Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 21 minutes , agronoms pranešimas:

O aš mačiau.Bet pačiam spręsti.Aš tik išsakiau savo nuomonę.

As maciau  kai piktzoles stelbe paseli, tai geriau gal nusipurksti. Ir nesukt galvos del to laikino stambdymo. 
Mano galva geriau svariau o ne, misini kulti ir sukt galva kur padeti

Paskelbta
Prieš 10 valandų, agronoms pranešimas:

O aš mačiau.Bet pačiam spręsti.Aš tik išsakiau savo nuomonę.

Gal yra skirtumas kiek laiko praeina po glyfosato panaudojimo ir sejos? 

Paskelbta
Prieš 13 valandų, agronoms pranešimas:

O lietuviškai galima?😀

Galima ve. 🤓

Iš žodyno:

slimõkas (ślimak). slìmokas.

1. dirvinis šliužas (Agriolimax agrestis) ; Žiūrėk, koks didelis slimõkas grybe įlindęs. 

bužys, būžys
2. dzūkiškai vabzdys, vabalas. utėlė

Paskelbta
prieš 7 minutes , Sauklys pranešimas:

kiek tveria plikas rapsas, 15?

Praktika iš ankstesniu metu rodo, jog tveria. Buvo tada 3dienas iš eilės -15 be sniego ir išgyveno. Aišku, kugelio ištysimas didina rizika dėl šalčio. 

Paskelbta

Sveiki, ka is herbicidu patartut naudot z. kvieciams, dalis lauku is rudens buvo nupurksta Komplet, kita dalis Trimeriu, kadangi buvo daug rapso pabiru, kartu kazkiek apglusino ir lipika su zliuge, bet manau jie atsigaus. 

Paskelbta
prieš 26 minutes , Ovid pranešimas:

Sveiki, ka is herbicidu patartut naudot z. kvieciams, dalis lauku is rudens buvo nupurksta Komplet, kita dalis Trimeriu, kadangi buvo daug rapso pabiru, kartu kazkiek apglusino ir lipika su zliuge, bet manau jie atsigaus. 

Nuo dviskilciu tik po komplet. 
Jai dirses nera

Paskelbta
prieš 28 minutes , Witalikas pranešimas:

Nuo dviskilciu tik po komplet. 
Jai dirses nera

Ta taip, bet kas ka naudoja ar uztenka pvz primus, starane, estet?

Paskelbta
prieš 25 minutes , Ovid pranešimas:

Įvairiai, daug kas žiūri kokios piktžolės laukuose vyrauja. Jeigu bus tik plačialapės bus vienoks herbicidas jeigu turėsi pvz kaip sakė dirsės, turėsi žiūrėt rimtesnį

Paskelbta
prieš 27 minutes , Ovid pranešimas:

Sunku ka pasakyti, neaisku kas vyraus pavasari is zoliu. 
Gal kai kuriu lauku, nereiks visai purksti. 

Paskelbta
On 2025-02-12 at 19:22, agronoms pranešimas:

Patarimas.Nesinori dalint tai visiems{nes  man jų ir niekas dykai neduoda,bet ma jį velnias..)Nenaudokit glifosato pavasarį prieš sėją.Rudenį nežinau.

Naudoju pupose prieš sudygimą eilę metų,  jokio streso augalui nėra, derlingumas tai pat nesiskiria. Tad nematau kodėl reikėtų bijoti. 

Paskelbta
prieš 9 minutes , Bitininkas. pranešimas:

Naudoju pupose prieš sudygimą eilę metų,  jokio streso augalui nėra, derlingumas tai pat nesiskiria. Tad nematau kodėl reikėtų bijoti. 

Kartais buna ir kad pakenkia bet tu nepastebi . Tesiog atima energija . Tai priklauso nuo to ar buna po panaudojimo lietaus ir kokios firmos naudoji . Poveki galma nuspeti is pakitusios formos lapeliu arba lapeliu pabaltavimo . Ten kur purskimas susidubluoja ir nebuna lietaus lapai isvis pabala .

Paskelbta

zliuge turejo 

On 2025-02-18 at 15:46, Ovid pranešimas:

zliuge turejo nuimti komplytas, nebent pavelavai purksti. man zliuge ima PixxaroTM pavasari. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...