Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 1,8k
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta
norejau pasiteirauti ar tiesa, kad norint dalyvauti Modernizavimo programoje supaprastinta forma, reikia kad ukis butu ne jaunesnis kaip 2 metai (reikalinga ne maziau 2 metu patirtis)

Ūkis turi būti įregistruotas ne vėliau,kaip prieš 2 metus.

Paskelbta
norejau pasiteirauti ar tiesa, kad norint dalyvauti Modernizavimo programoje supaprastinta forma, reikia kad ukis butu ne jaunesnis kaip 2 metai (reikalinga ne maziau 2 metu patirtis)

tai gautusi tik jauniem, kas naujai (iki dvieju metu) ukininkauja? Kazkaip neitiketina. As apie modernizavima (150 000 Lt. supaprastinta parama) klausiu, ne jaunuosius ukininkus.

Paskelbta

tai gautusi tik jauniem, kas naujai (iki dvieju metu) ukininkauja? Kazkaip neitiketina. As apie modernizavima (150 000 Lt. supaprastinta parama) klausiu, ne jaunuosius ukininkus.

O tai ką aš parašiau?Paskaityk dar kartą.O jei tiksliai,tai va citata iš paramos taisyklių:

"21.7. ūkis (ūkininko ar juridinio asmens) nėra naujai besikuriantis ir iki paramos paraiškos

pateikimo turi veikti ne trumpiau kaip 2 metus (šis reikalavimas netaikomas kooperatinėms

bendrovėms (kooperatyvams)."

Paskelbta

O tai ką aš parašiau?Paskaityk dar kartą.O jei tiksliai,tai va citata iš paramos taisyklių:

"21.7. ūkis (ūkininko ar juridinio asmens) nėra naujai besikuriantis ir iki paramos paraiškos

pateikimo turi veikti ne trumpiau kaip 2 metus (šis reikalavimas netaikomas kooperatinėms

nu, nu,

tai jei ne veliau, tai reiskia ne daugiau negu du metai :icon-smile:

taisyklese atvirksciai. Vistiek dekui, dabar aisku, reiks palaukt jei pinigu liks :icon-smile:

Paskelbta

nu, nu,

tai jei ne veliau, tai reiskia ne daugiau negu du metai :icon-smile:

taisyklese atvirksciai. Vistiek dekui, dabar aisku, reiks palaukt jei pinigu liks :icon-smile:

Pvz. 2005 metais kažkas atsitiko ir 2008 metais buvo kažkoks įvykis.Tai kuris atvejis buvo vėliau?Pagal tavo logiką sakyčiau,kad 2005.Bet taip nėra.

Paskelbta

iskilo toks klausimas .jei pvz dabar teiki paraiska pirkti dviem traktoriams .bet pries pirkima tau keiciasi planai ir tu ar dar gali pirkti tik viena traktoriu? ar jau nebegali atsisakyti?

Paskelbta

Ir man labai įdomu ir džiugu matyti savo ūkininkus ne tik laikraščiuose, bet ir per TV prie naujos technikos :icon-wink: Ir kad jiems gerai sekasi. Žinai, kad kažkuo prisidėjai prie to naujo traktoruko ar kombaino :)

Paskelbta

Galima. Viską (ir nupirktą, ir planuojamą pirkti) surašot į paraišką, o mokėjimo prašymą kartu su paraiška galit kartu teikti tik 2008 m. pirktai technikai. Antrą mokėjimo prašymą rašysite kai nusipirksite šiais metais.

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Klausimas mergaitėms :)

Patvirtino paramos gavėju, dabar liko tvarkingai atlikti pirkimus. Finansuojuos likusią dalį per banką. Kai pateiksiu mokėjimo prašymą, kam NMA perves paramos pinigus - man į sąskaitą ar į finansuotojo, t.y. banko?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...