Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš valandą, pukotukas pranešimas:

Kaip suprasti kur seti beicuoti miezei turintis du lapelius ir jau uzpuolusios ligos. O kur sėjos nebeicuoti jokių ligų kuo graziausi

Va taip ir suprask, kad beicas galimai nuima natūralią apsaugą (imunitetą).

Paskelbta
Prieš 4 valandas, Zvanas pranešimas:

Va taip ir suprask, kad beicas galimai nuima natūralią apsaugą (imunitetą).

7

Su kubus klausimas. Ar nuo ccc galėjo miezei nugelsti vakar nupursciau 1 litras į has sendi nugelte

Paskelbta
prieš 6 minutes , pukotukas pranešimas:

7

Su kubus klausimas. Ar nuo ccc galėjo miezei nugelsti vakar nupursciau 1 litras į has sendi nugelte

bent ant stabilan 750 raso (tapti veiklioji kaip ir ccc)  mieziam 0.6 litro hektariui tai su 1 litru jiem gerai per galva galejai uzduoti

Paskelbta
prieš 11 minutes , Auguliss pranešimas:

bent ant stabilan 750 raso (tapti veiklioji kaip ir ccc)  mieziam 0.6 litro hektariui tai su 1 litru jiem gerai per galva galejai uzduoti

Tai rašo 1 litrą  ccc antbetiketesgalima. Bet turėtų acigauti ar bus sakęs jiem jau nei juokas nejima

Paskelbta
prieš 1 minutę , pukotukas pranešimas:

Tai rašo 1 litrą  ccc antbetiketesgalima. Bet turėtų acigauti ar bus sakęs jiem jau nei juokas nejima

idomiai cia, stabilano etiketija raso 0.6L mieziam, ccc etiketija 1L miezaim nors veiklioji tapati, as mieziam pirmadieni dejau 0.6L stabilano tai pas mane viskas normaliai

Paskelbta
prieš 4 minutes , Auguliss pranešimas:

idomiai cia, stabilano etiketija raso 0.6L mieziam, ccc etiketija 1L miezaim nors veiklioji tapati, as mieziam pirmadieni dejau 0.6L stabilano tai pas mane viskas normaliai

Va daba da perskaičiau 1 litras registruoti miezei 2 3 lapiukai

Paskelbta
prieš valandą, Auguliss pranešimas:

greičiausiai dryžligė po truputi lenda...kiek sikiu ta litra esu purškes ant vieno lapo niekad nestresavo.

Paskelbta
Prieš 5 valandas, grazbek pranešimas:

greičiausiai dryžligė po truputi lenda...kiek sikiu ta litra esu purškes ant vieno lapo niekad nestresavo.

pritariu as ir kad dryzlige nes pas mane 1 litras ccc ir nieko bet va viena veisle ir pradejo must dryzlige o kita tam paciam lauke ne nors abeji visko gauna po vienodai bet pradejo 4 dienos po fungicido ir snd pavaiksciojau mikrikus purksdamas mieziams kad toks vaizdas kad situacija i geraja puse eina nors tikriausiai taip atrodo nes lapeliai nauji lenda ir bendras vaizdas zaliasnis darosi :D 

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Zvanas pranešimas:

Prieš keletą dienų atrodė taip nebeicuoti "Meridian"

P.S. tikrai nesiūlau įprastoj technologijoj nebeicuoti.

194823333_341281674290097_3075832821437857093_n.jpg

gerai atrodo.O su kūlėm problemų nebus?

Paskelbta
Prieš 3 valandas, V.Vytas pranešimas:

gerai atrodo.O su kūlėm problemų nebus?

Nežinau nežinau, bet nesu tokių bėdų turėjęs :) 

Yra čia, forume, šviesuolių, katrie tikrai geriau žino ir gali patarti :) 

Paskelbta
Prieš 8 valandas, jaunasis21 pranešimas:

O tai kiek cia gali kulti is tokio tankumo jeigu jums gerai atrodo? :/

norėjau pasakyt,kad atrodo sveikai,o kiek kult planuoja,čia jau klausimas Zvanui

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...