Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Čia manau laimės dalykas yra su tais traktoriais. Matyt papuolė nedadirbtas ir tiek :) Tik tiek, kad gamykla galėtų atsakingiau į tokius dalykus ziūrėti. Gal jei kai velenas trūko gamykla būtų pakeitusi visą variklį tokių bėdų dabar netūrėčiau. Būčiau juos giręs ir gal dar daugiau žmonių būtų susigundę juos nusipirkti. Ir tas variklis jiems būtų atsipirkę, bet yra kaip yra :)

Paskelbta

turi ir aš nuo pavasario zetoriuka,bėdu kolkas nebuvo tik pora smulkmenu,pečiaus motoriukas pabiro,padangu brokas ir kondiškė tai dirba tai nebe.

pečiu sutvarkė o dėl padangu lauki atsakimo.kondiške nebėr kada tvarko darbu daug.

• po 4 savaičių...
Paskelbta
5 metru, zemes vidutinio sunkumo, dirbam su forterra 110ag, germinatoriaus dirbant 10km/h greiciu nejaucia.

turi dirbt 12km/h greiciu kaip tada ar tikrai nejaus?

Prie 12km/h jau kaip ir riba butu, gal net ir nepasiektu tokio greicio. Kad maziau varikli apkraut tenka 10km/h vaziuoti.

Paskelbta
5 metru, zemes vidutinio sunkumo, dirbam su forterra 110ag, germinatoriaus dirbant 10km/h greiciu nejaucia.

Tai čia pirma kart važiuojant reikia 12 km greiti laikyt? Prie tokio greičio užkratys negyvai per arima lekiant.

Paskelbta

Tai čia pirma kart važiuojant reikia 12 km greiti laikyt? Prie tokio greičio užkratys negyvai per arima lekiant.

Nekrato jei normaliai suarta, o molius reiktu pirma su balkiu nubraukt ar tankinimo volais ir lyginimo lenta.

Paskelbta

Nekrato jei normaliai suarta, o molius reiktu pirma su balkiu nubraukt ar tankinimo volais ir lyginimo lenta.

Bet turbut nieko blogo neatsitiktu jeigu ir lečiau vienu važevimu su germinatorium, mažiau padargu reiktu ir ko gero kuro sutaupytum.

Paskelbta
Man irgi įdomu. Dar įdomu, kiek Vilius tų zetorių turi.

Pasuk i specagra Tomui tai apie 125 tikrau daug papasakos. del to ir siule man imt 135 modeli.

Gerai kad tau laiko bet yra kas per asaras vagos nemato. Nevienam forumieciui jau yra buve dideliu bedu o kiek ju yra ant lietuvos...... Jei pats vadybininkas sudo nebemala....

Paskelbta
Man irgi įdomu. Dar įdomu, kiek Vilius tų zetorių turi.

Pasuk i specagra Tomui tai apie 125 tikrau daug papasakos. del to ir siule man imt 135 modeli

Kuom jie ten taip jau skiresi tie modeliai idomu,

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...