arturelis Paskelbta Balandžio 6, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 6, 2009 Sveikas , gal yra čia ūkininku ar šiaip žinančių kas augina rapsus JURBARKO, ŠILALĖS rajone. praneškit. dėkui. esu bitininkas, man reikalingi rapsai
arturelis Paskelbta Balandžio 11, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 11, 2009 ar yra čia išvis kas augina rapsus? atsiliepkit jei yra tokių
1221 Paskelbta Balandžio 11, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 11, 2009 manau daugelis cia esanciu augina bet galbut tik keletas tavo isvardintuose rajonuose
voras Paskelbta Balandžio 11, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 11, 2009 ir nei vieno kuris nenaudoja insekticidu rapsu paseliuose
M&M Paskelbta Balandžio 11, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 11, 2009 ir nei vieno kuris nenaudoja insekticidu rapsu paseliuose tai del insekticidu nieko tokio, tokiais atvejais susiskambinama ir bitininkai uzsidaro savo bites, man atrodo taip daroma pries bet koki purskima...
Edvis Paskelbta Balandžio 12, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 12, 2009 ir nei vieno kuris nenaudoja insekticidu rapsu paseliuose tai del insekticidu nieko tokio, tokiais atvejais susiskambinama ir bitininkai uzsidaro savo bites, man atrodo taip daroma pries bet koki purskima... isivaizduokim kas butu jei uzdarytu bitininkas bites esant +30C karsciui..... siulau bitininkui keltis geriau arciau misko o ne i ukininku chemizuotus rapsu laukus
Edvis Paskelbta Balandžio 12, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 12, 2009 ir nei vieno kuris nenaudoja insekticidu rapsu paseliuose tikrai ne visi per zydejima purskia voras nekalbek uz visus
M&M Paskelbta Balandžio 13, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 13, 2009 ir nei vieno kuris nenaudoja insekticidu rapsu paseliuose tai del insekticidu nieko tokio, tokiais atvejais susiskambinama ir bitininkai uzsidaro savo bites, man atrodo taip daroma pries bet koki purskima... isivaizduokim kas butu jei uzdarytu bitininkas bites esant +30C karsciui..... siulau bitininkui keltis geriau arciau misko o ne i ukininku chemizuotus rapsu laukus o tu man parodyk kas purskia kai yra +30 C
arturelis Paskelbta Balandžio 17, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 17, 2009 nenuklyskim nuo temos, tai ar atsiras rapsų augintojų iš mano išvardytų rajonų?
M&M Paskelbta Balandžio 23, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 23, 2009 nenuklyskim nuo temos, tai ar atsiras rapsų augintojų iš mano išvardytų rajonų? sende pasejau 27 ha vasarinio rapso jurbarko rajone kazkur 3km nuo stakiu, ten raudones sen. aisku bus rapsas jei sudigs nes lb jau sausa...
arturelis Paskelbta Balandžio 29, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2009 gal gali parašyti savo numr. bendradarbiautume, ir tau nauda kad mano bitės lankys tavo rapsus ir man gerai. o žieminį rapsą tu augini?
M&M Paskelbta Balandžio 29, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2009 gal gali parašyti savo numr. bendradarbiautume, ir tau nauda kad mano bitės lankys tavo rapsus ir man gerai. o žieminį rapsą tu augini? visas zieminis rapsas apie 200 ha kauno rajone... nr. atsiusiu i privata
arturelis Paskelbta Balandžio 29, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2009 oho. tai jau nemazai ir augini
kapsukas Paskelbta Gegužės 4, 2009 Pranešti Paskelbta Gegužės 4, 2009 Gaus truki bitutes, kol is tokio ploto medu isnes
arturelis Paskelbta Gegužės 4, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gegužės 4, 2009 kas joms ir belieka, visa gyvenimą tik ir dirba
Bulvinykas Paskelbta Liepos 28, 2009 Pranešti Paskelbta Liepos 28, 2009 Nors rapsai sparčiai pinga, bet norisi pabandyt žieminio pasisėt. Su vasariniu daugmaž aišku, mum tinkančią veislę jau radom, dabar sukam galvą ką rinktis iš žieminio. Kiekviena kontora siūlo savo produktus, kainos gan panašios. Turėtume spėt pasėt laiku. Ką rinktis? Ką auginot šiemet?
Algis... Paskelbta Liepos 28, 2009 Pranešti Paskelbta Liepos 28, 2009 Kolkas siemet dar zm. rapsas auga . Veisles yra hibrydines triangle ir titan. Lengvesnem zemem siemet reikes dar pasirinkti harnes. Na bet veisles ir lieka veislemis o didziaja derliaus dali lemia auginimo technologija.
swe Paskelbta Liepos 28, 2009 Pranešti Paskelbta Liepos 28, 2009 seip mums triangle irgi visai patiko da gerai auga digger'is, bet veisle seip manau kiekvienam uki reikia rinktis pagal savo zeme. ir tik bandymu budu turbut
kapsukas Paskelbta Liepos 28, 2009 Pranešti Paskelbta Liepos 28, 2009 Paseta Kwintet ir Kazino, tikino jog skandinaviskos veisles, perziemojo labai gerai, gal augintojas prastas, bet noreciau pakeist sekla. Ziuresim ka kulsim
Zvanas Paskelbta Liepos 28, 2009 Pranešti Paskelbta Liepos 28, 2009 Titan siandien kulem po daugiau nei 4t/ha. Dar turim "libea" ir "dk secure" zemaugi, bus matyt kieno rezultatai geriausi.
voras Paskelbta Rugpjūčio 4, 2009 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 4, 2009 turiu ibrida olano, geras tuom kad neplisineja ankstaros, pernai viena lauka rugpjucio gale tik kuliau, siemet molynuose po lietaus dave antra banga zydejimo dabar margas laukas tai teks palikti nokti, kur zme lengva buvo tai viskas normaliai, nors anas ir setas buvo paskutinem rugpjucio dienom ir dar po monitoriaus
jukis Paskelbta Rugpjūčio 4, 2009 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 4, 2009 Titan siandien kulem po daugiau nei 4t/ha. Dar turim "libea" ir "dk secure" zemaugi, bus matyt kieno rezultatai geriausi. o titan linijine ar hibridas
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti