arimas Paskelbta Liepos 9, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 9, 2009 Sauliau, siuo klausimu stipriai pavelavai, steiku kepimo varzybos Lietuvoij seniai vyksta, as pirkau peciu steikam kept, pasirodo Lietuviu uzpatentuotas, bet kepa l.gerai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mislau5 Paskelbta Liepos 9, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 9, 2009 Šiuo metu kai reikia populiarinti pardavimus iš ūkio ir propaguoti ne užšaldytos iki kaulo,o atvėsintos jautienos vartojimą,būtų įdomu pašnekėti apie jautienos steikus.Juk jautieną valgyti daug sveikiau.Gal pasidalintumėte savo mintimis ir receptais kaip išsikepti skanų steiką .. kilo idėja. Kodėlgi nesuorganizavus Jautienos Didkepsnių kepimo Čempionato Pradžiai forumiečiu paskui ką gali žinot... Po javapjūtės ir rudeninės sėjos susirenkam ir degustuojam. Ŗicardaas įsteigia priza už skaniausią kepsnį (pvz jaučio kumpį ) Palaikau - labai gera ideja. Ir reklama! Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Liepos 9, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 9, 2009 tik vat klausimas kokia nauda is to ciampionato Ricardui ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Liepos 9, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 9, 2009 Na Ricarda as tik paeerzint norėjau Tipo jei jau užsiiėmei jautienos propagavimu .... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardaas Paskelbta Liepos 9, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 9, 2009 Na nereikia manęs erzinti Kol kas ūkis per mažas kad tokius čempionatus galėčiau rengti,dar reikia pasitempti...o va kaip dalyvis tai sutikčiau pabūti. Kitas dalykas kad sunkoka su tuo skerdimu,šnekėjau su žmogumi kuris prekiavo Panevėžio turguje kokybiška jautiena,pasak jo nėra pirkimo.O ką daryti jei bulius paskerstas Gal nugarinę,išpjovą,na dar kumpius kas nupirks,o ką daryti su likusia mėsa Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Liepos 9, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 9, 2009 Į dešras pamaišius su kiauliena. Čia atsakymas į klausimą ką su likusia mėsa daryti. O dėl to dalyko kurį taip skambiai pavadinau čiampionatu, pavadinkim taip: ruošiu dirvą sekančiam forumiečių suvažiavimui Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jurgita32 Paskelbta Liepos 10, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 10, 2009 Shaulini, ar pats darai desras? Nes kai man lieka jautienos tai siap pati sau desras darau, nes didele seimyna turiu.Ir jei darai tai po kiek prekiauji? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Liepos 10, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 10, 2009 Laaaabai senai nedariau (nėra norinčių su žarnom terliotis) kažkaip žmonos giminėj niekas tokių dalykų nevertina (žemaičiai ką norėt). Reiktu jau važiuot pas dėčkų suvalkijon pasistažuot jei vėl sugalvočiau daryt. Šeip tai kiaulioką kai pripjaunam tai viską į šaldiklį na dar šiek tiek kumpiukų lašinukų pasirūkinam Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jurgita32 Paskelbta Liepos 10, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 10, 2009 as tai pasiterlioju, bet kad nori ir pazystami pirkti tokiu tikru produktu, tik va beda, net neisivaizduoju kaino kg.? O dedu tik jautiena ir kiauliena??? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arunis Paskelbta Liepos 10, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 10, 2009 Laaaabai senai nedariau (nėra norinčių su žarnom terliotis) kažkaip žmonos giminėj niekas tokių dalykų nevertina (žemaičiai ką norėt). Reiktu jau važiuot pas dėčkų suvalkijon pasistažuot jei vėl sugalvočiau daryt.Šeip tai kiaulioką kai pripjaunam tai viską į šaldiklį na dar šiek tiek kumpiukų lašinukų pasirūkinam ee bahurs cia biski ne i tema, bet kuo tau zemaiciai nepatinka Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Spalio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 22, 2009 Tai kaip dėl to mėsytės pakepimo? Arimas gerą pečių turi mėsytės manau suorganizuosim, tik laiką nutariam Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EKOTomass Paskelbta Spalio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 22, 2009 tai ce organizuojat saskrydi? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
siurnosferma Paskelbta Spalio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 24, 2009 Sveiki, as labai trumpai, visiskai neblogai vyksta prekyba is namu , kai susirenka pirkieju kiekis vienam jautukui. Ipakavimas po 10kg. Tenai paketai vienodi ir mesa is viso jaucio isdalyta po lygiai/ 1kg-25lt. Pirkejai patenkinti . (Parduodama mesa ,o ne skerdiena) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vaidasj Paskelbta Spalio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 24, 2009 Tai kaip isskirstai fileika karbonadas kumpiuka ir kotletine Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
cervus7 Paskelbta Kovo 15, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 15, 2011 Štai keli patarimai kaip iškepti gerą steiką, gal pravers Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardaas Paskelbta Gegužės 21, 2011 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 21, 2011 "Skysta mėsa - skysta sveikata": http://www.lrytas.lt/-13059060381304140 ... eikata.htm Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardaas Paskelbta Kovo 23, 2013 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 23, 2013 "Lietuviška jautiena - šveicarų stalui": http://www.lzinios.lt/Rinktiniai-straip ... aru-stalui Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Kovo 24, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 24, 2013 "Lietuviška jautiena - šveicarų stalui":http://www.lzinios.lt/Rinktiniai-straip ... aru-stalui Ričardai, iš tavęs pirkčiau ko nors panašaus porą kg. Žinoma, pirkčiau ir daugiau, bet po sušaldymo steikas jau toks tikrai nebus... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardaas Paskelbta Kovo 29, 2013 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 29, 2013 "Lietuviška jautiena - šveicarų stalui":http://www.lzinios.lt/Rinktiniai-straip ... aru-stalui Ričardai, iš tavęs pirkčiau ko nors panašaus porą kg. Žinoma, pirkčiau ir daugiau, bet po sušaldymo steikas jau toks tikrai nebus... Kol kas per mažas ūkis kad pradėt prekiauti iš ūkio... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Kovo 30, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 30, 2013 Na, reikia skersti "savo reikmėms " ir dalintis per pusę.... Pusę pačiam suvartoti, o pusę staigiai parduoti... klientų ratą suformavus.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardaas Paskelbta Kovo 30, 2013 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 30, 2013 Tai tas ir yra kad reikalavimai įdomūs...vienas ūkininkas oficialiai įsirengė išpjaustymo cechą su visa įranga,su ES parama...projekto vertė 110 000Lt,na pusę tos sumos ES dengė. Girdėjau kitas ūkininkas įsirengė tvarkingą patalpą bet tik už savo pinigus,išleido tik 15000Lt...aišku skerdžia "savo reikmėms" Avininkystės temoje Miguelis gerai rašė kad kai pasidomėjo Rietave kokie reikalavimai,tai neržaveikinio konteinerio už 10 000Lt užsireikalavo... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Kovo 30, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 30, 2013 Esu statęs skerdyklą kiaulėms 2003... tada dar iš viso prieš įstojimą visiškas išprotėjimų reikalvimų bumas buvo.... Priimant buvo vietiniai vet. reikalautojai ir vokietis su airiu, kaip ES inspektoriai... Gražiausia buvo, kai mūsiškiai krito kryžiumi, kad taip negalima, o tuodu inspektoriai nieko blogo tame nematė.... Tik savo reikmėms, ir ne kitaip.... Kitu atveju, tikrai ofisų planktonas papjaus... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M.K. Paskelbta Kovo 30, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 30, 2013 "Lietuviška jautiena - šveicarų stalui":http://www.lzinios.lt/Rinktiniai-straip ... aru-stalui Ričardai, iš tavęs pirkčiau ko nors panašaus porą kg. Žinoma, pirkčiau ir daugiau, bet po sušaldymo steikas jau toks tikrai nebus... Kol kas per mažas ūkis kad pradėt prekiauti iš ūkio... Tai kaip tik kai mazas ukis tai ir apsimoka pardavinet saviem klientam. Yra keletas buliu ir juos pvz skerdi kas tris ar du menesius kai susirenki tiek uzsakymu, kad ji visa isdalintum. O jei buliu turi koki 20 tai cia jau tikrai sunku butu susirast tiek pirkeju, kad per metus visus parduotum, o zaist, kad dalis i skerdykla, dalis klientam tai manau tik papildomas vargas ir dar kainos neissideresi su mazu kiekiu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zombis Paskelbta Lapkričio 11, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 11, 2013 Jei kartais kam nors įdomu: Lapkričio 16d, šeštadienį, į Kauną, pro Uteną,Ukmergę,Jonava vešiu parduoti Angusų veislės telyčios mėsyte pardavimui. Mano tel.nr. 861760021 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti