Jump to content

POLNET55

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Memelander

POLNET55 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

2

Reputacija

  1. turi koreguoti, nes buvo geru verslo planu ir vien del to, kad tai near gyvuliai jauni ukininkai liko uz borto:) taiga jie neigyvendins kaimo pletros programos ir jaunimas tiutiu is kaimo,
  2. Netikek naiviai, kad veliau atsiras lesu. Tiesiog malonus vilties suteikimas:)
  3. As irgi:) pasirodo paraiskos tapo viesosiomis gerybemis:)
  4. toks lesu neskaidrus lesu skirstymas garbes ZUM nedaro. Mazdaug mes cia paziurejome, daug paraisku, tai tai gyvuliai. Atleiskite, bet tai reikejo parasyti ir paraisku butu per pus maziau. O dabar rodiklius pries ES parodys, ziurekite mes cia paskelbem ir pas mus 1300 paraisku, o mes kas desimta planuojame tenkinti. O zino, kad ES nepaklaus, kaip ten ir kas tu paraisku viduje ar tikrai liks jaunimas kaime?
  5. labai cia gerai pamineta del verslo plano, gal pirma ir uztektu paraiskos, jei butu atrinkta ruosk verslo plana, o dabar niekam nereikalinga apie 1000 verslo planu:( neprastai cia gaunasi valstybeje kuri sako, kad skatina versluma:)
  6. ministre graziai pazadejo, bet igyvendinanti agentura nusprednde kitaip. Politikai zado, biurokratija valdo:)
  7. nebutinai kiekvienas ukininkas turi tureti 5 ha. Yra kaime veiklu ir be 5 ha ir galima sekmingai ukininkauti ir pradeti kaip jaunas ukininkas. o kad paziureta formaliai, kad tik mesa ir viskas tai cia valdzios problema. Kai prades ziureti i detales pamatys kokiu klaidu padare, bet jau bus velu.
  8. gales Butkevicius pats kaime dirbti, nes cia jau tikrai paziureta pro pirstus! nes priemones tikslas, kad daugiau jaunu zmoniu liktu kaime!
  9. as tai jau planuoju straipsni rasyti i Ukininko patareja del dabartiniu paraisku ir verslo planu, nes tikrai ziurinti is zmoniskos puses reikia tureti daug ziniu ir tikrai ne vienas vadovelis sudetas;), tas pats pagrindimas del pagrindimo. Isnagrinejau Kaimo pletros programa, nuolat akcentuoajamas inovatyvumas, Siaip butu idomu paziureti koki inovatyvuma akcentavo konsultacines bendroves???
  10. Yra konkurencija, tik patys ieskote kazkokiu skyluciu, gandu, meistru, pribambasu:)
  11. jei vienas daiktas naturalu, kad ir rasymo/pagrindimo nedaug.
  12. perziurejau ju puslapi ir tikrai negaliu teigti, kad jie tiek projektu padare, merginos ten nurodytos pristato savo patirti gauta dirbant kt. imonese. Galimas variantas, kad imone turi politiniu rysiu, todel teigia, kad jiems einasi kaip is pypkes. Siaip tikrai kazko isskirtinio ir hyper, turbo kompetenciju neturi.
×
×
  • Create New...