gerasukis Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 Koks tikslas fiksuoti kainą dugne? Šiuo metu iki derliaus nuėmimo fiksuoti kainos visiškai neapsimoka, t.y. dabar kaina tik atsimuša nuo dugno. Shimshius 1
Bauer Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 Prieš 1 valandų, panjabis pranešimas: Kas davė -10 elevatoriui? Agrokoncernas
Garix Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 Prieš 3 valandas, MV ūkis pranešimas: fiksuojat kviečius ar laukimas dar? Pirmiausia dar gal palaukite kol sniegas nutirps, kad prisifiksavus nereikėtų verkti, kad kviečiai iššute. Amber and ŽIRnius 2
AgroP Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 prieš 57 minutes , gerasukis pranešimas: Koks tikslas fiksuoti kainą dugne? Šiuo metu iki derliaus nuėmimo fiksuoti kainos visiškai neapsimoka, t.y. dabar kaina tik atsimuša nuo dugno. Ar gali garantuoti, kad sezono metu ar vėliau bus aukštesnė kaina? Negali. Kodėl gi nefiksuot artimiausiu laikotarpiu, bent 1t/ha
panjabis Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 Labai nervuoja išankstinių sutarčių formulės.
Mantas2342 Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 prieš valandą, Garix pranešimas: Pirmiausia dar gal palaukite kol sniegas nutirps, kad prisifiksavus nereikėtų verkti, kad kviečiai iššute. Išutimas manau gresia nebent tik žemaitijoje arba vakaru Lietuvoje ,bet ir tai nemanau ,kad taip bus . Dėl ko nemanau, nes vėlyva sėja ir nevisur didelė biomasė žiemkenčių. Juodas 1
gerasukis Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 prieš 37 minutes , AgroP pranešimas: Ar gali garantuoti, kad sezono metu ar vėliau bus aukštesnė kaina? Negali. Kodėl gi nefiksuot artimiausiu laikotarpiu, bent 1t/ha Tai šiuo momentu fiksuodamas kainą fiksuoji ką? Garantuotą nuostolį? Aš tau galiu garantuoti 100% kad biržos kaina ateityje bus aukštesnė, bet dėja niekaip negaliu garantuoti, kad tu tuo monentu pasinaudosi ir vėl neparduosi pigiau nei šiandien. Visų pirma reikia turėti stategiją kaip ir ką parduoti, o ne vaikytis pagauti tuos kainų maksimumus. Po sezono pabaigos galim pasižiūrėti kas bus teisus. Tomukxxx and yogop 2
AgroP Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 Ką tik, gerasukis pranešimas: Tai šiuo momentu fiksuodamas kainą fiksuoji ką? Garantuotą nuostolį? Aš tau galiu garantuoti 100% kad biržos kaina ateityje bus aukštesnė, bet dėja niekaip negaliu garantuoti, kad tu tuo monentu pasinaudosi ir vėl neparduosi pigiau nei šiandien. Visų pirma reikia turėti stategiją kaip ir ką parduoti, o ne vaikytis pagauti tuos kainų maksimumus. Po sezono pabaigos galim pasižiūrėti kas bus teisus. Čia teisus abu galim būti, bet su 100 procentinėms garantijom gali nesvaigti. Ne pirma dešimti metu ūkininkavo parodė, kad tokiu nebūna garantijų. Dabar fiksuojam nuostolį? Ką sakyti tada kai MATIFAS pradės raudonuoti ir koks tada nuostolis bus. Tai fiksuot 1t/ha. kad ir dabar ne strategija ir tada jei pakils matif galima ir vėl 1-2t/ha pasifiksuot. Remse and Shimshius 2
manttys Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 prieš 14 minutes , gerasukis pranešimas: Tai šiuo momentu fiksuodamas kainą fiksuoji ką? Garantuotą nuostolį? Aš tau galiu garantuoti 100% kad biržos kaina ateityje bus aukštesnė, bet dėja niekaip negaliu garantuoti, kad tu tuo monentu pasinaudosi ir vėl neparduosi pigiau nei šiandien. Visų pirma reikia turėti stategiją kaip ir ką parduoti, o ne vaikytis pagauti tuos kainų maksimumus. Po sezono pabaigos galim pasižiūrėti kas bus teisus. dauguma gyvena praėjusių metų nuotaikom, kai derlius daug kur sumušė visus rekordus ir del to pajamos dar pusetinai atrodo. su 7 tonom ir tokia kaina bus labai labai blogai. o ir tu 7 gali nebut. jawax 1
kestoxs Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 prieš 54 minutes , gerasukis pranešimas: Tai šiuo momentu fiksuodamas kainą fiksuoji ką? Garantuotą nuostolį? Aš tau galiu garantuoti 100% kad biržos kaina ateityje bus aukštesnė, bet dėja niekaip negaliu garantuoti, kad tu tuo monentu pasinaudosi ir vėl neparduosi pigiau nei šiandien. Visų pirma reikia turėti stategiją kaip ir ką parduoti, o ne vaikytis pagauti tuos kainų maksimumus. Po sezono pabaigos galim pasižiūrėti kas bus teisus. Sukonkretink, koks laiko tarpas yra “ateityje” ir dėk ant stalo pinigus, garantijoms užtvirtinti, nes kitaip tai tik blevyzgos. caper, Remse, ceck and 1 other 3 1
ceck Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 prieš valandą, manttys pranešimas: dauguma gyvena praėjusių metų nuotaikom, kai derlius daug kur sumušė visus rekordus ir del to pajamos dar pusetinai atrodo. su 7 tonom ir tokia kaina bus labai labai blogai. o ir tu 7 gali nebut. Aš pasiskaičiavau savo kv savikainą tai tas 185 ką šiandien pafiksavau elevatoriui, tai atrodo kaip kosmosas, tegul būna mažiausia tokia kaina ir 7 tonos, protingai valdantis savo finansus neturės kur babūlių dėt p.s. aišku kiekvieno apetitas skirtingas
manttys Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 prieš 1 minutę , ceck pranešimas: Aš pasiskaičiavau savo kv savikainą tai tas 185 ką šiandien pafiksavau elevatoriui, tai atrodo kaip kosmosas, tegul būna mažiausia tokia kaina ir 7 tonos, protingai valdantis savo finansus neturės kur babūlių dėt kokia kvieciu savikaina isskaiciavai?
ceck Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 prieš 1 minutę , manttys pranešimas: kokia kvieciu savikaina isskaiciavai? 900 man blogiausia kaina gali būti 160 eur tona visvien sausi lipsim
manttys Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 Ką tik, ceck pranešimas: 900 jau buvau nuerimęs, kad nemoki skaičiuoti 7 * 185 = 1295 atimam išlaidas 900, lieka 395. Mokesčiai apie 100 bus nuo tos sumos bent. 300 eurų nuo realiai pelningiausių pasėlių. Jeigu turime 200 ha ūkį, 60 k (realiai koks 50 ivertinus nepelningas kulturas) Mano nuomone, čia yra visiška tragedija. AG Paulius 1
ceck Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 prieš 5 minutes , manttys pranešimas: jau buvau nuerimęs, kad nemoki skaičiuoti 7 * 185 = 1295 atimam išlaidas 900, lieka 395. Mokesčiai apie 100 bus nuo tos sumos bent. 300 eurų nuo realiai pelningiausių pasėlių. Jeigu turime 200 ha ūkį, 60 k (realiai koks 50 ivertinus nepelningas kulturas) Mano nuomone, čia yra visiška tragedija. nepelningų kultūrų nebėra, (čia šiemet) mokesčiai dar po amortizacija eina, kas toliau?
AgroP Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 Ką tik, manttys pranešimas: jau buvau nuerimęs, kad nemoki skaičiuoti 7 * 185 = 1295 atimam išlaidas 900, lieka 395. Mokesčiai apie 100 bus nuo tos sumos bent. 300 eurų nuo realiai pelningiausių pasėlių. Jeigu turime 200 ha ūkį, 60 k (realiai koks 50 ivertinus nepelningas kulturas) Mano nuomone, čia yra visiška tragedija. Turbūt neteko nepelningu metų turėti, kad 50k po mokesčių yra tragedija... Tragedija kai lieki skolingas po sezono. u.k aurimas and ceck 2
manttys Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 prieš 2 minutes , AgroP pranešimas: Turbūt neteko nepelningu metų turėti, kad 50k po mokesčių yra tragedija... Tragedija kai lieki skolingas po sezono. neteko ir neteks, tikiuosi bet tikriausia neteko ir technikos tokiom kainom pirkti kokios dabar yra. AG Paulius and AgroP 2
ceck Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 prieš 3 minutes , AgroP pranešimas: Turbūt neteko nepelningu metų turėti, kad 50k po mokesčių yra tragedija... Tragedija kai lieki skolingas po sezono. Lygiai tokios pat nuomonės AgroP 1
dariius 30 Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 prieš 12 minutes , manttys pranešimas: jau buvau nuerimęs, kad nemoki skaičiuoti 7 * 185 = 1295 atimam išlaidas 900, lieka 395. Mokesčiai apie 100 bus nuo tos sumos bent. 300 eurų nuo realiai pelningiausių pasėlių. Jeigu turime 200 ha ūkį, 60 k (realiai koks 50 ivertinus nepelningas kulturas) Mano nuomone, čia yra visiška tragedija. tai eko ismoka apie 300 eur kam jum tas vargas ir rizikos ?
ceck Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 Ką tik, manttys pranešimas: neteko ir neteks, tikiuosi bet tikriausia neteko ir technikos tokiom kainom pirkti kokios dabar yra. Va čia yra kitas klausimas ar patemsim, bet kaip nors ane
manttys Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 Ką tik, dariius 30 pranešimas: tai eko ismoka apie 300 eur kam jum tas vargas ir rizikos ? jei zeme nuomojama, tai nuoma netoli tos ismokos. as visur darau prielaida, kad zeme ne nuosava. kas nuosavos turi, tai oligarchai db ceck 1
ceck Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 prieš 1 minutę , dariius 30 pranešimas: tai eko ismoka apie 300 eur kam jum tas vargas ir rizikos ? minus nuoma kas gaunasi
dariius 30 Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 prieš 1 minutę , ceck pranešimas: minus nuoma kas gaunasi nzn kas pas jus gaunasi , bet prastose zemese nuoma apie 100eur , o prie eko eina dar ir tiesiogine, ir nenasios ir tarpiniai
ceck Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 prieš 2 minutes , dariius 30 pranešimas: nzn kas pas jus gaunasi , bet prastose zemese nuoma apie 100eur , o prie eko eina dar ir tiesiogine, ir nenasios ir tarpiniai džiaugiuosi už tave
ceck Paskelbta Vasario 27 Pranešti Paskelbta Vasario 27 ne į temą, bet Valdemarka gerai ant pabaigos užvartė Jei galima ES vadinasi turi būti galima visoje sąjungoje
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti