Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 45 minutes , Witalikas pranešimas:

Aviza, vikis, zirnis, grikis, peliuska

tai nesėji kviečių,žirnių,kurie yra giminingi šiems augalams?Sėjomainos geležinė taisyklė-kuo rečiau tas augalas bus sėjomainos rotacijoj,tuo bus geriau.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, agronoms pranešimas:

tai nesėji kviečių,žirnių,kurie yra giminingi šiems augalams?Sėjomainos geležinė taisyklė-kuo rečiau tas augalas bus sėjomainos rotacijoj,tuo bus geriau.

Seju ir nematau jokiu blogybiu. Juk suzydeti neleidziu

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Pasidalinkit su kuom pasiruošiat dirvą sėjai. Skutikas/kultivatorius, esu žalias, norėčiau įsigyti reikalingą padargą bet nežinau kas šiais laikais naudojama. Sėja triptill

Dekui

Paskelbta
prieš 48 minutes , UkininkasA pranešimas:

Kaip suorasti kodel? Jau laikas. Visada 10d pradedam seti kviecius. Kiti darbai baigti, tai galesi ir 9d pradeti. Seja pas mus prasideda nuo molingu lauku, kur sunkiau sudygti jiems ir paskui viskas iseiles. Kada tu pradedi?

Paskutinius 3 metus apie 09.25, priklausomai nuo orų

Paskelbta
Prieš 10 valandų, manttys pranešimas:

pernai seti 09.09 kvietrugiai stripriai pasuto. noretusi keliom dienom veliau juos pradet, bet orai kelia susirupinima

Antras sezonas, kai 10-01 pradedu seti kvietrugius. Kolkas jokiu issutimu, tobuli kvietrugiai buna.

Paskelbta
prieš valandą, Witalikas pranešimas:

Antras sezonas, kai 10-01 pradedu seti kvietrugius. Kolkas jokiu issutimu, tobuli kvietrugiai buna.

nu va as irgi galvoju, kad nereikia su jais skubeti.. ir mano geriausi buvo seti veliausiai

Paskelbta
prieš 19 minutes , manttys pranešimas:

nu va as irgi galvoju, kad nereikia su jais skubeti.. ir mano geriausi buvo seti veliausiai

Seju paskutinius, kuliu paskutinius. Taip priemaisu isvengiu, kvieciuose. Nes viskas per sandeli eina.

Kolkas pasiteisina sis metodas

Paskelbta
prieš 40 minutes , Juodas pranešimas:

Kur sunkios dirvos, neina išdirbti nes labai slapia. Pažiūrėjus prognozes tai gali šiais metais ir nepavykti tokių laukų pasėt. 

Oho reikalu sociai pas jus

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...