Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 8 valandas, Išradėjas pranešimas:

Gal siuo metu nekalbam apie derliaus prieda o apie tai kaip neleisti paseliui sunykti.O gal pas jus dregmes pakanka?......

Reikia apgauti augala . Per lapus pamaitinti visom medziagom kurios reikialingos butent tai fazei . Butina nepadauginti ir jokiu augimo reguliatoriu

Paskelbta
prieš 11 minutes , zetor1 pranešimas:

Purskiai nuo zoliu jau?

O ar verta? Bent pas mane yra padygusiu, bet labai vangiai auga, ar nebus taip kad nupurskus dabar reiks vėl perpurkst po lietaus.  

Paskelbta
prieš 7 minutes , Juodas pranešimas:

O ar verta? Bent pas mane yra padygusiu, bet labai vangiai auga, ar nebus taip kad nupurskus dabar reiks vėl perpurkst po lietaus.  

Retam pasėlyje gali vėliau pridygti piktžolių, bet normalaus tankumo pasėlius reikia purkšti. Dauguma herbicidų yra registruoti ik BBCH 32. 

Paskelbta
prieš 7 minutes , Witalikas pranešimas:

Lietaus ir bus azoto. Tada butu galima ir zoles zudyti. Yra ju bet ner gausu. Net nzn ka cia daryti su herbicidiniu purskimu. Pusti ar laukti dar kito savaidgalio lietaus. Kuris kaip  visad prapuls :/

BC80FA9E-D749-4FA8-89D1-5B295287BC3B.png

606CF002-E267-4D4C-9FFE-BEB6678847BF.jpeg

A7034BA4-5351-4C2A-BCAF-BCBC504B9111.jpeg

Su kuo ismatuoji? 

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Juodas pranešimas:

Pas mane nemazai kvieciu uzdengia zeme tai jai dar lauksi o paskuo lietus ar koks vejas tai ziurek kad jau velevinis lenda :)

Paskelbta

Sveiki. Noriu paklausti ,kaip darot? Dabar būtų gerai nupurkšti nuo žolių, bet kai taip sausa ar verta? Pas mus dar nenusimato lietaus kone visą savaitę, tai net nežinau. Per sausrą turbūt efektyvumas herbicido bus žemas?

Paskelbta

jei nupurkši dabar, po lietaus teks perpurkšt, kadangi sudygs naujos piktžolės. Asmeniškai nematau bėdos bent savo laukuose - viena kita žolė, matyt turėjo įtakos vėlyva sėja ir pabirų purškimas glifosatu. Plius nepalankios sąlygos, herbicido veikimas bus labai susilpnėjęs. Gavus normalaus lietaus pasėliuose prasidės žiaurus augimas, todėl pirmiau žadu naudot augimo reguliatorius (jei bus pakankamai drėgmės), o vėliau herbicidus. Aišku viską gali pakoreguoti gamta.

Paskelbta

Na pas mane žolės tai yra, nes rudenį nepurškiau, kad kur ne kur būtų, tai tikrai laukčiau, bet dabar valgo kas ir taip sunku be paimti augalui. Bet jei efektas mažas tai tada vėl blogai.

Paskelbta
prieš valandą, zetor1 pranešimas:

As tokius kitos savaites pradzioje purksiu nebelauksiu lietaus 

20190427_074005.jpg

20190427_074017.jpg

Kai kur žada šalnas kitą savaitę, ar į tai nesukti galvos? Čia aš dėl purškimo herbicidu? 

Paskelbta
prieš 22 minutes , darstiga pranešimas:

Kai kur žada šalnas kitą savaitę, ar į tai nesukti galvos? Čia aš dėl purškimo herbicidu? 

Jo maciau reiks ziureti is vakaro ka pranesa

Paskelbta
prieš 8 minutes , Vilius pranešimas:

Bent jau mūsu kraštas liks ir be pirmo ir be antro trumpinimo. Nupučiam nuo žoliu ir vsio. Nuo ligų chemija ir kita met atidedam 

Aš tai purkšiu, bandysiu rizikuot ccc su mikro prieš gerą sav paduota tai vaizdas sakyčiau nepablogėjo, o pagerėjo .

Paskelbta
prieš valandą, Mantas2342 pranešimas:

Aš tai purkšiu, bandysiu rizikuot ccc su mikro prieš gerą sav paduota tai vaizdas sakyčiau nepablogėjo, o pagerėjo .

Kontrolę palikai ar šiap visas laukas pagerėjo, nes visiem kyla po truputi tiek rapsai tiek javai, traukia dar drėgmę iš giliau gal

Paskelbta
prieš 11 minutes , sigitass pranešimas:

Kontrolę palikai ar šiap visas laukas pagerėjo, nes visiem kyla po truputi tiek rapsai tiek javai, traukia dar drėgmę iš giliau gal

Pora vėžių palikau vienam laukelį tai nelabai kuo skiriasi.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...