Bulvinykas Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Galas mėnesio, galas ketvirčio, baigiasi rugsėjo kontraktas. Pamirškit biržas keliom dienom.
pukotukas Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Prieš 2 valandas, ceck pranešimas: Su vadyba kalbėjau tai ekstra išvis atvežė kaip įsireiškė ant vienos rankos pirštų galima suskaičiuot, tad mažiau tikėk kas ką sako, girdėjau kad rapsų kūlė po 5 tonas nieko nedarę, tai tikėt ar ne Na kas užaugino ekstra puikei žinau ir tikrai nemeluoja tas žmogus. O kad prie elevatorius tų kalbų kokių tik nori tik speki klausytis
hobis Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 prieš 5 minutes , Deutz fahr pranešimas: O tu bent esi skaites ta sutarti del anglies kreditu? Atsiunte sutarti ta agreena, tai pasiunciau toli. Atrodo uki uzstatai ten jiems Man idomu ar išvis kas nors yra gaves euru už anglies kreditus nes aš dar tokiu nežinau
AGROMAN Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 prieš 15 minutes , Deutz fahr pranešimas: O tu bent esi skaites ta sutarti del anglies kreditu? Atsiunte sutarti ta agreena, tai pasiunciau toli. Atrodo uki uzstatai ten jiems Kiek bendravau, tai pradedi programą kada nori baigi kada nori, gauni pusę sumos nuo kredito kainos, išmoka kas 2 metus
JCB Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 prieš 19 minutes , hobis pranešimas: Man idomu ar išvis kas nors yra gaves euru už anglies kreditus nes aš dar tokiu nežinau Yra gavę ir išleidę jau sakė.
AG Paulius Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Prieš 1 valandų, Bulvinykas pranešimas: Galas mėnesio, galas ketvirčio, baigiasi rugsėjo kontraktas. Pamirškit biržas keliom dienom. Puikus metas nusiiti derlių pagal fibo arba ATR lygius.
manttys Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Prieš 4 valandas, Deutz fahr pranešimas: Nejuokauk su 250. Juk negauni uz pirmuosius 50ha visiems deklaruojamiems hektarams. Vistiek vidurkis stoves apie 150-170. plius uz augalu kaita ir nearimine gausi tik 50-60 pagal nauja plana, o ne 100 50 nearimine ir apie 50 augalu kaita. Neatimine pas mane "tikroji", ne diskinis. Na,paziuresim kiek ten gausis Prieš 3 valandas, JCB pranešimas: Čia tą 250 paskaičiavai kaip miestietis daugumos ūkių gal bus 120e... Tai cia klausimaskaip geriau, ta 50 euru uz kaita gauti per ismoka ar atssliukti ie gauri plius kokius 200 uz pardavimus
Deutz fahr Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 prieš 16 minutes , manttys pranešimas: 50 nearimine ir apie 50 augalu kaita. Neatimine pas mane "tikroji", ne diskinis. Na,paziuresim kiek ten gausis Tai cia klausimaskaip geriau, ta 50 euru uz kaita gauti per ismoka ar atssliukti ie gauri plius kokius 200 uz pardavimus Tai buvo 50 nearinime. Dabar bus 20.
Deutz fahr Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Prieš 2 valandas, AGROMAN pranešimas: Kiek bendravau, tai pradedi programą kada nori baigi kada nori, gauni pusę sumos nuo kredito kainos, išmoka kas 2 metus Ir man taip sake. O kai sutarti atsiunte, paskaitai ir nutari nerizikuoti. Nes parasyta, kad viskas turi buti slaptai, net bankroto atveju negali tos sutarties rodyti bankroto administratoriui
AGROMAN Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Ką tik, Deutz fahr pranešimas: Ir man taip sake. O kai sutarti atsiunte, paskaitai ir nutari nerizikuoti. Nes parasyta, kad viskas turi buti slaptai, net bankroto atveju negali tos sutarties rodyti bankroto administratoriui Ką tik perskaičiau sutartį, nieko slapto ar blogo neįžvelgiu, nesukaupso CO negausi pinigų. Jei susikaupęs neišlaikysi turėsi padengti esamais kreditais, rizikos nėra, sėkmės atveju priedas arba briedas
manttys Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 prieš 7 minutes , Deutz fahr pranešimas: Tai buvo 50 nearinime. Dabar bus 20. Db 2 variantai. As seju juostine sejamaja, man bus 50 prieš 3 minutes , AGROMAN pranešimas: Ką tik perskaičiau sutartį, nieko slapto ar blogo neįžvelgiu, nesukaupso CO negausi pinigų. Jei susikaupęs neišlaikysi turėsi padengti esamais kreditais, rizikos nėra, sėkmės atveju priedas arba briedas Skaiciau as apie tuos kredirus. Yra 2 nuomones. Viena, kad cia visiskas scamas ir afera, kita, kad kaip ir ok. Bet istrigo vienas dalykas. Kad nereikia atiduot to, ko gali jau lb greit prireikt paciam PArty 1
Deutz fahr Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 prieš 5 minutes , manttys pranešimas: Db 2 variantai. As seju juostine sejamaja, man bus 50 Skaiciau as apie tuos kredirus. Yra 2 nuomones. Viena, kad cia visiskas scamas ir afera, kita, kad kaip ir ok. Bet istrigo vienas dalykas. Kad nereikia atiduot to, ko gali jau lb greit prireikt paciam Tai cia sakykim yra pirmoji imone kuri tuo uzsiima, tad bent as nelipsiu ant pirmo pasitaikiusio greblio. Tiesiog reikia palaukti ir ateis normalios imones tuo uzsiimancios. Plius pasitraukti is tos agreenos galbut yra neimanoma. Sutartis galioja 10 metu, ir yra punktas, kad dalyvis isreiskes nora pasitraukti informuoja imone, o ji sprendzia ar tau leis pasitraukti. Logiskai mastant tu jiems nesi pelna, nesvarbu tau ismoka kazka ar ne, tad naivu tiketis, kad taip lengvai leis pasitraukti
AGROMAN Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 prieš 35 minutes , Deutz fahr pranešimas: Tai cia sakykim yra pirmoji imone kuri tuo uzsiima, tad bent as nelipsiu ant pirmo pasitaikiusio greblio. Tiesiog reikia palaukti ir ateis normalios imones tuo uzsiimancios. Plius pasitraukti is tos agreenos galbut yra neimanoma. Sutartis galioja 10 metu, ir yra punktas, kad dalyvis isreiskes nora pasitraukti informuoja imone, o ji sprendzia ar tau leis pasitraukti. Logiskai mastant tu jiems nesi pelna, nesvarbu tau ismoka kazka ar ne, tad naivu tiketis, kad taip lengvai leis pasitraukti Yra ir kitų įmonių... Pasitraukimas ispejus prieš 3 mėn.
Heartbreak-kid Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Buvo gi straipsnis.kad co kreditus iki 2026 europos komisija turi reglamentuoti.nes dbr nera nei apibreztumo ir t.t.
Deutz fahr Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2024 Prieš 2 valandas, AGROMAN pranešimas: Yra ir kitų įmonių... Pasitraukimas ispejus prieš 3 mėn. Yra punktas sutartyje, kad gali imone nesutikti jog pasitrauktum. Tai taip ir dirbsi tuos 10 metu plius kazkoks punktas yra, kad jie gali vienasaliskai mokescius keisti. Tai suprask kaip nori. Reik ziuret, kad po 10 metu neliktum skolingas
AG Paulius Paskelbta Rugpjūčio 29, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 29, 2024 On 2024-08-27 at 11:50, AG Paulius pranešimas: Nu ką fermeriai pakrapštome pakaušius, kur juda kaina. Dienos grafike matome krentančios kainos trendą kuris liepos pradžioje suformavo elliot rinkos banga kuri pasiekė 5 tašką, po kurio tikėtina dažniausia būna kainos korekcija. Pin pongas, kaina gavo impulsą į viršų laukiam ABC ir žiūrim kur pajūdėsim toliau. Realiai gali būti ir toks senarijus iki spalio pabaigos kaina turės daugiau veiksmo mano pateiktuose kvadratuose, būtų viena iš progų exit padaryti. Čia mano subjektyvi nuomonė pagyvensim pamatysim tačiau jei mano pamastymai nėra įdomūs galiu ir neteršti švaraus forumo formato. Deutz fahr, sermonielis, Rolkis. and 4 others 7
AG Paulius Paskelbta Rugpjūčio 29, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 29, 2024 PS jei kas turite dar neparduoto derliaus primenu, kad galima pasigauti geresnę formulę prie žemesnės rinkos kainos. AgroP 1
AG Paulius Paskelbta Rugpjūčio 31, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 31, 2024 On 2024-08-28 at 09:51, hobis pranešimas: Man idomu ar išvis kas nors yra gaves euru už anglies kreditus nes aš dar tokiu nežinau ANGLIES KREDITAI Perskaičiau naujieną kaip eilinis valstietis ir apsidžiaugiau pamaniau koks atsakingas verslas ruošiasi padėti žemdirbui, sumokant už jų įndėlį mažinant CO2. Tačiau pusdienį manęs neapleido mintis iš kur tas geronoriškumas nebūdingas mūsų darbdaviams. Pasigilinus į Hevy finace salygas, vis labiau pradedu įsitikinti kad tai eilinė schema parišti valstietį ant dar vieno pavadėlio, su masalu Kartais mums visiems trūksta pinigų, normalu nes taip jau sukurta sistema. Atsirada galimybė gauti beprocentinę paskolą voulia o ko daugiau reikia, ūkininkams nelabai rūpi kreditai ir jų kainą po 5 ar 6 metų, reikia pinigų čia ir dabar. Ateina viena iš darbdarių kopanijų ir sako prašau viskas ko reikia imk nemokamai sėklos, trąšos, pesticidai, technika, viskas ko reikia be procentų. Bet su salyga, kad aš iš tavęs nupirksiu anglies kreditus kur tu įsipareigosi sugeneruoti per 5 - 10 metų laikotarpį. Taigi pasirinkus programą laukia malonus ilgalaikis atsidavimas užtikrinantis tolimesnę rinkos monopolizaciją. Ar tai bus gerai ? laikas parodys.... O už kreditus bus atsiskaityta tais pačiais ūkininkų pinigais greičiausiai padidinant grūdų supirkio formulę. Tada brolyčiai jei tikite beprocentinėmis paskolomis gal tikite ir kalėdų seneliu kuris per šventes dovanų atneša. Gražaus savaitgalio. https://www.linasagro.lt/agro-naujienos/linas-agro-kartu-su-heavyfinance-mazins-ukininku-co2-emisijas?fbclid=IwY2xjawFAWP9leHRuA2FlbQIxMAABHSCINmqLzZMWumwP1c5F5y89ID_8wBKy0ffiEFDZwaBtJ7SmrjurwRlr-A_aem_79CeqlcmD2Bdk3IEa3xGRQ bLiudas and Deutz fahr 2
AGROMAN Paskelbta Rugsėjo 2, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 2, 2024 On 2024-08-30 at 00:14, AG Paulius pranešimas: Pin pongas, kaina gavo impulsą į viršų laukiam ABC ir žiūrim kur pajūdėsim toliau. Realiai gali būti ir toks senarijus iki spalio pabaigos kaina turės daugiau veiksmo mano pateiktuose kvadratuose, būtų viena iš progų exit padaryti. Čia mano subjektyvi nuomonė pagyvensim pamatysim tačiau jei mano pamastymai nėra įdomūs galiu ir neteršti švaraus forumo formato. jau pasiekė tą viršų? Ar fibo lygį.
AG Paulius Paskelbta Rugsėjo 2, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 2, 2024 prieš valandą, AGROMAN pranešimas: jau pasiekė tą viršų? Ar fibo lygį. Labas, penktadienį užsidarė rugpjūčio mėnesis, kur paskutinė savaitę buvo aktyvesnė ir suformavo teigiama mėnesio žvakę, nors jį ir yra silpna tačiau vistiek teigiama. Šiandien atsidarys rugsėjo mėnesio žvakė, kuri pagal taisyklę turi turėti savo aukščiausia ir žemiausia tašką. Mano spėjimu rugsėjo pirmąją savaitę galime matyti kainos kritimą kuris formuoja mėnesio žvakės dugną. Žiūrint į keturių valandų grafika paskutinės prekybos matome dar vis kainos impulsus ir laukiame ABC kainos korekcija bei laukiame būsimo trendo krypties. kostela, Sarunce1 and Don Vito 3
AG Paulius Paskelbta Rugsėjo 2, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 2, 2024 Šiandien JAV švenčia Labor Day nedarbo diena, rinka miega. CBOT rinka miega o ką veikia ES Matiff rinka taip pat miega.
manttys Paskelbta Rugsėjo 2, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 2, 2024 kaina greiciausiai judes aukstyn bet simboliskai AG Paulius 1
AG Paulius Paskelbta Rugsėjo 3, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 3, 2024 Kaina ir toliau kyla, pailsėję amerikiečiai šiandien suformavo gražią, pilną žvakę pratęsdami optimizmą augančios kainos atžvilgiu. kaina pramušo dienos grafike EMA 50 žvakių ribą ir potencialiai ruošiasi judėti toliau tikėtinas targetas ateityje EMA 200 Pagal Fibo šaindien buvo pasiektas 23 proc. lygis ir kaina artėja ties pirmu kainos pasipriešinio lygiu. Tikėtina čia bus kainos pašokinėjimas arba maža korekcija žemyn. AGROMAN and kostela 2
Shimshius Paskelbta Rugsėjo 4, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 4, 2024 Prieš 7 valandas, AG Paulius pranešimas: Kaina ir toliau kyla, pailsėję amerikiečiai šiandien suformavo gražią, pilną žvakę pratęsdami optimizmą augančios kainos atžvilgiu. kaina pramušo dienos grafike EMA 50 žvakių ribą ir potencialiai ruošiasi judėti toliau tikėtinas targetas ateityje EMA 200 Pagal Fibo šaindien buvo pasiektas 23 proc. lygis ir kaina artėja ties pirmu kainos pasipriešinio lygiu. Tikėtina čia bus kainos pašokinėjimas arba maža korekcija žemyn. su paintu ir as nupiesciau kazka panasaus, bet kokia isvada? koks targetas artimame periode ir tolimame?
AG Paulius Paskelbta Rugsėjo 4, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 4, 2024 Prieš 1 valandų, Shimshius pranešimas: su paintu ir as nupiesciau kazka panasaus, bet kokia isvada? koks targetas artimame periode ir tolimame? Statyčiau korta tarp Fibo 38 ir 50 kas yra EMA 200 ir 2 pasipriešinimo lygis. Vėliau kainą turėtų formuoti emocijos pagal naujienas.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti