M&M Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 Sveiki tokios temos lyg ir nebuvo... taigi noreciau nuomones ir kartu patarimo kokia antivirusine programa naudoti? manau kiekvienas be sito dalyko nebeapsienat, taigi pasidalinkim patirtim kokias naudojat, kokia nuomone apie jas... aciu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kapsukas Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 nod32 arba avira Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
phonetix Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 teko isbandyt keleta antivirusiniu programu: Norton, AVG, Avast, Kaspersky ir Esset Smart Security, tai is siu isvardintu geriausia man pasirode Esset Smart Security, nors pries ja naudojau Kaspersky Internet Security ir maniau, kad geresniu nera (apie likusias vapsie net kalbet nenoriu), taciau Esset maziausiai stabdo kompiuteri, o kai Kasperskis pradedavo skanavimus tai kompu praktiskai neimanoma naudotis buvo (tiesa ir kompas nepernaujausias). tik gal kiek sunkiau susirast veikianti crak'a, bet pasikuitus internete viskas randama Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 as naudoju,Panda Antivirus Pro,jau antras metas be problemu. http://www.pandasecurity.com/homeusers/solutions/antivirus/ Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Kovo 4, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 teko isbandyt keleta antivirusiniu programu: Norton, AVG, Avast, Kaspersky ir Esset Smart Security, tai is siu isvardintu geriausia man pasirode Esset Smart Security, nors pries ja naudojau Kaspersky Internet Security ir maniau, kad geresniu nera (apie likusias vapsie net kalbet nenoriu), taciau Esset maziausiai stabdo kompiuteri, o kai Kasperskis pradedavo skanavimus tai kompu praktiskai neimanoma naudotis buvo (tiesa ir kompas nepernaujausias). tik gal kiek sunkiau susirast veikianti crak'a, bet pasikuitus internete viskas randama na pasidomejus man ta esset smart security irgi nieko atrodo visai... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 pas mane irgi eset, nemokama vis atsinaujinu kas menesi ir gerai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bulvinykas Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 kasperskis dviem kompams. Legalus. Atnaujinimai ateidavo per kelias minutes, bet pernai metų gale kažkas pastrigo ir dabar tas reikalas užtrunka. Tiesiog kartais palieki kompą per naktį ir viskas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mode Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 pas mane avast, nebloga antivirusine Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Kovo 4, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 kasperskis dviem kompams. Legalus. Atnaujinimai ateidavo per kelias minutes, bet pernai metų gale kažkas pastrigo ir dabar tas reikalas užtrunka. Tiesiog kartais palieki kompą per naktį ir viskas. tai as apie legalius ir galvoju... nes ten kokiuose crack.am tai kas antras crackas su virusais... be to kaskasrt knistis ieskant, o galu gale 100lt metams nera tokia baisi suma kai pagalvoji... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
algirdas Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 as tai naudoju avast mm bet 0lt metam dar geriau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ferrari Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 Taip tiesiai sakant be antivirusinės PC mano, kažkada visalaik būdavo, bet senai. Kartais atsisiunčiu Kaspersky, per naktį praskenuoju ir ok Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Kovo 4, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 as tai naudoju avast mm bet 0lt metam dar geriau bet sako uz dyka tik suris spastuose buna... nu ferrari ir nieko? gal tik zemesukis.com lankais, tai virusu nepasigauni??? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
yogop Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 Šiaip Aš irgi buvau už nelegalią programinę įranga, kaip ir ferrari galvodavau kam mokėti pinigus jei gali nemokėti. dabar nereikia sukinėti galvos kur gauti carck'ą serial'ą ar kokius update. tiesa legalios programos tos kuriomis daugiausia dirbi, nes už kitas kuriomis tik retkarčiais pasižaidi mokėti po 600 dolerių tikrai neketinu Apie antivirusines , tai tikrai verta, kaspersky , eset, juolab kad akcijų būna nemažai. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zumis Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 Mažiausiai kompiuterio resursus, pagal atliktus tyrimus valgo ESET NOD32, legali žinoma yra geriau, bet kartais kai nėra galimybių tenka naudot nelegalią. Dėl Nodo galiu patart parsiunčiat legalią demo o paskui iš vieno puslapio kas mėnesi atsidarot puslapiuką nusirašot kodus ir serialus ir nereikia jokiu cracku nieko siųstis nereikia, ir taip pratesiat sėkmingai programos gyvavimą. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Kovo 4, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 dekui visiems uz atsakymus...nusipirkau legalia esser smart security, nes tipo geriausia pas mane kai kompa pirkau buvo norton irasyta bet kazkodel symantec korporacija nenorejo pinigu (serveris neveikia palaukite ir t.t. be to brangokas), kaip ir kasperskio nes vietoj norimo parsisiusti kav internet antivirus 2010 pastoviai siusti mete mobile internet security 2010... tai va aciu uz pasisakymus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Virgis. Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 dekui visiems uz atsakymus...nusipirkau legalia esser smart security, nes tipo geriausia pas mane kai kompa pirkau buvo norton irasyta bet kazkodel symantec korporacija nenorejo pinigu (serveris neveikia palaukite ir t.t. be to brangokas), kaip ir kasperskio nes vietoj norimo parsisiusti kav internet antivirus 2010 pastoviai siusti mete mobile internet security 2010... tai va aciu uz pasisakymus kiek palikai $ ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Kovo 4, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 dekui visiems uz atsakymus...nusipirkau legalia esser smart security, nes tipo geriausia pas mane kai kompa pirkau buvo norton irasyta bet kazkodel symantec korporacija nenorejo pinigu (serveris neveikia palaukite ir t.t. be to brangokas), kaip ir kasperskio nes vietoj norimo parsisiusti kav internet antivirus 2010 pastoviai siusti mete mobile internet security 2010... tai va aciu uz pasisakymus kiek palikai $ ? metams 156lt programa + kodai... kasperskis 139, bet kad pinigu nenori... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Virgis. Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 metams 156lt programa + kodai... kasperskis 139, bet kad pinigu nenori... man eset labiau patinka uz dyka Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Kovo 4, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 metams 156lt programa + kodai... kasperskis 139, bet kad pinigu nenori... man eset labiau patinka uz dyka nod32 ar smart security? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
algirdas Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 nod32 tai jokiu budu nebesirasyciau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Svečias Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 Ale neturi kur žmonės pinigų dėti, matomai... Pilnas tinklas voliojasi dykumos, o čia litus kažkam mokėti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
phonetix Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 dekui visiems uz atsakymus...nusipirkau legalia esser smart security, nes tipo geriausia pas mane kai kompa pirkau buvo norton irasyta bet kazkodel symantec korporacija nenorejo pinigu (serveris neveikia palaukite ir t.t. be to brangokas), kaip ir kasperskio nes vietoj norimo parsisiusti kav internet antivirus 2010 pastoviai siusti mete mobile internet security 2010... tai va aciu uz pasisakymus kiek palikai $ ? metams 156lt programa + kodai... kasperskis 139, bet kad pinigu nenori... vakar bms'e maciau ESS uz 109Lt metam, bet vistiek mldc, kad naudoji legalia programine iranga, as irgi pirksiu ESS metam kai baigsis trial'as po 2 savaiciu paypal'u mokejai ar kaip? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Kovo 4, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 Ale neturi kur žmonės pinigų dėti, matomai... Pilnas tinklas voliojasi dykumos, o čia litus kažkam mokėti aj...uztat ant ofiso 2007 sutaupiau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Virgis. Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 metams 156lt programa + kodai... kasperskis 139, bet kad pinigu nenori... man eset labiau patinka uz dyka nod32 ar smart security? nod32, ir kompo siaip neskanuoju. Anksciau dar su panda online yra teke praskanuot, bet kad nelabai ji ten ka daugiau radus buvo Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kapsukas Paskelbta Kovo 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 4, 2010 dekui visiems uz atsakymus...nusipirkau legalia esser smart security, nes tipo geriausia pas mane kai kompa pirkau buvo norton irasyta bet kazkodel symantec korporacija nenorejo pinigu (serveris neveikia palaukite ir t.t. be to brangokas), kaip ir kasperskio nes vietoj norimo parsisiusti kav internet antivirus 2010 pastoviai siusti mete mobile internet security 2010... tai va aciu uz pasisakymus kiek palikai $ ? metams 156lt programa + kodai... kasperskis 139, bet kad pinigu nenori... maladiec mm Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti