Jump to content

vaidas.z

Nariai
  • Pranešimai

    290
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario vaidas.z paskelbtas turinys

  1. diapazonai lengviau persijungia, kai pavarų svirtis laisvoj padėtį. Nu Pvz: važiuoji į priekį, sustoji ir nori perjungt diapozoną ar įjungt atbulinį, o pavarą palikt tą pačią, tai jei iš kart jungi gerai, bet pastovėk išjungtu diapozonu ir palikta įjungta pavara ir viskas, būna visai neįsijungia, reikia išjungt pavarą, tada ir diapozonas ar atbulinis lengvai jungias. Pas mane tai taip nuo naujo. O traktorius sujuda tik tada, kai palikta įjungta pavara ir jungiamas diapozonas. Su išjungta pavara taip nedaro, bent pas mane (1025.3)
  2. nėra gero kontakto. išvalyk, sutepk ir gerai prisuk, turėtų išsispręst.
  3. vaidas.z

    Išmokos 2011-2012

    aš jau domėjaus,pas mus irgi nieko nerodo, o prisijungti leidžia. pasirodo,kad jungiantis per banką, sąskaita turi būt atidaryta kaip fizinio asmens, tada rodys. Kai kurie bankai ūkininką traktuoja kaip juridinį asmenį, tada prisijungt leidžia, bet nieko nerodo.
  4. jeigu lauke daug augalines kilmes liekanu, būna, kad noraginę sėjamą kemša (vaziuoji kaip su grėbliu), o diskinės tokiu atveju ne.
  5. o prie ko čia vairas, jeigu monoblokas nekelia? 1025 atskira sistema, bent jau pas mane.
  6. geras klausimas. Norėjau ir aš saviškį užregistruot. Bet ŽŪ technikos registre tokio nebuvo (čia 2010 pavasarį) sako tik savaeigiai. O pas mane ir numeriams vieta yra. Man dėl draudimo neramu, nes jei kokia mašiną su purkštuvu užkabinčiau kažin kaip baigtūsi?
  7. kolega. tankintuvas buna ir prikabinamas o jis su 3x3 + tankintuvas idarbintu traktoriuka kaip reikalas ir pagreitintu sejos procesu taip kolega, Jus teisus prikabinamas tankintuvas - visai kitas reikalas. Ir aš tokio norėčiau. Taip parašiau, nes mano plūgui (UNIA XLS 3+) tai pardavėjas pasiūlė tik kilnojamą kartu su plūgu o kad patrauks 3x3 plius tankintuvas tai tikrai. Manau butu pats tas.
  8. 4x4 nebent su varžtine apsauga. nei 4x4 non stop, nei 3x3 plius tankintuvas, nepakels tas traktorius. O jei ir pakels prikabinus, nepadirbsi normaliai tai tikrai.
  9. aš irgi taip darau, aplink ratas su puse sėjamos, o visa kita paprastai. Aišku technologines po to kompiuteris uždarinėja, vėžių žymeklius irgi kilnoja tuo pačiu. Aišku pas mane tai paprastai gaunas - sėjama 3 m, o purkštuvas 18.
  10. ir mūsų paraišką vis dar administruoja
  11. vaidas.z

    MTZ-1025.4

    varftomas plugas UNIA XLS 3+ lėkštinis skutikas UNIA Ares TL 3.0 puspriekabė PALMS 150 purkštuvas Caffini Starter savadarbis 5 m. kultivatorius su voliukais gale
  12. vaidas.z

    MTZ-1025.4

    Mano galva labai protingai mastai. Pradžioj tikrai geriau belarusas plius reikalingiausi padargai, negu tik vakarietiškas traktorius už tuos pinigus. Traktorius be padargų juk nieko nevertas. 100 ha šitas traktorius pats tas. Aš dirbu valdiškam darbe, ūkininkauju po darbo ir laisvadieniais, todėl ir norisi galingesnio, kad greičiau viską pasidaryti, mažiau naktim važinėtis reiktų
  13. vaidas.z

    MTZ-1025.4

    aš nesakau, kad pas mane tepalas pro visur nebėga bėga, ir gedimu buvo, bet labai smulkus ir pigiai susiremontavo. Didesniu gedimu kolkas tikrai nebuvo. O kas pas tave Viliau nelaiko, kad sakai ne visiem sekasi?
  14. vaidas.z

    MTZ-1025.4

    du metai - kolkas 1030 moto/h. Džiaugiuos savo 1025.3 Bet kadangi per tous metus ukis išaugo nuo 40 iki 92 ha, tai jau norisi didesnio. Mano viltis jis pateisino pilnai. Kaip pradedančiam - neturtingam, puikus traktorius visiem darbam.
  15. vaidas.z

    Jaunųjų ūkininkų mokymai

    ar kas nors realiai jau turi JU kompetencijos ugdymo mokymo programos kurso baigimo pažymėjimą?
  16. Iškilo problema ir tuo pačiu klausimas. Įprastai greičių dėžės tepalo spaudimo daviklis rodė spaudimą-8. Vakar pradėjo šokinėti nuo 8 iki 18, net ir iki 20 kartais. Norma nuo 8 iki 18. Spaudimas kyla ir leidžiasi nepriklausomai nuo apsukų, PVZ laikai vienodas apsukas ir greitį o spaudimas tai kyla tai leidžiasi. Gal galit parašyt kiek pas kitus 1025,3 rodo greičių dėžės tepalo spaudimą ir ar jis būna pastovus dirbant ar kinta. Nes pas mane nuo vakar pradėjo kaitaliotis, o kartais ir per daug kyla. Anksčiau visada rodė 8 irgi nežinau ar gerai buvo. (daviklis mano jau keistas, nes senas bėgo per supresavimą)
  17. aš dalinai nesutikčiau su kolega. Pas mane 1025.3 ir labai juo esu patenkintas. Nekaista jeigu radiatorių išsivalai, o apkraunu jį tikrai pakankamai. Vasarą buvo pradėjęs kaist, bet išsivaliau gerai radiatorių ir viskas OK. Jei arsi su rusišku trivagiu plūgu, kultivuosi su 3 metrais, tempsi priekabą 2 PTS4, tai tada aišku imk 82 ir bus gana. Aš ariu su trijų korpusų vartomu plūgu (užgriebis po 48 cm.), kultivuoju su 5 metrų kultivatorium, vežu 13 tonų puspriekabe. Stabdžiai ir pas mane kirtosi, susitaisiau, kuro šlangutė nesikimšo, bet vis įtrūkdavo - pasikeičiau, nu sankaba kolkas OK. Pradirbęs 970 moto val.
  18. kaip iterpimo kokybe lyginant tarp sulky ir amazone? koks sulky modelis? nauja pirkta? pirko naują, modelio nesidomėjau, bet galiu užklausti. Įterpimo kokybės negaliu palygint, nes jis sėja su freza, aš kolkas be.
  19. O kaip tau seklavamdziai laiko siai sejamajai? Nebuna taip, kad leidziant zemyn jie suluztu? Pas tave su zemes idirbimu ar vien sejamoji? aš irgi sėju su D9 Amazone, bet nei karto sulužę nebuvo. kaimynas turi Sulky, girdėjau vargsta su šita problema. Lūžta tada, kai užsikemša išbyrėjimo anga, jis pilnas prisipildo grūdų ir tada neturi kur dėtis(nes įprastai tai susistumia vienas į kita), kai leidi ir lūžta. Bet užkišt, tai nebent šlapioj žemėj nuleista sėjama atbulam važiuot. Man kažkaip taip dar nebuvo, sėju tik antri metai, teko sėt į tikrai šlapia - viskas gerai. man buvo iš gumos apačios sėklavamzdis kartą iškritęs, nu vargau kol atgal įdėjau, bet daugiau nesikartoja.
  20. vaidas.z

    Avininkystė.

    turim, Romanovo. Esam Alytaus r.
  21. vaidas.z

    MTZ-1025.4

    pasikeičiau tuois du diskus, kur per vidurį šratai ir problema išsisprendė. Ir kainavo nedaug, gal 40 ar 50 litų plius savo darbas. Nežinau ar ilgam, bet dabar kolkas gerai. Užtat nustojo degt stabdžiai, pasirodo varlytė nuėjo. kai pamačiau kokią stopų įjungimo "sistemą" baltarusai sugalvojo - negalėjau patikėt, žvengiau visą vakarą ir dabar prisiminus juokas ima. Kas matęs supras kitiems prie progos nufotkinsiu. Tikiuos užsipatentavo
  22. vaidas.z

    MTZ-1025.4

    nu nežinau, gal ir įmanoma, bet galvoju bus sudėtinga padaryt vietą ir griovelį didesniam šratui. Nors aišku, viskas padaroma.
×
×
  • Create New...