Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 15 minutes , manttys pranešimas:

telpa 2 t sunkesnių trąšų, bet jau sklidina. Tai gal 2000 ltr, dar galima viena paaukštinimą dėti labai norint

Tai toj nuotraukoj cl ar tl  nes man i tl su tokiais paaukštinimai  telpa 3500kg

Paskelbta
prieš 5 minutes , viktorass pranešimas:

Tai toj nuotraukoj cl ar tl  nes man i tl su tokiais paaukštinimai  telpa 3500kg

CL, gailiuos nepataupęs didesnei, bet pigiai gavau, tai ėmiau

Paskelbta
prieš 47 minutes , Gnytasis pranešimas:

Gal kas ant kvernelendo uzsideja hidro varikli vieto darbinio veleno? Emiau TL su darbiniu paskui ziuriu buna opcija uzdet toki varianta.

Aš ant purkštuvo naudoju hidro siurblį. Šiaip labai gerai, jeigu hidrosiurblys traktoriaus nėra pats silniausias.

Paskelbta
Prieš 8 valandas, niino pranešimas:

Terminalas (1200)+antena kokie 6k eur

4k. Bet apskritai rinka labai iskreipta. Kas kiek nori uz produkta, tiek ir praso. Manau prie sito iskreipimo labai prisidejo ir paramos. O gal ir ne :romance-ballandchain:

Paskelbta

Baika kainos, 16 metais su svarstyklem ir žemėlapiais su galimybe prijungt prie esamos navigacijos buvo 13-15k, ar čia taip labai patobulėjo per 5 metus? Kiek trąšų per metus reik bert, kad kad tokios kainos atsipirktų bent per 5 ar 10 metų? 

• po 3 savaičių...
Paskelbta
Prieš 23 valandas, Mantas. pranešimas:

Sveiki, gal žinot kaip nustatyti, kad gražiai piestu nubarstyta plotą? Trestuvas kverneland tlx geospread

IMG_20220318_104140.thumb.jpg.19068e3ee8d48bc89ce7555a48d6105a.jpg

Situos nustatymus pamegink susikelt iki kokiu 90-100proc bent man taip patare kolkas nespejau isbandyt

Screenshot_2022-03-18-21-59-30-520_com.google.android.apps.docs.jpg

IMG_20220319_100948.jpg

Paskelbta

Bogballe M2W su E6T mentelėm, skleidžiant 30m, turi damesti iki sekančių tech vėžių, ar meta tik tą 30 metrų?

Su E2T barstant 20m numesdavo iki kitų tech vėžių (40m).

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...