ricardaas Paskelbta Vasario 9, 2009 Pranešti Paskelbta Vasario 9, 2009 Šiuo metu kai reikia populiarinti pardavimus iš ūkio ir propaguoti ne užšaldytos iki kaulo,o atvėsintos jautienos vartojimą,būtų įdomu pašnekėti apie jautienos steikus.Juk jautieną valgyti daug sveikiau. Gal pasidalintumėte savo mintimis ir receptais kaip išsikepti skanų steiką Jie atsiranda jau ir mūsų restoranuose ir žmonėms patinka...gal ne už kalnų tas laikas kai pamiršime šašlykus iš kiaulienos ir imsime kepti steikus per iškylas,kaip kad amerikonai daro...
shaulinis Paskelbta Vasario 9, 2009 Pranešti Paskelbta Vasario 9, 2009 ne tik amerikonai (taip kaip amerikonai daro geriau nedaryt steiką turiu omenį) gera idėja aš už, gal kas parduot jau siūlot? imčiau Dėl receptų tai vienas svarbiausių dalykų pati mėsa, gyvulio veislė (pvz angusų). dėl paruošimo, bent jau mano stilius -laisva improvizacija
yogop Paskelbta Vasario 9, 2009 Pranešti Paskelbta Vasario 9, 2009 prisimenu vasarą, kaip mėsytė ant žarijų ėjo, tai seilės varva Šiaip gali receptėlių internete gali rasti, pats neprisimenu, nes ką randu, tinka dedu
ricardaas Paskelbta Vasario 9, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Vasario 9, 2009 Šaunu shaulini kad atsiliepei Kaip tik tikėjausi tavo nuomonę išgirsti nes dirbai ir gyvenai Amerikoje,o ten be steiko savaitgalį nelabai išsiverčia...teko skaityti kad vienas amerikonas krepšininkas kai gyveno Panevėžyje,skundėsi kad nėra kur nusipirkti geros mėsos steikui... Ką blogo amerikonai daro kepdami steikus Parduot mėsos kol kas neturiu,gal bus vėliau...Beje parduotuvėje mačiau kad jautienos filė brangi,75 ar 85 Lt/kg,tiksliai nebepamenu. Gal parašytum apie receptus,kokios veislės skanesnė mėsa,kokia mėsa naudojama steikams Ar tik nugarinės išpjova-filė ar dar kokią kitą galima naudoti
shaulinis Paskelbta Vasario 9, 2009 Pranešti Paskelbta Vasario 9, 2009 ten dažniausiai ima pusfabrikačius arba pila gatavu marinatu (su visais natrio gliutamatais) ir kepa, mėsos gadinimas sakyčiau P.S prie steiko labai svarbu tinkamas vynas (rekomenduočiau Argentinos radonus jie šeip sunkūs, bet prie jautienos kepsnio pats tas)
Bulvinykas Paskelbta Vasario 9, 2009 Pranešti Paskelbta Vasario 9, 2009 Man visai patiko žalia mėsytė ant lavos akmenų pasikept. Be jokių pagardų. Žolikės kokios priedo i viskas.
shaulinis Paskelbta Vasario 9, 2009 Pranešti Paskelbta Vasario 9, 2009 Man visai patiko žalia mėsytė ant lavos akmenų pasikept. Be jokių pagardų. Žolikės kokios priedo i viskas. Būtent žolikių (pvz čiobrelių ar bazilikų ar panašiai ), česnakiuko citrinos rūgšties, aliejaus te tau ir marinatas
arunis Paskelbta Vasario 10, 2009 Pranešti Paskelbta Vasario 10, 2009 Man visai patiko žalia mėsytė ant lavos akmenų pasikept. Be jokių pagardų. Žolikės kokios priedo i viskas. Būtent žolikių (pvz čiobrelių ar bazilikų ar panašiai ), česnakiuko citrinos rūgšties, aliejaus te tau ir marinatas labai sudetingai cia ziupsnelis druskos ir pipiriuko cesnako skiltele, kelesdesimt minuciu kad prisitrauktu ir ant keptuves, aliejaus nereikia sugadina visa skoni pradejo keisti spalva verti kita puse ir skanaus. bent man skaniausia kai steike randi kraujo
K_Nerijus Paskelbta Vasario 10, 2009 Pranešti Paskelbta Vasario 10, 2009 Man visai patiko žalia mėsytė ant lavos akmenų pasikept. Be jokių pagardų. Žolikės kokios priedo i viskas. Būtent žolikių (pvz čiobrelių ar bazilikų ar panašiai ), česnakiuko citrinos rūgšties, aliejaus te tau ir marinatas labai sudetingai cia ziupsnelis druskos ir pipiriuko cesnako skiltele, kelesdesimt minuciu kad prisitrauktu ir ant keptuves, aliejaus nereikia sugadina visa skoni pradejo keisti spalva verti kita puse ir skanaus. bent man skaniausia kai steike randi kraujo Kitam forumieciu susitikimui ruosim steika
dyras Paskelbta Vasario 13, 2009 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2009 bent man skaniausia kai steike randi kraujo O tu kartais ne VAMPYRAS
cervus7 Paskelbta Vasario 13, 2009 Pranešti Paskelbta Vasario 13, 2009 bent man skaniausia kai steike randi kraujo O tu kartais ne VAMPYRAS Yra tokių, kuriems net nesvarbu ar šašlykai kepti ar visai ne Kiekvienam savo
Usurinis Paskelbta Vasario 20, 2009 Pranešti Paskelbta Vasario 20, 2009 Be rudens anguso nugarinės niekaip nepadarysiu, o kur kitur gauti nežinau.
1221 Paskelbta Kovo 3, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 3, 2009 zinau kur gauti kaimynas apie 100 angusu laiko gal duoti kordinates?
shaulinis Paskelbta Kovo 3, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 3, 2009 Gal parašytum apie receptus,kokios veislės skanesnė mėsa,kokia mėsa naudojama steikams Ar tik nugarinės išpjova-filė ar dar kokią kitą galima naudoti aisku geriausia skaitoma Angus, ne tik ispjova, labai einamas dalykas T bone ty mentes steikas dazniauisiai tai jau king size Na dar chops'ais visokie einamas dalykas kiaules tai karka riekutem supjausto (gal kas zinot kur tokias pjaustymo stakles gaut ) jautienos irgi tokiu dalyku buna tik nelabai isivaizduoju kokio amziaus versioku kojas pjausto ir per kuria vieta, kad tuks pamanomo dydzio gaunasi
yogop Paskelbta Kovo 22, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 22, 2009 Nu va savaitgalį išnarpliojom 600kg Šarolė veislės buliuką, bus mėsytės steikam, guliašui. Kas patiko, kad labai nedaug plėvių, kraujagyslių. Galima sakyt, vien raumenys ir kaulai, mėsa tai gražesnė už kiaulieną
ricardaas Paskelbta Kovo 22, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 22, 2009 Pats augini buliukus ar pirkai
shaulinis Paskelbta Kovo 22, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 22, 2009 Šį savaitgalį išbandžiau nauja marinatą (anksčiau tikio nedariau) imbiero (na netaupant taip, bet ir nepersistengiant) citrinos sulčių, na ir pagal pageidavimus druskytes, pipiriuku, aliejus kaip nešančioji konstrukcija tai taip gera stiklinę. Visą ta reikalą i plakiklį, kelios sekundės ir gaunasi į majonezą panaši masė, tik kiek skystesnė. Tiesa dar bandžiau ir gvazdikelių antrą dozę darydamas įdėt. Užtenka keliu minučių bet visai nieko ir kai visai nakčiai palieki. Man patiko, galit pabandyt. Imbiera bandžiau todėl, kad jis minkština mėsą ir naudojant protingom dozEm visai nebloga prieskoni duoda
yogop Paskelbta Kovo 22, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 22, 2009 ats augini buliukus ar pirkai tėvukas turi fermą su mėsiniais,nei pirkom nei nepirkom gaunasi Šį savaitgalį išbandžiau nauja marinatą (anksčiau tikio nedariau) imbiero (na netaupant taip, bet ir nepersistengiant) citrinos sulčių, na ir pagal pageidavimus druskytes, pipiriuku, aliejus kaip nešančioji konstrukcija tai taip gera stiklinę. Visą ta reikalą i plakiklį, kelios sekundės ir gaunasi į majonezą panaši masė, tik kiek skystesnė. Tiesa dar bandžiau ir gvazdikelių antrą dozę darydamas įdėt. Užtenka keliu minučių bet visai nieko ir kai visai nakčiai palieki. Man patiko, galit pabandyt. Imbiera bandžiau todėl, kad jis minkština mėsą ir naudojant protingom dozEm visai nebloga prieskoni duoda o ant žarijų kepei, ar orkaitėj?
gatawas Paskelbta Kovo 22, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 22, 2009 Rib eye man labiausiai patiko ten uz juru mariu O siaip tem juos patiekia su bulvem darzovem ir keptais svogunais. Plonuoju uzsukti kaune kada i Steikhausa. Nes visur kitur ant lietuvos tai tik steiku parodijos uz steiku kaina Normalus steikiukas 15-18 doleriu. JAV. Tai cia uz beveik ta pati gauni koki gabala mesos paskrudinta ir tipo steikas
ricardaas Paskelbta Kovo 22, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 22, 2009 Net įdomu pasidarė...kiek Lietuvoje kainuoja porcija steiko
shaulinis Paskelbta Kovo 22, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 22, 2009 Paskutini karta 86lt palikau Vilniaus oro uoste. O seip Kedainiuose grejaus name visai neblogi budavo, nezinau kaip dabar.
ricardaas Paskelbta Kovo 22, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 22, 2009 Paskutini karta 86lt palikau Vilniaus oro uoste. O seip Kedainiuose grejaus name visai neblogi budavo, nezinau kaip dabar. kokia kaina už porciją...maždaug kiek gramų jautienos išpjovos gali sudaryti vieną porciją Šiaip 85Lt kainuoja 1 kg jautienos išpjovos.
shaulinis Paskelbta Kovo 22, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 22, 2009 Tai cia tik vilniaus oro uoste tokios kainos ir tiesa sakant nieko ipatingo, normaliai uz 36-39 lt P.S atsakinejau i Yogop klausima surasiau ilga issamu, bet nepraejo tai trumpai si kart orkaitej kita savaitgali minsiu i kaima ant zariju bandyt
yogop Paskelbta Kovo 22, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 22, 2009 steakhouse kaune, tai apie 30lt jautienos steikas
Usurinis Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 "Saulės mieste" Mambos picoje teko ragauti "Portugališką kepsnį" kaina 19 Lt už porciją, vertas dėmesio, rekomenduoju. Tiesa nors rašo kad nugarinė, bet tai iš kumpio mėsytė, bet aš pirščiukus apsilaižiau.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti