Jump to content

Recommended Posts

• po 2 savaičių...
Paskelbta
Prieš 2 valandas, manttys pranešimas:

Tai kas parekomenduos efektyviausią metodą normaliai sutrumpint miežius? :) terpalas man kazkaip nepasiteisina

apačios su trinesepak etilu netrumpini ? Terpal tai tik viršui, apačia jei silpna tai ir griūna.

Paskelbta

Tai kas parekomenduos efektyviausią metodą normaliai sutrumpint miežius? :) terpalas man kazkaip nepasiteisina

Brangu, bet veiksminga 0.4 kg medax max arba moddus 0.4l iki antro bamblio, ir ant veliavos cerone 0.5l. Kažko mandriau miežiams neprigalvosi.

Paskelbta
prieš 4 minutes , AgroP pranešimas:

apačios su trinesepak etilu netrumpini ? Terpal tai tik viršui, apačia jei silpna tai ir griūna.

sakydavo, kad reikia labai dideles dozes, kad butu efektas, tai nesu bandes

Paskelbta
Ką tik, Remse pranešimas:

Brangu, bet veiksminga 0.4 kg medax max arba moddus 0.4l iki antro bamblio, ir ant veliavos cerone 0.5l. Kažko mandriau miežiams neprigalvosi.

sake iki 0,6 medaxo naudoja, bet jau atrodo biski pereboras. pabandysiu tuos 0,4

Paskelbta

sake iki 0,6 medaxo naudoja, bet jau atrodo biski pereboras. pabandysiu tuos 0,4

Užpernai 0,75 medax max ir pries akuotam lendant terplo 1l + syrex, finale kur prie stulpu nk negave 30cm aukštesni.           Šiemet baisus mieziai tai nk dar nedaviau.

Paskelbta
prieš 8 minutes , simasd pranešimas:

Užpernai 0,75 medax max ir pries akuotam lendant terplo 1l + syrex, finale kur prie stulpu nk negave 30cm aukštesni.           Šiemet baisus mieziai tai nk dar nedaviau.

Tu čia apie zieminius miezius? Dabar sunku suprasti ir manttys apie kokius miezius kalba.

• po 4 savaičių...
Paskelbta
prieš valandą, Bulvinykas pranešimas:

Aš tą patį padariau su avižom. Tik nelabai man tie mzurio grioviai. Bus įdomu palyginti rezultatus su vederiu sėtom. 

17162976298147791148990961543784.jpg

atrodo achujenai

Paskelbta
prieš valandą, Amber pranešimas:

Kokia dabar su jeis situacija?

Yra parasyta šitam puslapyje aukščiau. 

"Nupurškiau su glifosatais ir atsėjau visus. Nesiryžau palikti tokio ploto. Tankis ir vietomis tuščios vietos nepatiko ir man.

Taigi tokie rezultatai"

Paskelbta
On 2024-05-24 at 10:03, Dainius48 pranešimas:

Yra parasyta šitam puslapyje aukščiau. 

"Nupurškiau su glifosatais ir atsėjau visus. Nesiryžau palikti tokio ploto. Tankis ir vietomis tuščios vietos nepatiko ir man.

Taigi tokie rezultatai"

Ačiū

Paskelbta
Prieš 1 valandų, voras pranešimas:

Ačiū

Labai reti buvo? Pvz pas mane  buve mieziai, rapsas o dabar kviečiai zieminiai tai oavieniu yra isdygusiu mieziu tai segmentu  16-18 yuri miezys taip pavasarines sejos tikrai nebuna tokių skaicių. Tai daros ydomu ar ymanoma išgauti toky rezultata bet sejant pvz spalio menesy ir pirmus tresimus purskimus padaryti kaip ž kviečiams

Paskelbta

Manau įmanoma reikia nesuvažinėti galulaukių, arba visai jų nesėti. Naudoti gerą sėklą, o ne kaip aš dviejų metų senumo likučius. Šį rudenį pasėsiu vėl, nes kur nebuvo užletenta ten atrodė neįtikėtinai gerai.

Paskelbta
Prieš 7 valandas, voras pranešimas:

Manau įmanoma reikia nesuvažinėti galulaukių, arba visai jų nesėti. Naudoti gerą sėklą, o ne kaip aš dviejų metų senumo likučius. Šį rudenį pasėsiu vėl, nes kur nebuvo užletenta ten atrodė neįtikėtinai gerai.

As  gal ir pameginsiu  koky kampuka paseti. Yra laukialis 1ha gal ta reikes pameginti. Nes po runkeliu nesigauna nes paskutinius nukasa gruody  o laukas vienas.

• po 3 savaičių...
Paskelbta

Pavasari buvo minciu iseti miezius i kvieciu pabiras..kadangi srja nusikele, idejos atsisakiau. Liko biski ruozas nenupurksta, tai mieziu ten sunku rasti. Uzgoze labai.

Reziume, vasarojus i zieminiu pabiras netikes sprendimas

20240621_125419.jpg

Paskelbta
Prieš 1 valandų, manttys pranešimas:

Pavasari buvo minciu iseti miezius i kvieciu pabiras..kadangi srja nusikele, idejos atsisakiau. Liko biski ruozas nenupurksta, tai mieziu ten sunku rasti. Uzgoze labai.

Reziume, vasarojus i zieminiu pabiras netikes sprendimas

20240621_125419.jpg

kviecius reikėjo iseti

• po 6 mėnesių...
Paskelbta

Koks mieziu trešimas šiemet pasiteisino jum ir atnese bent jau normalų derlių? 

Pasejau, sudygo labai gražiai, patrešiau tada salietros 300kg ir sulfato 100su biski. Atvariau nuo žoles purkst gal už savaites geros, tai tie mieziai atgal i zeme buvo pradeje lįst. Reziume 2 tonos mieziu. Ateinanti pavasari visas tresimas pries seja. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...