Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

idomumo delei, objektyvumas Lietuvoj neegzistuoja. viskas subjektyvu..

sliesarius, atrodo, kad pirma savo posta sioj temoj rasei ispustom akim ir turbut gerokai israudes. :P

• Atsakymai 176
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

Velniai rautu teks būt aktyviu agitatoriumi už TS :icon-twisted: paskaičiavau padėliojau galimus varijantus ir gaunasi, kad geriausia būtu jei antru etapu būtu išrinkti visi 46 konservatoriai papuolę į antrą turą. Paskaičiuokim 17+46+13(Valinsko žvaigždučių) = normali dauguma. priešingu atveju vėl vaivorykštės lipdymas. Būtent dabar verkiant reikia normalios vyriausybės o ne snargliais sulipdytos.

Paskelbta

Pas mane liko Darbo ir pilietininkas garantuoju darbietę išrinks, bet vistiek reiks eiti balsuoti, kad nebūtu 99%

Reikia dusint juos ba susimes su paksistais ir socdemais dar surinks visą smulkmę ir vėl turėsim iškastruotą vyriausybę per pačią krizę kai reikia veikti ryžtingai ir greitai

Paskelbta

Manau, kad Valinskas siekia savo karieros kolminacijos pats kruciausias realybes sou is tu ka iki siol dare. Visi kas ziurejo KIZ dabar ziures seimo posedzius o LNK Dviracio zinios jam mokes honorara uz nesibaigianti reportazu saltini. Ruta Grineviciute irgi tures buti jam dekinga uz reitingus :icon-wink:

Paskelbta
idomumo delei, objektyvumas Lietuvoj neegzistuoja. viskas subjektyvu..

sliesarius, atrodo, kad pirma savo posta sioj temoj rasei ispustom akim ir turbut gerokai israudes. :P

Nespresk pagal save.

Paskelbta
Ruta Grineviciute irgi tures buti jam dekinga uz reitingus :icon-wink:

Taip,vakar "kietai" su A.Valinsku susirėmė :lol: Bet šiuo atveju aš palaikyčiau Valinską,pernelyg Grinevičiūtė jį puolė dėl pinigų...tipo kodėl tokią didelę paskolą pasiėmęs,o tiek neuždirbi kiek pasiskolinai...

Paskelbta

o man tai grazu kad net ir musu forume yra uzkietejusiu paksistu, tebunie tvarka ir teisingumas klesti, nievienu partijos shatbu taip nesidomejo rusijos ziniasklaida kaip paksiaus...

Paskelbta

Na kas kam patinka kas kam prijaucia tai atskira tema nors del skohio ir nesigincijama :icon-wink: Sy kart kaip niekad pragmatiskai vertinau situacija ir pagal tai balsavau. Tarkim butu situacija kaip praetam seime susiformuoja koalicija 70 galvu truksta 1 iki daugumos priima ta netycia islindusi lenka. Poto reikia priimti istatyma atsaukianti busto paskolu lengvatas o toks pilypas is kanapiu islenda ir sako ne nes mano svogeris dar buto nenusipirko arba neatsaukiam tu lengvatu arba as iseinu ir koalicija subyra :icon-twisted: Na tai tik apstraktus pavizdys bet esant dabartinei situacijai teks priimineti tokius sprendimus ir greitai o tam reikia stabilios daugumos todel ir padejau savo nusistatymus i sona ir balsavau uz konservus :icon-cry:

Paskelbta

Dėkokim dievui ir susiprotėjusiam kaimui, kad kniaginios nebeišrinko (nu dar gali vienmandatėj), o tai gali mum prie Kaliningrado srities prijungt, atsidėkodama už titulus. :lol:

Paskelbta

Jo tai tikrai geras dalykas ir prokurorinis tvorutis nepraejo :icon-wink:

sorri drapox as save laikau liberalu bet gal kita karta kai susivienis ar kurie vieni isliks nes dabar truputi perdaug partiju vadinanciu save liberaliom :icon-wink:

Paskelbta

o man tai konservatoriai kazkaip nuo senu laiku prie sirdies, o isigilinus i naftos istorija, neatrodo jau jie tokie vagys, man tai pasius labiau apsisiko nei konservatoriai ja parduodant, mat per visa procesa kai sutarty derino viskas buvo gerai o kai atejo laikas rashytis suverte kalte ant kitu, dabar didvyris....

Paskelbta
Jo tai tikrai geras dalykas ir prokurorinis tvorutis nepraejo :icon-wink:

sorri drapox as save laikau liberalu bet gal kita karta kai susivienis ar kurie vieni isliks nes dabar truputi perdaug partiju vadinanciu save liberaliom :icon-wink:

Bet gal gi skiri Zuokininkus nuo Liberalų Sąjūdžio. Šiaip labai realu, kad bus sudaryta centro-dešinės koalicija, tik yra viena bėda, kad gali reikt priglaust ir Valinską, jei trūks mandatų. :icon-rolleyes::lol:
Paskelbta

Sliesarius, galima kartais sprest ne pagal save, o pagal retorika. na, bet cia ne esme.

esme, tame, kad su ta nafta zmones neprisimena kas ir kaip buvo, kokios alternatyvos buvo galimos ir pan, o jau saukia kad tik saukt. panasiai kaip su kolukiu "isdraskymu".

Valinskas ir konservatoriai kazin kaip cia susiderins. nelabai tikiu... su socdemais greiciau jau. :icon-rolleyes:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...