Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 12 minutes , jaunasis21 pranešimas:

170g/l azoksistrobino, ir 120g/l protiokonazolo siūlau mixą, kaina apie 30e+pvm mixo..  Strobikas nuo dryžligės, protio nuo septariozės, iki plyštant lapamakštei ramus. 

Per daug man čia skaitymo,davai sakyk produktais,kad ir iš AK

Paskelbta
Prieš 5 valandas, Robertas08 pranešimas:

Nu sumixuot tai čia ne mano galvai. O jei iš BA Priaxor ?

Nors kontora nelabai svarbi.

Aš dabar dedu tazer 0,6-0,7, protendo 0,4 ir  augimo reguliatoriu optimus 0,4. Realiai gan stipru gaunasi kai pirmam purškimui nuo ligų.... 

Paskelbta
prieš 26 minutes , gediminaske pranešimas:

Aš dabar dedu tazer 0,6-0,7, protendo 0,4 ir  augimo reguliatoriu optimus 0,4. Realiai gan stipru gaunasi kai pirmam purškimui nuo ligų.... 

Bandysiu ir aš šį mixa.

Paskelbta
Prieš 4 valandas, Jaunasis321 pranešimas:

Pas mane šiemet tręšimas ant 4-5 t/ha tai manau bus fungicidas tik ant vėliavinio. Kažin ar verta daugiau investuot…

Pasižiūri į kainas biržoje ir gaunasi kad šiemet purškimai nuo ligų kapeikos :icon-wink:

Paskelbta
Prieš 8 valandas, Witalikas pranešimas:

Stebūklis darai, nebūsi kartais magas :D 

Ne, ne magas bet jie man streso kėlė nemažai, tankumas buvo toks ant ribos praktiškai pagrindiniai stiebai bet manau ką galėjau padaryt tą padariau, tik negalima uždelst reik dirbti nuo ankstyvo ryto :icon-wink: P.s. receptą žinai :icon-rolleyes:

Paskelbta
prieš 11 minutes , ceck pranešimas:

Ne, ne magas bet jie man streso kėlė nemažai, tankumas buvo toks ant ribos praktiškai pagrindiniai stiebai bet manau ką galėjau padaryt tą padariau, tik negalima uždelst reik dirbti nuo ankstyvo ryto :icon-wink: P.s. receptą žinai :icon-rolleyes:

Tai žinoma, jai nedirbsi ir neturėsi. ;) 

Paskelbta
prieš 12 minutes , Duncia pranešimas:

Kvieciai 32-33 tarpsnis, tempo 0,3 ir cc 0,5 l jau suvelvau. Kaip manot taikant i 6 - 7 t purksiant tik tempo gelbes skagenui? Ar veliau su kokiu medax max dar lekti? 

skagenui tikrai nepamaišys papildomi patrumpinimai.. bet daug priklausys ir nuo aplikybių, ar pakliūsi į koki škvaliuką :)

Paskelbta

O kai palis grauši save, kad palikai likimo valiai?

Gerai, kad šalta, bent neiškepa.

Viskas bus gerai, nelyja nes ne visi dar pasisėjo  turbūt.

Paskelbta

ligu kaip ir nesimato tai galvojau ant veliavinio 1 purskima ir viskas, bet dabar ir slapia jau kelinta diena ir rodo ateinancia savaite kritulius kasdien, koks ekonominis variantas prasipurkst profilaktiskai?

Paskelbta

likimo valiai nepalikti, tiesiog stovi vietoje išsigandę ir tiek. uglius atmetinėja jau dabar. nesu stiprus agronomas, gal ir įmanoma būtų viską kita linkme pakreipt, bet tik ne su vadybininkų pagalba

Paskelbta

Kai sausra būtinai purkškite karbamido tirpalą.

Užtenka ir 5 kg į ha, vien tam, kad vyktų fotosintezė ir augalas nemirtų. Jei ištiesų laukuose dabar šikna, gelbėkit su karbamidu, padeda!

Paskelbta
prieš 39 minutes , voras pranešimas:

Kai sausra būtinai purkškite karbamido tirpalą.

Užtenka ir 5 kg į ha, vien tam, kad vyktų fotosintezė ir augalas nemirtų. Jei ištiesų laukuose dabar šikna, gelbėkit su karbamidu, padeda!

Derliaus priedas apie 400kg. Laiko patikrinta. Geriausia darbus atlikti dienos metu kai vyrauja +25 ir daugiau.

Paskelbta
prieš 34 minutes , jaunasis21 pranešimas:

Derliaus priedas apie 400kg. Laiko patikrinta. Geriausia darbus atlikti dienos metu kai vyrauja +25 ir daugiau.

O tai kodiel čia iš žmogaus kaip ir isijuokei. 

Paskelbta
Prieš 3 valandas, ramas 1 pranešimas:

Lietutis pakeite stipriai kvieciu bukle i geraja puse ,jau buvau susitaikes su mintimis apie 4-5 tonas ,bet akyse atsigavo ypac lengvose zemese.

Tikimės penktadieni šeštadieni palis. Nes nuo  balandžio 25iki dabar 10mm tik. Smėliuose jau tušti lopai 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...