Jump to content

Už ką balsuosite rinkimuose į Seimą


ricardaas

Recommended Posts

  • Atsakymai 176
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Velniai rautu teks būt aktyviu agitatoriumi už TS :icon-twisted: paskaičiavau padėliojau galimus varijantus ir gaunasi, kad geriausia būtu jei antru etapu būtu išrinkti visi 46 konservatoriai papuolę į antrą turą. Paskaičiuokim 17+46+13(Valinsko žvaigždučių) = normali dauguma. priešingu atveju vėl vaivorykštės lipdymas. Būtent dabar verkiant reikia normalios vyriausybės o ne snargliais sulipdytos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane liko Darbo ir pilietininkas garantuoju darbietę išrinks, bet vistiek reiks eiti balsuoti, kad nebūtu 99%

Reikia dusint juos ba susimes su paksistais ir socdemais dar surinks visą smulkmę ir vėl turėsim iškastruotą vyriausybę per pačią krizę kai reikia veikti ryžtingai ir greitai

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Palauk, dar ne viskas taip ir aišku.:) Va, pasižiūrėjau, kad Nedzinskų Antanas turi neblogus šansus tapti Seimo nariu Džūkijoje...:)

Žodžiu, stebuklai tęsiasi... :lol:

Taip,tai tiesa:

http://www.vrk.lt/2008_seimo_rinkimai/o ... turas.html

Manau kad čia jau A.Valinskas per toli nuvažiavo...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau, kad Valinskas siekia savo karieros kolminacijos pats kruciausias realybes sou is tu ka iki siol dare. Visi kas ziurejo KIZ dabar ziures seimo posedzius o LNK Dviracio zinios jam mokes honorara uz nesibaigianti reportazu saltini. Ruta Grineviciute irgi tures buti jam dekinga uz reitingus :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Ruta Grineviciute irgi tures buti jam dekinga uz reitingus :icon-wink:

Taip,vakar "kietai" su A.Valinsku susirėmė :lol: Bet šiuo atveju aš palaikyčiau Valinską,pernelyg Grinevičiūtė jį puolė dėl pinigų...tipo kodėl tokią didelę paskolą pasiėmęs,o tiek neuždirbi kiek pasiskolinai...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na kas kam patinka kas kam prijaucia tai atskira tema nors del skohio ir nesigincijama :icon-wink: Sy kart kaip niekad pragmatiskai vertinau situacija ir pagal tai balsavau. Tarkim butu situacija kaip praetam seime susiformuoja koalicija 70 galvu truksta 1 iki daugumos priima ta netycia islindusi lenka. Poto reikia priimti istatyma atsaukianti busto paskolu lengvatas o toks pilypas is kanapiu islenda ir sako ne nes mano svogeris dar buto nenusipirko arba neatsaukiam tu lengvatu arba as iseinu ir koalicija subyra :icon-twisted: Na tai tik apstraktus pavizdys bet esant dabartinei situacijai teks priimineti tokius sprendimus ir greitai o tam reikia stabilios daugumos todel ir padejau savo nusistatymus i sona ir balsavau uz konservus :icon-cry:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

o man tai konservatoriai kazkaip nuo senu laiku prie sirdies, o isigilinus i naftos istorija, neatrodo jau jie tokie vagys, man tai pasius labiau apsisiko nei konservatoriai ja parduodant, mat per visa procesa kai sutarty derino viskas buvo gerai o kai atejo laikas rashytis suverte kalte ant kitu, dabar didvyris....

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo tai tikrai geras dalykas ir prokurorinis tvorutis nepraejo :icon-wink:

sorri drapox as save laikau liberalu bet gal kita karta kai susivienis ar kurie vieni isliks nes dabar truputi perdaug partiju vadinanciu save liberaliom :icon-wink:

Bet gal gi skiri Zuokininkus nuo Liberalų Sąjūdžio. Šiaip labai realu, kad bus sudaryta centro-dešinės koalicija, tik yra viena bėda, kad gali reikt priglaust ir Valinską, jei trūks mandatų. :icon-rolleyes::lol:
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sliesarius, galima kartais sprest ne pagal save, o pagal retorika. na, bet cia ne esme.

esme, tame, kad su ta nafta zmones neprisimena kas ir kaip buvo, kokios alternatyvos buvo galimos ir pan, o jau saukia kad tik saukt. panasiai kaip su kolukiu "isdraskymu".

Valinskas ir konservatoriai kazin kaip cia susiderins. nelabai tikiu... su socdemais greiciau jau. :icon-rolleyes:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...