Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Duncia pranešimas:

Pas mus eiline sausra, is 5 metu kokie 4 m pastoviai maziau krituliu, nei aplink... Pirma foto Attraction, kitos Achim. Kur sleniai dar 3 lapai zali, kitur grudai jau suslikai neisvystiti iki galo

IMG_20240630_103526.jpg

IMG_20240630_112619.jpg

IMG_20240703_081025.jpg

IMG_20240703_080620.jpg

tai pas mus irgi sausra nes zali tik vasariniai 

Paskelbta
On 2024-07-01 at 21:31, Deutz fahr pranešimas:

Purkstuvas su navigacija?

Be, su navigacija turbūt tokie klausimai nekiltų. Pakabinamas, aš ant skersiniu nedariau vėžių, vistiek rata apavažiuoju aplink lauką, po to suki į vėžes ir jei įjungti nepataikai tai lieka koks kušys nepurkšta arba susidubliuoja purškimas. Galvoju gal aplink lauką purkšti puse purkštuvo tai po to būtų aišku, kad purkšta iki traktoriaus vėžių.

Paskelbta
prieš valandą, Zy ūkis pranešimas:

Be, su navigacija turbūt tokie klausimai nekiltų. Pakabinamas, aš ant skersiniu nedariau vėžių, vistiek rata apavažiuoju aplink lauką, po to suki į vėžes ir jei įjungti nepataikai tai lieka koks kušys nepurkšta arba susidubliuoja purškimas. Galvoju gal aplink lauką purkšti puse purkštuvo tai po to būtų aišku, kad purkšta iki traktoriaus vėžių.

Kokio plocio purkstuvas kad sunku pataikyt kada ijungt kada isjungt?

Paskelbta
Prieš 12 valandų, Zy ūkis pranešimas:

beabejo, jog gerai ir teisingai veikianti navigacija nekelia jokiu klausymu,  bet viskas kainuoja didelius, arba labai didelius pinigus :) 

Paskelbta
Prieš 1 valandų, krucius pranešimas:

beabejo, jog gerai ir teisingai veikianti navigacija nekelia jokiu klausymu,  bet viskas kainuoja didelius, arba labai didelius pinigus :) 

Na kaip čia pasakius, naujausias horschas (ir ne vienas) ir tas galulaukėse ar prie stulpų nutrumpinęs javus kaip reikalas.

Paskelbta
Prieš 7 valandas, manttys pranešimas:

as tai po 3-4 sav

I rapsa po savaitgalio - siandien i kooperatyva pirma fura jau atveze ir maciau suvalkieciai siandien jama jau. Kvieciai jei tokia siluma laikysis tai manau dvi savaites .....

Paskelbta
prieš 3 minutes , dzipas pranešimas:

I rapsa po savaitgalio - siandien i kooperatyva pirma fura jau atveze ir maciau suvalkieciai siandien jama jau. Kvieciai jei tokia siluma laikysis tai manau dvi savaites .....

Pries valanda pas uosve tikrinom invigo 2020  5,6  dregme😀

Pas mane dk exide ir arnoldas po 10 -11 bet pas mane dar yra žaliu daug stiebų ir ankšterų jei spesiu pasiruost kombaina gal trec pabandysiu po pietų

Paskelbta
Prieš 2 valandas, dzipas pranešimas:

Jau kviečio varpos linksta pas mus. Kažin ar 2sav reikes 

Paskelbta
Prieš 15 valandų, Amber pranešimas:

Pas mane dk exide ir arnoldas po 10 -11 bet pas mane dar yra žaliu daug stiebų ir ankšterų jei spesiu pasiruost kombaina gal trec pabandysiu po pietų

Sveiki, kaip Arnoldas rapsas , nekaprizingas ?

Paskelbta
Prieš 17 valandų, Amber pranešimas:

Šiandien ryte elevatoriui tarp 6 ir 10 drėgmės rapsą vežė. 

Paskelbta
Prieš 20 valandų, Just John pranešimas:

Sveiki, kaip Arnoldas rapsas , nekaprizingas ?

Net nezinau. Primi metau sejau. Po zirnių gavosi. Ir tam paciam laukia dk exidet arnoldas po zieniu 15ha exidet ir 15 ha tik po vasariniu mieziu.  Tai arnoldas vizualiai daeidinėja pirmiau. Bus aiskiau kai nukulsiu kuri geriau. Bet siemet pasemias visa sekla tik dkexidet.

Paskelbta

Aš sendiena bandysiu ziuret kas  gaunasi. Vakar kombaina paruošiau tai galima bandyti bus. Jei bus perdregni vaziuosiu uosvei padeti nes vakar vežė 6-7dregmes tai sendiena bus 5 kaip uoga

Paskelbta
On 2024-05-15 at 11:32, Quattro pranešimas:

Kad jau apie bandymus, tai prasom maniskis. Kvieciu pabiros po pernai krusos, ~ 08 15 isbarstyta pupu/avizu/zirniu misinys ~50kg/ha ir suskusta diskiniu. Pavasari 200 kg/ha salietros, 200 kg/ha 27-6-6, sulfato 70 kg/ha ir 2 purskimai nuo zoliu. Jokiu augimo reguliatoriu, fungicidu, mikro ar pan. ir planuoju daugiau iki kulimo nieko su jais nedaryt. Kolkas atrodo taip. Teoriskai tureciau nieko nekult, kokia bus realybe neuzilgo pamatysim :)

1.jpg

2.jpg

Rezultatas:  4.6 t/ha, etana

IMG_20240719_210040.jpg

IMG_20240719_210048.jpg

Untitled.jpg

Paskelbta
On 2024-07-20 at 23:10, Quattro pranešimas:

Rezultatas:  4.6 t/ha, etana

IMG_20240719_210040.jpg

IMG_20240719_210048.jpg

Untitled.jpg

Čia geras rezultatas? Pas mane vienam lauke etana: 2022m po rapso 6t/ha-1 fungicido purškimas 170N, 2023m 8t/ha-1fungicido purškimas 170N, 2024m 8,1t/ha-2 fungicido purškimai 180N.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...