Jump to content

Greicio matoklis


Renatka

Recommended Posts

Sveiki! Gal kas buvot pakliuve i tokia situacija,ar girdejot kazka panasaus?-zodziu vaziavom mes laistinu greiciu,70,prekije buvo greicio matoklis,ir staiga mus lenkia motociklas zaibisku greiciu,jis praleke o mes gavom foto is tos dezutes.jauciu jo net nespejo nufotkint.dabar laukiam kas bus,ar atejs bauda ar ne.vyras sake kad jej atejs tai padavines i teisma,bet kaip tada irodit.dar uz musu dar viena masina vaziavo tai gal ir ji pateko i kadra.laukiu komentaru:-D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kaiptik salia namu nesenei ikele spokinycia, reikes imti alaus eiti papigzdinti kaimyna, kad uzkurtu keturati ir isiaiskinti viena karta ir visam laikui prie kiek, is kurios puses ir tt :lol::lol::lol:

na jei kaimyno keturatis utility, o spokinycia ne miestelyje tai neisbandysi :lol: nes utility daugiau kaip 80 nelabai eina, na jei miestely isbandyti spokinycios galimybes pavyks :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Iš kokio dar galo... nieks nefotografuoja galo. Tada ir visus britvininkus nukirstų. O traktoristą tai tiesiog iš nuotraukos veido galėjo atpažint, motociklistai gi su šalmais lekia :icon-wink:

Tai palakstyk ir suzinosi,fotkina iš galo,ar ne. :icon-wink:

fotkina, fotkina tikrai ir iš priekio ir iš galo... o protokole po nuotrauka būna užrašas, -artėjantis, -tolstantis ... o per pernai kokias keturias fotke "išsipirkinėjau" ir praktiškai nei vienoje nesimatė mano veido, bet niekam tai neidomu... paskutinius kartus, net įkalbėdavau nieko dėtus žmogeliukus, kurie nėra bausti už KET prisiimti kaltę... ir taip sutaupyti pinigėliu, suokant už juos per pus mažesnes baudas...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...