dariius 30 Paskelbta Liepos 1, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 1, 2025 prieš 3 minutes , vrimvydas pranešimas: Keistai cia skaicoji . Kur nuoma , ukio islaidos , technikos amortizacija , darbo uzmokestis ir tt. (Jei zeme nuosava visvien turi skaicuoti , savo darba tappat turi dadeti )Reikia atskirti savo ir ukio kisenes ir tada pasirodis kiek pelno nesa ukio veikla . Siemet prie tokiu kainu tik keistai skaiciuojant gaunasi pliuso zenklas AGROMAN, tomsikass, Ukius_bulvinskis and 2 others 5
AGROMAN Paskelbta Liepos 1, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 1, 2025 prieš valandą, manttys pranešimas: išmokos dengia nuomą, tai prie ko ta nuoma išvis. nesinuomoju aš po 400, kad žirnius sėčiau. Ir taip, 3 t yra zjbs su tokiais įdėjimais. Surealaus pasaulio medelis. Bet dar būna ir išimčių kai užtenka išmokų nuomai, bet dažniausiai tenka dar kokią toną pridėt. Labai godūs tie žemvaldžiai pasidarė paskutiniu metu. Nuomai nori 3-4% žemės vertės. bmarius 1
manttys Paskelbta Liepos 1, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 1, 2025 prieš 31 minutes , vrimvydas pranešimas: Keistai cia skaicoji . Kur nuoma , ukio islaidos , technikos amortizacija , darbo uzmokestis ir tt. (Jei zeme nuosava visvien turi skaicuoti , savo darba tappat turi dadeti )Reikia atskirti savo ir ukio kisenes ir tada pasirodis kiek pelno nesa ukio veikla . Dievazi... tai ismokos ne pajamos? Nejau taip.sunku suprsti, kad ismokos dengia nuoma, tai prie ko ta nuoma? Darbai rinkos kaina, tai jokios amortizacijos as nepatiriu samdydamas Auginkite jus ten kaip norit, man giliai dzin mano 3t mane tenkina tadasjo and Remse 2
manttys Paskelbta Liepos 1, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 1, 2025 prieš 22 minutes , AGROMAN pranešimas: Surealaus pasaulio medelis. Bet dar būna ir išimčių kai užtenka išmokų nuomai, bet dažniausiai tenka dar kokią toną pridėt. Labai godūs tie žemvaldžiai pasidarė paskutiniu metu. Nuomai nori 3-4% žemės vertės. Pas mus dar to nera ir vargu, ar bus, kad reiktu dadet AGROMAN 1
AG Paulius Paskelbta Liepos 1, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 1, 2025 Perskaičius keletą postu ir labai nesigilinant norisi pasakyti viena frazę ....
vrimvydas Paskelbta Liepos 1, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 1, 2025 Prieš 3 valandas, manttys pranešimas: Dievazi... tai ismokos ne pajamos? Nejau taip.sunku suprsti, kad ismokos dengia nuoma, tai prie ko ta nuoma? Darbai rinkos kaina, tai jokios amortizacijos as nepatiriu samdydamas Auginkite jus ten kaip norit, man giliai dzin mano 3t mane tenkina Kur tokia nuoma kad ismokos dengia nuoma . Ir as noriu . O nuoma visada brangesne nei savom jiegom atliktas darbas . Kazkaip nesueina galai . Jei man kas kultu uz 80€ (turbut su kuru ir nuvezimu nes i islaidas neitraukei)as savo kombaino net nekurciau . Nepyk bet keista tavo matematika ir jei tu su 3 t riebiam pliuse arba meluoji arba save apgaudineji . Dar yra varjantas pinigu plovimo uz kurio vis dazniau is nevilties uzsikabina kaikurie ukininkai . Deutz fahr 1
tadasjo Paskelbta Liepos 1, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 1, 2025 Prieš 6 valandas, vrimvydas pranešimas: Kur tokia nuoma kad ismokos dengia nuoma . Ir as noriu . O nuoma visada brangesne nei savom jiegom atliktas darbas . Kazkaip nesueina galai . Jei man kas kultu uz 80€ (turbut su kuru ir nuvezimu nes i islaidas neitraukei)as savo kombaino net nekurciau . Nepyk bet keista tavo matematika ir jei tu su 3 t riebiam pliuse arba meluoji arba save apgaudineji . Dar yra varjantas pinigu plovimo uz kurio vis dazniau is nevilties uzsikabina kaikurie ukininkai . Žinau kas samdo kombainus po 85 plius kuras su operatoriais.
Juozukas Paskelbta Liepos 1, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 1, 2025 Pas mus 100e/ha su kuru. Siaip jei as 3t kulciau tai tikriausiai jau monake sedeciau, dabar tik 1t, tai dar vis kaime
manttys Paskelbta Liepos 1, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 1, 2025 Prieš 1 valandų, tadasjo pranešimas: Žinau kas samdo kombainus po 85 plius kuras su operatoriais. kaime kuliam po 100+pvm su mano kuru. Prieš 7 valandas, vrimvydas pranešimas: Kur tokia nuoma kad ismokos dengia nuoma . Ir as noriu . O nuoma visada brangesne nei savom jiegom atliktas darbas . Kazkaip nesueina galai . Jei man kas kultu uz 80€ (turbut su kuru ir nuvezimu nes i islaidas neitraukei)as savo kombaino net nekurciau . Nepyk bet keista tavo matematika ir jei tu su 3 t riebiam pliuse arba meluoji arba save apgaudineji . Dar yra varjantas pinigu plovimo uz kurio vis dazniau is nevilties uzsikabina kaikurie ukininkai . visu kaimai skirtingi. nereikia pagal savaji spresti apie kitus. pas mus kainos konkurencigos visom prasmem. tiek paslaugu, tiek zemes nuomos
Mantas2342 Paskelbta Rugpjūčio 5, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2025 prieš 9 minutes , AGROMAN pranešimas: kaip pupos pas kolegas? Didelės, atrodo jog pradeda bręst, yra pažeistų ir kai kurios bando dygt..
axe Paskelbta Rugpjūčio 5, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2025 prieš 5 minutes , Mantas2342 pranešimas: Didelės, atrodo jog pradeda bręst, yra pažeistų ir kai kurios bando dygt.. jau bando dygt? eina sau
Mindaugas.. Paskelbta Rugpjūčio 5, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2025 Labai palankios salygos ligoms. Ankstys plysta del sokoladines.
Jaunasis321 Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Ar teisybė, kad glifosuotos pupos būna nedaigios?
AGROMAN Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Prieš 2 valandas, Jaunasis321 pranešimas: Ar teisybė, kad glifosuotos pupos būna nedaigios? Neteisybė. Ukius_bulvinskis 1
Mindaugas.. Paskelbta Rugpjūčio 29, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 29, 2025 Prieš 18 valandų, Jaunasis321 pranešimas: Ar teisybė, kad glifosuotos pupos būna nedaigios? Priklauso kada panaudotas glifosatas. Subrendusiu seklu daigumui itakos nera. M&M and Ukius_bulvinskis 2
AGROMAN Paskelbta Rugsėjo 3, 2025 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 3, 2025 3.2 t/ha. Apskaitomas rezultatas:
jaunasis21 Paskelbta Rugsėjo 3, 2025 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 3, 2025 prieš 29 minutes , AGROMAN pranešimas: 3.2 t/ha. Apskaitomas rezultatas: Pakomentuok , kas per priemaišos grūdinės 72% ? Arba kaip jie teigia kad 59% pažeistos džiovinant, kas čia per variantai?
JCB Paskelbta Rugsėjo 3, 2025 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 3, 2025 Pupapjūtė baigta, geros trys tonos, kaip labai nedaug dirbus su jom, geras rezultatas. 100kg npk, feniks 2ltr ir sisteminis.
AGROMAN Paskelbta Rugsėjo 4, 2025 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 4, 2025 Prieš 9 valandas, jaunasis21 pranešimas: Pakomentuok , kas per priemaišos grūdinės 72% ? Arba kaip jie teigia kad 59% pažeistos džiovinant, kas čia per variantai? Neįsivaizduoju...
AGROMAN Paskelbta Rugsėjo 4, 2025 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 4, 2025 Prieš 7 valandas, JCB pranešimas: Pupapjūtė baigta, geros trys tonos, kaip labai nedaug dirbus su jom, geras rezultatas. 100kg npk, feniks 2ltr ir sisteminis. Kokia drėgmė, kiek pažeistų vabalų, dėmėtų?
JCB Paskelbta Rugsėjo 4, 2025 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 4, 2025 prieš valandą, AGROMAN pranešimas: Kokia drėgmė, kiek pažeistų vabalų, dėmėtų? 16-17. Nevežiau tiem. Pabrandinsiu iki pavasario.
Ukius_bulvinskis Paskelbta Rugsėjo 4, 2025 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 4, 2025 Prieš 11 valandų, AGROMAN pranešimas: 3.2 t/ha. Apskaitomas rezultatas: AK čia tokius dalykus rašo?
rapsas Paskelbta Rugsėjo 21, 2025 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 21, 2025 Kokiais parametrais dziovinate pupas?
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti