Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta

Gal patartumet kur ieskoti piktzoliu knygeles, kad matytus kaip atrodo jaunos piktzoles? Kazkur nukisau kazkokios firmos knygele ir nebepazistu zoliu :icon-neutral:

Instituto bibliotekoje Dotnuvoje . 

Paskelbta

Instituto bibliotekoje Dotnuvoje . 

Tušinių namie jau tiek, kad reikia atskiros lentynos spintoj. Pats laikas firmoms keisti dovanėles ir pereiti kad ir prie tų pačių knygelių piktžolėms, ligoms ir kenkėjams pažinti. Būtų pravartu visiems.

Paskelbta

Susimoviau gatavai. Ant tiek jau priprasta prie IT, kad knygas visas guldau į spintas net nepažiūrėjęs pavadinimų. Nu ir žiūriu po Kalėdų iš tikro guli spintoj stora vieno žinomo profesoriaus knyga apie augalininkystę LA dovanojo ir kita nebloga knygutė gauta iš BASF: ,,svarbiausios žemės ūkio piktžolės, pažinimo vadovas''. Taip kad, jei kas neturi, tereikia ko gero kreiptis į atitinkamus konsultantus.

Paskelbta

Seta rugsejo 6 d, 270 vnt/m2 - 150kg, po rapso i skutima.

Tokia seja dar karta irodo, kad sejant anksti, sutaupoma seklos saskaita, o rezultatas gaunamas manau net geresnis. 

Paskelbta

Linas Agro Kalėdoms padalino labai šaunių knygų šiemet. Tik dar nebuvo kada paskaityti rimčiau. Turėtų būti ir piktžoles ten...

Cia tik apie atskiru kultūrų auginimą, o apie konkrečias piktžoles su paveiksliukais nera.

post-1481-0-58127400-1457085937_thumb.jpeg

Paskelbta

Taip siandien atrodo mano kvieciai pirmos sejos. Gal atspesit kokia norma seta? :)

Ar buvai isroves? As sendien aplankiau savo, isroviau ir matau vegetacija jau seniai prasidejus , sakny leidzia kokiu 1-1.5cm. Taip pat pamėlę kaip ir tavo-manau del zemos temperaturos fosforo nepasisavina, o gal klystu. Taigi kvieciai jau pabude. As taip pat esu tokios nuomones kad daugiau kaip 200kg nereikia seti, nebent velyva seja, sunkus dirvozemis ar kt.

Paskelbta

Ar buvai isroves? As sendien aplankiau savo, isroviau ir matau vegetacija jau seniai prasidejus , sakny leidzia kokiu 1-1.5cm. Taip pat pamėlę kaip ir tavo-manau del zemos temperaturos fosforo nepasisavina, o gal klystu. Taigi kvieciai jau pabude. As taip pat esu tokios nuomones kad daugiau kaip 200kg nereikia seti, nebent velyva seja, sunkus dirvozemis ar kt.

Buvau isroves, auga jau kaip pasiute sakneles :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...