Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 32 minutes , halitas pranešimas:

Bandžiau komplet'u viemetę miglę apnaikyt, tai kito brudo atsirado. Dirsės nebūdavo iki šiol. Ką dar galima panaudoti? Avoxa?

Avoxa, broadway star, rexade.

Paskelbta
prieš 56 minutes , Remse pranešimas:

Pas mane dirse su sekla atsirado. Scandagra pries kelis metus su rgt reform dave dovanu dirsiu.

Mano laukuose lygiai taip pat per sertifikuota sėkla atėjo, o dabar jau problema. Šiais metai purskiau su avoxa, tai labai sustresavo kviečiai...

Paskelbta
Prieš 11 valandų, AG Paulius pranešimas:

Mano laukuose lygiai taip pat per sertifikuota sėkla atėjo, o dabar jau problema. Šiais metai purskiau su avoxa, tai labai sustresavo kviečiai...

Jei pataikei i termina stresas suveike kaip augimo reguletorius  ir nereiks jo naudoti. Bent jau kaikurie taip daro kad nemažinti derliaus. 

Paskelbta
Prieš 13 valandų, Remse pranešimas:

Pas mane dirse su sekla atsirado. Scandagra pries kelis metus su rgt reform dave dovanu dirsiu.

Nzn ar su sertifikuota atėjo, bet sutapimas, pasėta Scandagros Bright. Logiškai galvojant kombainas turėtų išpūsti, dar valomoji, nebent dirsės sėklos kaip kviečio, nesu matęs.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, halitas pranešimas:

Nzn ar su sertifikuota atėjo, bet sutapimas, pasėta Scandagros Bright. Logiškai galvojant kombainas turėtų išpūsti, dar valomoji, nebent dirsės sėklos kaip kviečio, nesu matęs.

Kitais metais netik dirses bus,bet ir kvietrugiu brighte🤣

Paskelbta
Prieš 3 valandas, halitas pranešimas:

Savo nesėju nelabai aktualu, bet dirsė tai nepatiko. Čia toks fintas gal kad chemija į apyvartą eitų nuo dirsės. Į maišą saują dirsės sėklos ir potencialus klijantas.

Šiaip keista kaip per pasėlių aprobaciją praeina su dirsėm..

Paskelbta
Prieš 13 valandų, Mantas2342 pranešimas:

Šiaip keista kaip per pasėlių aprobaciją praeina su dirsėm..

Tai čia manau tik prielaidą daro,kad su sėkla. Pas mane daugiausia pakraščiuose jos yra, gal palanki gamta, rudenį pasirinktas netinkamas herbicidas, o dabar reik vyniotis iš padėties

Paskelbta
prieš 32 minutes , halitas pranešimas:

Tai čia manau tik prielaidą daro,kad su sėkla. Pas mane daugiausia pakraščiuose jos yra, gal palanki gamta, rudenį pasirinktas netinkamas herbicidas, o dabar reik vyniotis iš padėties

Neprielaida, sc pati pripazino, del dirsiu. 

Paskelbta
Prieš 20 valandų, halitas pranešimas:

dirse kombainas labai gerai renka ir net rekomenduojama vėją pasimaint, jeigu pardavimui :D bet sėklinius laukus su dirsestumdyt čia ne pirmą kartą pasitaikanti, bet skausminga istorija. Kaip ten bebutu, dirsiu jau as pats nemazai turiu ir neaisku nuo ko ju atsirado

Paskelbta
Prieš 4 valandas, Remse pranešimas:

Neprielaida, sc pati pripazino, del dirsiu. 

Nu geras tada, einu tikrint laukų, nes aiškiai veislės susėtos 3 tiekėjų, tame tarpe ir SC. Visos pirktos sertifikuotos😅

Paskelbta
Prieš 2 valandas, halitas pranešimas:

Nu geras tada, einu tikrint laukų, nes aiškiai veislės susėtos 3 tiekėjų, tame tarpe ir SC. Visos pirktos sertifikuotos😅

Tai pernai gal jau ir neturėjo tos bėdos, čia užpernai lyg su rgt reform buvo.

Paskelbta
prieš 29 minutes , panjabis pranešimas:

Pas mane kažkas panašaus, bet ar neturėtų skagenas būt atsparesnis tokiem reikalam?

Pas mane tobakas jau cia ne veisles reikalai manau augalas perejas ne ziemojimo stadijoij kad staigu uzsalima atlaikytu

Paskelbta
prieš 28 minutes , WYCKA/ pranešimas:

Pas mane tobakas jau cia ne veisles reikalai manau augalas perejas ne ziemojimo stadijoij kad staigu uzsalima atlaikytu

Netoli visai yra kito žmogaus laukas. Ten irgi grynas smėlis. Jis sėjo 10 dienų anksčiau, išsikeroję buvo labiau, galimai ir tręšimas gausesnis iš rudens, tai be jokių požymių. 

Paskelbta
prieš 15 minutes , panjabis pranešimas:

Nu pas mane etanoj irgi mažiau tų šviesių lopų, manau veislė turi įtakos.

Čia jau ne šviesūs lopai. Jų pilna visur visose veislėse. Čia vietos, kur amen. Tokių nėra buvę. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...