donace Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Labas, iskilo klausimas, kiek mokate uz darba traktoristui, arba kiek gaunate? pastebejau, jei moki uz diena nors ir daug, bet visvien nasumas 40procentu krinta jei pats kartu nebuni...., manau geriau moketi uz atlikta darba, tik beda nzn ikainiu Pasidalinkite patirtimi..... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
donace Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2009 nejaugi niekam nekyla klausimu sia tema Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2009 nejaugi niekam nekyla klausimu sia tema Paslaptis,kad mokesciai nesuzinotu tiesos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
donace Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2009 na joooo, galima apstrakciai kalbeti, jei butu tai butu...... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
greitail Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2009 kiek uz diena darbo moki ? padaryk valandini uzmokesti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
donace Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2009 na jo, dar cigareciu bloka atvezti ir degtines 1 litra, tada per diena 1 ha su 5 k plugu tik suartu geriausias variantas mano nuomone uz darba moketi, tada bent paskata butu dirbti ir galima butu moketi nors ir 4000 lt, svarbu, kad darbas butu atliktas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
greitail Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2009 nu tai jai negaila pinigu tai uz hektara po 10 lt mokek ir ars Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mėgėjas77 Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2009 mokesi uz atlikta darba - gali kokybes nebebut jokios mokesi uz diena - tai nebus jokio nasumo manau tiktu moket uz valanda tada zmogus bus suinteresuotas ir ilgiau padirbet pvz. per javapjute Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
donace Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2009 tai vat ta problema su valandiniu darbu ir yra, kad jei pats PVZ per diena 200 rulonu parvezi, samdytas vos 150 ikaso ir per ilgesni laika, net neisiaizduoju ka reik veikt Kiek traktoristas gali gauti jei normaliai dirba uz darbo dena? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lexion 600 Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2009 man labai butu matyt darbdavius dirbant juoda darba ir minimuma gautu ir kaip is to gyventu gal supratingesni butu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
toredo Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2009 man labai butu matyt darbdavius dirbant juoda darba ir minimuma gautu ir kaip is to gyventu gal supratingesni butu na o man tai nelabai būtų matyt P.S. suprantu, Kalėdas dar kai kas prasitęsė Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bulvinykas Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2009 man labai butu matyt darbdavius dirbant juoda darba ir minimuma gautu ir kaip is to gyventu gal supratingesni butu Nu jo darbdaviai - šūdas, o darbuotojus tai jau nors prie širdies dėk. Vat kai tu savo algą užsidirbt bandysi o ne šiaip gaut, tada galima bus ir kalbėt. Tikiu, kad yra darbščių ir sąžiningų žmonių kažkur, bet mano patirtis sako - kiek vilką bešertum, vistiek į mišką žiūri. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ūkininkas Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Mano kaimynas prieš 10 metų išvarė į JAV dirbo statybose kai parvaževes pasakojo jeigu aš lietuvoj taip dirbčiau tai daugiau gaučiau bet tada kiti darbininkai mane užpjaus, nes pas mus dar yra išlikes sovietinis požiūris į darba kaip greičiau prastumti darbo diena bet ne darba nudirbti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Overumas Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Mano kaimynas prieš 10 metų išvarė į JAV dirbo statybose kai parvaževes pasakojo jeigu aš lietuvoj taip dirbčiau tai daugiau gaučiau bet tada kiti darbininkai mane užpjaus, nes pas mus dar yra išlikes sovietinis požiūris į darba kaip greičiau prastumti darbo diena bet ne darba nudirbti dazniausiai taip atsitinka todel, kad mokama uz valanda so ne uz darba, murininkas jeij gauna uz plyat litus jam aktualu kuo daugiu ju padeti, jeij gautu uz darbo diena tai padetu eile sakytu reikai dabar laukti pora valandu kol pradziu ir panasiai sita problema sunku isspresti daznai buna Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kaimas Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2009 as girdejau, kad moka uz valandas .... plius jei pradirba visa menesi .. ty neuzgeria, tuomet dar premija moka .. parasysiu veliau kokie dydziai yra Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
donace Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2009 as girdejau, kad moka uz valandas .... plius jei pradirba visa menesi .. ty neuzgeria, tuomet dar premija moka ..parasysiu veliau kokie dydziai yra butu labai gerai suzinoti tik kazin ka per dabo valandas veikia, ar nemiega pakrumy Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
giedriusss Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Mieli darbdaviai visose normaliose Europos Sajungos valstybese darbo uzmokestis yra mokamas uz valandas arba dienas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dziedas Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Mieli darbdaviai visose normaliose Europos Sajungos valstybese darbo uzmokestis yra mokamas uz valandas arba dienas. nesamonė dirbau as tose valstybėse... kol nepamate kad lietuvis uz "peesworka" gaudamas alga nepadaro daugiau nei europietis gaudamas "timworka" mokėjo poto visiems ikale "peesworka" ar tu europietis ar lietuvis. beto siuo metu lietuvoje taip pat mazdaug puse dirbanciuju gauna valandini apmokėjima min 800lt per mėn. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
giedriusss Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Nesuprantu kas tie tavo '' peeswork'' ar ''timwork'' tad paaiskinkit kaip reikia moket uz darba. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dziedas Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Nesuprantu kas tie tavo '' peeswork'' ar ''timwork'' tad paaiskinkit kaip reikia moket uz darba. peesworkas yra apmokejimas uz darba, o timworkas uz valandas matau kad pats eu pagal tuos dalykus nedirbes kitaip zinotum Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
giedriusss Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Niekur EU as nedirbes man ir LT darbo pakolkas uztenka as tik ysivaizduoju kad zemes uky moket reikia uz valandas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bulvinykas Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Elementarus pavyzdys - moka už valandas, visi taiko gryžt į kiemą nevėluodami ir visai nesvarbu, kad darbo tam lauke liko 15 min. Kitą dieną vėl važiuoja atgal. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dziedas Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Niekur EU as nedirbes man ir LT darbo pakolkas uztenka as tik ysivaizduoju kad zemes uky moket reikia uz valandas. "oficialiai" taip Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ferrari Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2009 Mieli darbdaviai visose normaliose Europos Sajungos valstybese darbo uzmokestis yra mokamas uz valandas arba dienas. Na tai gal ne visoj Europoj tokie darbininkai, kaip, kad Lietuvoj dauguma... O dėl mokėjimo tipo tai manau, kad reikia žiūrėt pagal galimybes, ne visą darbą juk gali įvertint pagal jo atlikimo dalį, tad tenka už pradirbtą laiką mokėt, o už tą darbą, kur kuo puikiausiai gali žiūrėt pvz. kiek ha pasėjo, tai manau, kad ir reikia už tuos pačius ha mokėt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arimas Paskelbta Gruodžio 30, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 30, 2009 keistos tos musu diskusijos, visur su liepiamaja nuosaka, reikia daryt taip,anaip.....Kiek as suprantu mes bandom pasidalint patirtim, tai kas cia blogo jei paciam gerai o jum tai netinka, darykit kitaip.Mano nuomone dirbanciuosius reikia gerbt ir reikia ismokyt kad gerbtu darbdavy, darbdavys juk nevisada buna teisus, nors pinigus moka jis.Nezinau as su samdytais problemos neturiu, vienas is pagrindiniu kriteriju reikia bet ka ir su bet kuo dirbt paciam,tada yra daug paprasciau suprast darbininka kodel jis vienaip ar kitaip padare.Neisivaizduokim kad darbininkai butu proto bokstai, tada jus dirbtumet pas ji.Jei norim darbininka issaugot darbe, isivaizduokim kai gali gaudamas tokius pinigus, nevogdamas pragyvent.Cia as papasakojau truputi is savo filosofijos kuria taikau savam uky. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti