais metais galima deklaruotį tokį plotą, kokį nori (tiems kas neturi kitų įsipareigojimų), ar kaip ?

Paskelbta

O mano deklaruojamos daugiametes pievos ir naujai iseta ganykla bus priskiriamos EPV? Visai cia mane supainiojo.Seju javus triju rusiu ,azota fiksuojanciu neseju ir pudymo neturiu, o turiu sakykim beveik 10proc pievu,tai atitiksiu gauti pilnas ismokas?1ha atitiks 0,7ha? Bet gi gausiu uz 1ha o ne uz 0,7?

Paskelbta

O mano deklaruojamos daugiametes pievos ir naujai iseta ganykla bus priskiriamos EPV? Visai cia mane supainiojo.Seju javus triju rusiu ,azota fiksuojanciu neseju ir pudymo neturiu, o turiu sakykim beveik 10proc pievu,tai atitiksiu gauti pilnas ismokas?1ha atitiks 0,7ha? Bet gi gausiu uz 1ha o ne uz 0,7?

http://www.pienoukis.lt/naudinga-zinoti/dar-karta-apie-zalinima/

Paskelbta

Aga pamaciau kad daugiametes ganyklos neprieko

tik tiek, kad  daugiametes ganyklos pačios save dengia (už jas nereikia palikt pūdymų, ar sėt azotą fiksuojančių augalų).

Paskelbta

tik tiek, kad  daugiametes ganyklos pačios save dengia (už jas nereikia palikt pūdymų, ar sėt azotą fiksuojančių augalų).

ir ganyklos iki 5metu tas pats pasirodo

Paskelbta

sveiki, viena ausim teko girdet kad uzdeklaravus paselius ar ne 70% suma nuo kiekvieno deklaruoto hektaro praves is karto. ar cia tiesa?

čia nebent banke paskolą galima gaut lengvatinėm  sąlygom. 

Paskelbta

Norejau suzinoti, tarkim savininkas turi 5 ha as isinuomoju 3 ha sklypo dali,o  dar kitas isinuomoja 2 ha to pacio sklypo dali. Ar galima abiem nuominikam taip dekalruoti plota vienas 3 ha kitas 2 ha? gal kas taip dares?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...