Jump to content

Bitininkas.

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Pomėgiai
    Agronomija, Bitininkystė, Gyvulininkystė, Paukštininkystė ir viskas susiję su žemės ūkiu.

Miestas

  • Miestas
    Šiaulių. R

Paskutiniai lankytojai

222 profilio peržiūros

Bitininkas. pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Radau, avena galanda, ir gan nebrangiai .
  2. Sveiki, gal žinote kas ir kur galanda kirpimo mašinėlių ašmenis?
  3. Bitininkas.

    Aviliai

    Na nesutikčiau. Aš pradėdamas bitininkauti taipat nusipirkau daugiaaukščius, nes visi sakė, kad jie daug geresni. Tačiau po dviejų metų teko pirkti kitus avilius, pradedančiajam daugiaaukščiai netinkami , jie tiktu nebent pramoninei bitininkystei, turint kelis šimtus šeimų (mano nuomone).
  4. Bitininkas.

    Nuo ko pradeti?

    Už 10m tranšėjos vandentiekiui iškasimą ekskavatoriumi sumokėjau 50eur. 1 val - 20eur.
  5. Sveiki, turiu labai baikščią avį, ji apsiėriavusi pirmą kartą, su ėriukais labai šiurkščiai elgiasi, nervinga, ėriukai patys dar nelabai pažinda, o avis žmogaus neprisileidžia, norint paimti ėriuką puola, daužosi vienam pamaitinti ėriukų prie tokios laukinės neimanoma. Gal esate turėja tokių laukinų avių, kaip su jomis apsieinate?
  6. Jei norit pradėti, būtinai pradėkit! Aš ir pradžioje dvejojau, bet prisiverčiau ir džiaugiuosi, jau 4 metai bitininkauju. Pradžioje pirkau 3 šeimeles su daugiaukščiais 10 rėmų aviliais. Kaip pradedančiajam, daugiaaukščiai man labai nepatiko, vietos avilyje labai mažai, bites traiškosi, traukiant ir dedant rėmus, lizdas mažas. Dabar pas mane visi aviliai dadano (tradiciniai), tai esu labai patenkitas, aviliai ir gražūs ir patogūs dirbti, o kai bitininkas patenkintas tai ir bites ramios . Patarimas tik nepirkite vienos šeimeles, pirkite 2-3 mažiausiai, aš pirkau rudenį 3 šeimas, man peržiemojo tik 1.. Del šio užsiemimo pelningumo labai abejočiau . Tie kas turi 100 šeimų gal ir gauna tokias pajamas, kad gali iš to pragyventi, bet visiem kas mažiau turi tai tik hobis, kelis eurus pridedantis į piniginę.
×
×
  • Create New...