Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 157
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

smagu paroda, sutinki nemazai pazystamu, susipazysti su naujais zmonem, bet kam reikia istraukineti ivairius kaistukus, laupyti zenkliukus, nusikineti ivairius kamstelius ir panasiai :(

Paskelbta
smagu paroda, sutinki nemazai pazystamu, susipazysti su naujais zmonem, bet kam reikia istraukineti ivairius kaistukus, laupyti zenkliukus, nusikineti ivairius kamstelius ir panasiai :(

nagai matyt niezti... :icon-rolleyes:

Paskelbta
Ale matai, atsiranda gi visokių dundukų... pamačius tik į kuprą ir gerai :lol::lol: Tai būsi, aruni, parodoj, stovėsi prie NH technikos ? Ką rodysit ? :)

lytagra bus, del saves nezinau :) is naujesniu bus t9000, t7070 autocomand, naujo modelio caruele saveigis, CR, FR, kruva amazones ir horsch ir dar 1000 ir viena smulkmena, na vienu zodziu kaip visada :)

Paskelbta
Ech dyrai, dyrai , tau dzukija siulo pasimatima o tu tikras kelmas net nesusipranti :eusa-naughty::icon-wink::lol:

Šiaip tai aš ne jam pasimatymą siūliau :eusa-naughty: Aš klausiau pas tuoj, kurie įmones atstovaus. Juk pavienių ūkininkų nesugaudysi, o šitie bent pastoviose vietose būna. :eusa-shhh:

Paskelbta
Ech dyrai, dyrai , tau dzukija siulo pasimatima o tu tikras kelmas net nesusipranti :eusa-naughty::icon-wink::lol:

Šiaip tai aš ne jam pasimatymą siūliau :eusa-naughty: Aš klausiau pas tuoj, kurie įmones atstovaus. Juk pavienių ūkininkų nesugaudysi, o šitie bent pastoviose vietose būna. :eusa-shhh:

o as maniau kad nors ir ukininkas taciau visvien busiu idomus poniai nuo Dzukijos, taciau ka jau padarysi vienas is simtu busiu ir as

Paskelbta

Planuose - šeštadienis. Nes penktadienį darbas, o sekmadienį poilsis prieš darbą. O šiaip tai laiko dar yra. Susitarsim tiksliau.

Ir tikiuosi, kad mano mylimi ūkininkai bent gerą orą užsakys.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...