Jump to content

Antanukas

Nariai
  • Pranešimai

    57
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Antanukas paskelbtas turinys

  1. Kas galetu buti traktorius 6810, saltas dirba gerai, o kai susyla duodant apsuku zyzia kuro siurblys, lyg truktu kuro, nors kamsciu jokiu nera filtras naujas.
  2. Atnaujintas eksportas kaip tik svieziai mesai, saldytai dar neaisku kada bus. Visos pirmos kelios isveztos furos su sviezia mesa bus po padidinamuoju stiklu, taip pat pasipils įmonu tikrinimai ir auditai. Eksportas i rusija tikrai neisivaziuos taip greit, jei tik vel neuzdarys.
  3. Antanukas

    PLŪGAI

    Siaip zmogus klause butent tik apie situos du variantus. pritariu kad dabartiniai dar geresni, bet is situ dvieju tai turetum suprasti kuris geresnis. ir be to tik vienam varztu apvertimas reguliuojasi, o kitam sukiojasi papildoma ivore ant cilindro. Aisku ji vienodai veikia verciant i abi puses. Kalbant apie traktoriu, tai jei viskas isklere, tai reikia arba susitvarkyti, arba laukti kol greitu metu bus dar daugiau remonto.... Dekui uz vertingus patarimus, tas antrasis variantas saliginai pigesnis, O gal dar kokiu patvartesniu plugu yra 4 korpusu vartomu 15 tuks sumai?
  4. Antanukas

    PLŪGAI

    Sveiki, gal galit pasakyt kuris vertimo mechanizmas geresnis? ir kazi kam juos daro skirtingus?
  5. Nu jei po 35 cm ir lengvos zemes 5 korpusu temptu.
  6. jei cia lenkai, tai as napaleonas jo man irgi kas nesupranta nei lietuviskai, nei rusiskai yra lenkai.
  7. Antanukas

    braskininkai

    nesiulyciau, naudos jokios, o tik per ziema dregme laikys ir tiek.
  8. http://verslas.delfi.lt/country/agrowill-group-emesi-naujo-verslo.d?id=51402949
  9. Antanukas

    Anekdotai...

    Smagu iseiles trys vienodi
  10. Antanukas

    triusiu verslas UK

    Kad ten ju nereik augint, o tu kiskiu pilna laksta laukuose, tereikia pasigaut.
  11. o kaip ja isjungi ? pas mane tai buvo su rakteliu galima atjungt, pacioj panelej
  12. Kai isjungta apsaugos sistema mirgsi raudona.
  13. Ar naudojat kas toki principa? http://cgi.ebay.co.uk/GPS-Field-Navigat ... 560wt_1139
  14. Jei gerai atsimenu tai 50ag varikliukai. sitie traktoriai skirti vagojimui, kadangi tuli lietuviai pluga+ drapoka uzkabindavo tai ir nelaikė. klysti, nebutinai vagojimui, siaip jie komplekte turedavo dvieju tipu(plociu) viksrus, vieni siauri skirti vagojimui ir platus kitiems zemes darbams. taip kad cia bandyta padaryt universalu viksrini parpala, bet gavos kaip visad. o variklis 80 AG.
  15. Turejom du, ziauriai lievas traktorius, gedimai pastovus, vairavimas sudetingas, amortizacijos jokios nera praktiskai, panaudojimas jo tikrai siauras, praitus metus net uzkure nebuvom. jei kas dar domins detaliau klausk.
  16. Kazi ar turi kas jau toki lietuvoj? ir ko jis vertas?
  17. Antanukas

    pasidalinkim juokingom foto

    cia tokios vesles suo.
  18. Antanukas

    bekakliai gaidziai

    tema tai bekakliai gaidziai, o rasai apie gaidzius kuriems neauga pluksnos ant kaklo, man kazkaip nesirisa
  19. dar rimtu problemu nebuvo, bet dar ir 2000h neturi jis bet netoli...vienintelis kas buvo tai kauso nenorejo verst (kazkoks voztuvas pastriges) ir vaziuodavo pulsuojanciai, tai reikejo hidro siurblio slegi sukelt, nes pakrites buvo, matyt del dilimo... ka parodys ateitis matysim Kuris modelis pas jus?
  20. gal kas zino : is amerikos atsiustas EZ GUIDE 500 veiks cia ar ne?
  21. gal Tu ir teisus, bet as ant savo kailio nesiryzciau bandyti kaip reguos hidrostatine sistema i sunkius z.u. darbus bei visa hidraulika, visgi tas daiktas kainuoja, o traktoriaus manau neatstos... art ir nereikalingas butu, siaip daug pradirbes su paprasta merlo versija 26.6, tai siaip jo dinamika patiko tik buvo minusas, kad variklis kaisdavo ilgiau palaksciu ant 40km/h, tegdavo ir sunkius krovinius tampyt, kazi kas pas multifarmeri genda, ar panasios bedos?
  22. ju vienintelis trukumas tarp kitu analogu tai kabinos vidaus pigumas ir nepatogumas. Visa kita puikiai veikia. tas tai jo ir standartiniam merlo konforto nedaug, bet labai jau vilioja tas, kad reikalingas krautuvas ne ekstremaliems darbams ir jei dar kazka su juo gali nuveikt daugiau
  23. Kaip sakoma kas tinka viskam tas netinka niekam cia tik patarle, o kaip is tikro yra
×
×
  • Create New...