Jump to content

Zumis

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Zumis paskelbtas turinys

  1. Pastatų energetinis sertifikatas reikalingas statant, parduodant ar išnuomojant pastatus. Didesniems kaip 500 kvadratinių metrų naudingojo ploto viešbučių, administracinės, prekybos, paslaugų, maitinimo, transporto, kultūros, mokslo, gydymo ir poilsio paskirties pastatams. Pastato sertifikatas būtinas ir parduodant ar išnuomojant pastato dalis (butus, kitos paskirties atskiro naudojimo patalpas); Bendrų ir specialiųjų statybinių darbų sąmatų sudarymas statybos įmonėms bei privatiems asmenims. www.energetinisauditas.lt tel:+37063363531 el.paštas:[email protected]
  2. Zumis

    sraiges

    Parduodami arba išnuomojami domenai tinkantys sraigių augintojams: Domenas Registruota Galioja iki snailsfarm.net Kovo 22, 2010 Kovo 15, 2014 Domenas snailsfarms.com Kovo 22, 2010 Kovo 15, 2014 Domenas sraiges.com Kovo 16, 2010 Kovo 9, 2014 Domenas sraiges.eu Kovo 16, 2010 Kovo 24, 2014 Domenas sraigynas.lt Rugpjūčio 26, 2009 Rugpjūčio 19, 2014. Dėl detalesnės informacijos AŽ Kadangi pats planavau užsiimti šia veikla todėl ir registravau domenus, bet verslo taip ir nepradėjau.
  3. Zumis

    Kvečiame į "Vembūtų vasara 2010"

    Visus forumiečius maloniai kviečiame 2011 birželio mėn 24 d. - 25 d. (ilgajį savaitgalį) į renginį "Vembūtų vasara 2011" Vembūtuose Telšių rajone. Daugiau informacijos www.vembutai.lt
  4. Zumis

    Kvečiame į "Vembūtų vasara 2010"

    Vedėją ištraukė iš televizijos , o jei kalbant rimtai buvo žmogus atvažiavęs nufilmavo porą laidų, patiko tvenkinys aplinka, idėja apie varžybas ir pagr. organizatorius pakvietė prisidėt. Tikėkimės, ausriau nebus taip blogai kaip rasai .
  5. Visus forumiečius maloniai kviečiame birželio 26 (ilgajį savaitgalį) į renginį "Vembūtų vasara 2010" Vembūtuose Telšių rajone.
  6. Zumis

    pasidalinkim juokingom foto

    Ekonomiškas transportas
  7. Zumis

    Apie meslides

    praejom kryziaus kelius ir pagaliau priejom prie statybu, statomas praktiskai beveik visas igilintas rezervuaras su gelzbetonine perdanga ir apzeldinimu, toks kompromisas, pinigu svaistymas, bet kitokio pasirinkimo neturejom... O kokiu tikslu projektuotojai įrašė perdangos apželdinimą?
  8. Zumis

    pasidalinkim juokingom foto

    Lietuvoj alus originaliausias
  9. Zumis

    Ka pasesi 2010

    Paroda padarė įspūdį, kaip pirmą kart dalyvavusiam ypač technika , bet pagrindinis tikslas buvo seminaras apie melioracijos atnaujinimą. Kaip nebūtų gaila seminaras nuvylė, buvo labiau pažintinis ir informacinis, o iš pavadinimo buvo kilę minčių, kad gerb. pranešėjas aptars šiemetinių gautų paraiškų klaidas nes jų gavo 88, patars ko venk pildant kitam sezonui, kokios gali būt naujovės ir t.t.
  10. Gerb. Liu, Noriu pasiteirauti kaip jums sekasi ar jau įsigijote motininę bandą?
  11. Ideali vieta Žemaitijoje mėgstantiems pailsėti su meškere rankose http://www.vembutai.lt arba http://www.zvejuvarzybos.lt P.S. Klaidelė ištaisyta dabar turėtų veik abi nuorodos.
  12. Zumis

    skaitmeninė televizija

    Galos lengvai nenusikratysi . Turiu priedėlį prie paprasto teliko rodo visus lietuviškus + BBC strong srt 8100 su hdmi jungtini ir usb skaitytuvu, visai padorus daiktas už tokius pinigus 249Lt.
  13. Taip internete yra visko nemažai, bet nebūtinai kas tinka vienoj ar kitoj šalį pritaikysi ir Lietuvoje, nes gali skirtis klimato sąlygos ir t.t. Kiek žinau seminarai vykę Lietuvoj apie vynuogines sraiges buvo mokami, todėl ir iš jų nieko už ačiū negausi . Šitam versle pradžių pradžia ir yra žinios, taip vadinamas "know-how" technologija, kuri kainuoja nemažus pinigus. Juliasas teisus, kam išradinėt dviratį jei galima pasinaudot jau kitų nueitu keliu ir vengti klaidų.
  14. Zumis

    Antivirusinės programos

    Mažiausiai kompiuterio resursus, pagal atliktus tyrimus valgo ESET NOD32, legali žinoma yra geriau, bet kartais kai nėra galimybių tenka naudot nelegalią. Dėl Nodo galiu patart parsiunčiat legalią demo o paskui iš vieno puslapio kas mėnesi atsidarot puslapiuką nusirašot kodus ir serialus ir nereikia jokiu cracku nieko siųstis nereikia, ir taip pratesiat sėkmingai programos gyvavimą.
  15. Zumis

    Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas

    "Anot Žemės ūkio ministerijos specialistų, šiai priemonei skirtos lėšos sparčiai mažėja, todėl atrenkant pretendentus numatoma taikyti tam tikrus kriterijus, jei pagal paraiškas prašomos paramos suma viršys 2010 metais skiriamą sumą.Pasak Kaimo plėtros departamento direktorės J.Stakėnienės, pirmenybė: 1.bus teikiama jauniesiems ūkininkams,perimantiems valdą pagalankstyvojo pasitraukimo priemonę; 2. ilgiau gyvenantiems kaime; 3.turintiems aukštąjį žemės ūkiosrities išsilavinimą; 4. kuriantiems ūkį didesniame nuosavos žemės plote; 5. kuriantiems didesnį ūkį." Sėkmės visiems rašantiems
  16. Yra ir auginančių ir bus ko gero pradedančiųjų, patalpose auginama taip vadinamas afrikines sraiges hellix aspersa maxima arba hellix aspersa muller
  17. Zumis

    ar yra parama bitininkystei?

    Pratęstas paraiškų pagal Paramos Lietuvos bitininkystės sektoriui priemones pateikimo terminas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2010 m. vasario 8 d. įsakymu Nr. 3D-84 pratęstas paraiškų pagal Paramos Lietuvos bitininkystės sektoriui priemones pateikimo terminas. Paraiškas iki 2010 m. kovo 10 d. (įskaitytinai) galima pateikti Nacionalinės mokėjimo agentūros prie Žemės ūkio ministerijos Kontrolės departamento teritoriniams skyriams (toliau – Agentūros teritoriniai skyriai), atsiųsti Agentūros teritoriniams skyriams paštu registruotu laišku arba įteikti per pašto kurjerį. Daugiau informacijos galima rasti skiltyje PARAMA BITININKYSTĖS SEKTORIUI.
  18. Zumis

    Asociacijos melioracijai

    Nors savivaldybių biudžetai praskolinti, dalis tarybų priėmė sprendimus prisidėti prie asociacijų paraiškų tuos 10%. Ta suma mažesnė, nei reiktų pačiai savivaldybei investuoti į atnaujinimo darbus pilnas sumas iš savų lėšų, sprendimą prisidėti nulėmė grynai ekonominis interesas.
  19. Zumis

    melioracijos grioviu tvarkymas

    Per dvi temas diskutuot apie tą patį nėra tikslinga, bet atsakysiu. Pagrindinis mūsų paraiškų tikslas buvo melioracijos griovių rekonstrukcija ir išsivalymas, o į laukus: pievas ir dirvas minimaliai pasiremontuot, tik ten kur jau rinktuvai užlūžę. Atstovauju Žemaitijos vieną rajoną.
  20. Zumis

    Asociacijos melioracijai

    Ponas Tomai, Labai būtų įdomu sužinoti kiek iš tų 90 paraiškų yra ruošta "Projektų gamos", jei aišku tai nėra komercinė paslaptis? Gal įsivaizduojat kaip padalins tuos pinigėlius, kurie skirti , kurių neužtenka visoms asociacijų ir savivaldybių paraiškoms? Dėkui už atsakymus.
  21. Kaip rašėte: "Esamas pavirsius yra siek tiek slifuojamas ir gruntuojamas spec. gruntu." tai turbūt turėjote mintyje pašiurkštinat sušiaušiat ar šlifuojat esamus nelygumus kalnelius ir t.t? Jei esamoje dangoje yra nemažų išgraužų ir išdužų, įtrūkimų turbūt prieš gruntuojat jas užglaistot , jei taip kokioms medžiagom? Tai m2 kaina t.y. tiesioginės išlaidos sudaro D.U. esamos dangos paruošimas+ gruntavimas+dangos įrengimas + medžiagos ( gruntas pati danga) + mechanizmai paruošimui ir įrengimui? O atvažiavimas į objektą ir kt. netiesioginės išlaidos jau yra įtrauktos į tą startinį 50lt sumą ar ne (o kaina su ar be PVM).? Šiaip kaina, kad ir pradinė cementiniams išlyginamiesiems sluoksniams didoka arti epoksidinių dangų. P.S. rašau grynai iš patirties kaip buvęs statybininkas.
  22. Dėl auginimo technologijų dalijimosi ir įsigijimo, tai buvęs asociacijos prezidentas sėkmingai pardavinėjo kompaktinį diską su informaciją apie vynuoginių sraigių helix pomatia auginimą ir ne taip pigiai . Ko gero Liu kai buvote seminare irgi siūlė įsigyt. Paskui teko visą kompatko informaciją matyt ir šiame forume, kurią buvo įdėjęs Donatas jei neklystu. Šiuo metu jau ponas Rolandas vienoj skelbimų svetainėje reklamavo naująją kompaktą su savo auginimo technologiją aspersoms maximom ir muller, tik pardavimo sąlyga buvo, kad įsigijęs kompaktą ir užauginęs derlių parduos tik jam. Tai matot Liu dalijasi jis ta informacija , tik neaišku kiek ji naudinga pradedantiesiems.
  23. Jei turite betonines grindis ir netenkina ju kokybe,- siulome islyginti jas savaime issilyginanciais cementiniais misiniais. Rezultatas : lygios, tvirtos, nedulkancios grindys. Atitinka visus Europos Sajungos reikalavimus. Keletas klausimėlių: Galima suprasti , kad Jūsų siūloma technologija ir medžiagos tik sudaro išlyginamąjį sluoksnį, įdomu būtų sužinoti dangos storį? Jei gaunasi tvirtos ir nedulkančios tada jūs turbūt užbaigimo etape kaip tik pradeda stingti mišinys su glaistote su "lėkštėmis"? Kokiu principu Jūsų siūloma danga susiriša su esamomis grindimis ir kaip paruošiate esamą paviršių?
  24. Su elektra, kažin ar pavyks. Jei šalčiai nukris pavasario lauk nereikės.
×
×
  • Create New...