Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
On 2021-05-19 at 18:31, Gintokas pranešimas:

Sveiki, ar jau purskiat kas zirnius CORUMu, zirniai jau tuoj  bus 5 cm, o zoliu kol kas labai labai mazai, kazin ar dar laukt ar jau purkst ?

dekui uz protingas mintis

Aš purkščiau.Žolių yra,tik nevisas matai.Nepatingėk ryte anksčiau atsikelt,palenk galvą prie žemės,nustebsi kiek pamatysi kabančių rasos lašelių.O kabo jie būtent ant piktžolių.

Paskelbta
Prieš 5 valandas, Ziemgalis pranešimas:

Kad jau ant PANTERA etiketės parašyta Kiti purškimai Kiti herbicidai gali būti purškiami 7 dienos prieš arba 7 dienos po Pantera 40 EC purškimo. tai jau manau klausimų dėl to neturėtu kilti.

Etiketę skaityt ir pats moku, dėl to ir klausiu ar yra kas bandę purkšt pvž su kuo kitu. Ne visada ūkyje viskas pagal etiketes daroma.

Paskelbta
On 2021-05-19 at 16:02, ist17 pranešimas:

Turi gal foto jau? :obscene-smokingpimp:

Ryt imesiu. Dar nupurskiau leopard nuo avizu, trecia diena tai jau pradejo nuo saknu gelsti. Buvau issigandes kad ir tas pavede.

Paskelbta
prieš 31 minutes , belaruskis pranešimas:

Sveiki. Turiu glifosuotą ražieną, jau galima dirbi, kaimynas perleido lauką, verta dar sėt žirnius ar geriau palikt pūdymą? Daug metų sėtį kviečiai, miežiai, be jokios priežiūros.

Sek zirnius, jei ir nenukulsi bus bent zalia trasa

Paskelbta
On 2021-05-20 at 20:11, agronoms pranešimas:

Aš purkščiau.Žolių yra,tik nevisas matai.Nepatingėk ryte anksčiau atsikelt,palenk galvą prie žemės,nustebsi kiek pamatysi kabančių rasos lašelių.O kabo jie būtent ant piktžolių.

Sveiki, niekur nerandu,  po nupurskimo  CORUM + Dash kiek laiko turi praeiti, kad lietus neturetu itakos ?

Paskelbta
prieš 24 minutes , Gintokas pranešimas:

Sveiki, niekur nerandu,  po nupurskimo  CORUM + Dash kiek laiko turi praeiti, kad lietus neturetu itakos ?

Domėjausi, bent jau angliškam aprašyme radau, jog 5-6val turėtų nelyti.

Paskelbta
prieš 57 minutes , jonc pranešimas:

Feniksas 2h iki lietaus,bus isplaukes nė kvapo nepalikesci

Cia vienais metais tik nupurskiau zirnius fenixu po sejos is karto ir tiesiogine prasme liutis praejo. Sakiau isplove, nesuveiks visai. Bet veikimas buvo, nes laukas piktzoletas, o augo viskas svariai. Tad idomu kaip yra su tais isplovimais dirviniu herbicidu. Siaip net pats stebejausi. 

Paskelbta
prieš 16 minutes , nivistas pranešimas:

Nupurškiau žirnius apie 4cm dydžio fenix 1,7ir sustresavo,pagelto kodėl.

Ne seniai puse forumo įrodinėjo kad nuo fenikso ne stresuoja  :D 

Paskelbta
prieš 36 minutes , Minduksx pranešimas:

Eile metu purskiu ant sudygusiu, esu palikęs kontrolė jokio vizualinio streso nėra, gal purkstuvo gerai neisiplove

Dregmes senai tiek nebuve eile metu, tad ir gal kazkoki efekta priduoda. As anais metais purskiau sudygusius. Purkstuvas buvo plautas kelis sykius. Bet ir tai viena kita zirni galimejo rast pageltusiais-pabalusiais krasteliais. 

Paskelbta
On 2021-05-02 at 19:56, caper pranešimas:

Žirnis po 2 l fenix ant 5-6 cm. Bet darykit kaip išmanot, man tai jokio skirtumo, tik parašiau pastebėjima iš pernai metu :D 

83300917-D7BD-4B2C-9602-E79F73F62897.jpeg

Pas mane panašiai šiemet žirniai tik gal mažiau demiu ant lapų nes 1,7ltr.Kaip derlius buvo.

Paskelbta
prieš 40 minutes , Bulvinykas pranešimas:

Tu geriau sakyk ar žolės nors sustresavo? Lenkiška norma 1,25.

Praėjus 5d po purškimo, žolės pilnai rudos.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...